Pulzar

CikkFriss

Dandy a romániai Cyclic ügynökségnél! + mix

Létrehozva 2012. április 20.
Stílus Drum and Bass
  0.00

Dandy a romániai Cyclic ügynökségnél! + mix

Hazai név Románia legerősebb DJ ügynökségében, Mihai Popoviciu, NTFO, Adrian Eftimie, Pushkarev és Jay Bliss neve mellett ezentúl Dandy is a Cyclic Agency rooster-ében!

 Erősödik a nemzetköziség a dj szakmában és ma már nem meglepő, ha egy egy lemezlovas kapásból külföldön startoltatja a karrierjét, míg mások lépcsőzetesen itthonról építik fel a mozgásteret.

Így van ez a mi Dandy-nkel is, aki az elmúlt években sorra bukkan fel a komolyabbnál-komolyabb külföldi fellépéseken és lépésről-lépésre építi kapcsolatait, és rendszeresen bizonyítja rátermettségét a nagyszabású bulik levezénylésében.
Dandy élete és zenei munkássága elég megosztó, évek óta kapja a hideget és meleget egyaránt a közönségtől és a szakmától is, de egyet nem lehet nem észrevenni, 16 éve egy lendületes, kiegyensúlyozott, folyamatosan emelkedő karrierről van itt szó a megfelelő gondozással, PR-al és zenei változásokkal. Nagy harcosunk Peter Makto sosem adja fel, nyilatkozataiban pedig rendre olvashatjuk, hogy ő mindig a közönségnek játszik és nem a kollégák egyéni ízléseinek akar megfelelni, ez a mottó a jelek szerint működik is!
Dandy Románia nyugati régiójában többször is fellépett az utóbbi időkben, de a bukaresti ügynökségnek mégsem ez volt az elsődleges dolog, ami felkeltette volna az érdeklődését.
Egyértelműen Dandy zenei vonala volt az, ami megtetszett a Cyclic vezetőségének és első próbálkozásként 2011 júliusában felkérték Őt egy podcast készítésére.
Ez a podcast a NR14-es számot kapta a Cyclic sorozatában és 2 hét alatt több mint 2000-es letöltést tudott elérni.(Pushkarev és a hazai kedvencek, többek között Mihai Popoviciu mixeit is maga mögött hagyva.)
Ezek után folyamatosan közeledtek egymáshoz az érintett felek és 2012-re egy egészen különleges, exkluzív ajánlatot kapott Dandy.


Romániában és a Cyclic ügynökség egyéb partnereit illetően (Oroszország, Ukrajna, Bulgária, Franciaország) Dandy munkássága és karrierje egy megfelelően profi menedzsment kezébe kerül, kizárólagos szerződésük határozatlan időre szól.
További érdekesség, hogy az egy éves Cyclic podcast mix sorozat jubileumi 60 percét is Dandy kezeire és füleire bízta a nívós ügynökség és Dandy újfent bizonyította változatos egyéniségének lekottázását a zeneiség nyelvére.

Azt a fajta deep house-t kapjuk a nyitó percekben, amiért Dandy-t évekkel ezelőtt tömegesen megszerettük, és az a dinamikus house zene érkezik a mix második felében, amiért őt mindmáig sokan kedvelik. A szettből nem hiányozhat egy jól pozícionált nagy "sláger" sem, ami most a Siopis - Try to fight-ja lett
Az utolsó záró track pedig megint egy bombameglepetés az ünnepi hangulatot illetően - egy oda nem illő, de mégis tökéletesen záró jazzy zene képében. A mix érdekessége, hogy 3 hazai vonatkozású track-et is tartalmaz, hallható egy Minimal Rockets remix, Gee & Fr3ak!sh bootleg-je és Dandy Invoice-al közös átirata is az 1 órás anyagban.

Dandy újfent bizonyított és és bizonyítja a mondást: "öreg dj, nem vén dj.."
Hivatalos forrás: http://www.nights.ro/stiri/100412/cel_mai_bun_dj_maghiar_din_2006_2008_si_2009_intra_in_roster_ul_cyclic_agency/
Cyclic Podcast Dandy NR 52 mix elérhető: http:/​/​soundcloud.com/​cyclic-agency
 
Tracklist :
01. Bunte Bummler - Cause you mean that much to me
02. Paralelles - Eclosion (H-Tenza remix)
03. Mehmet Akar - Butterflies (Harlem Knights remix)
04. Chris Minus - Finding spaces (Marc Cotterell's Late night mix)
05. Matheo Velez - Dark heaven
06. Mihai Popoviciu - I lead you (Dandy aka Peter Makto and Gregory S remix)
07. Ivan Barbero Juan Varez - A new life (Minimal Rockets remix)
08. Volkan Ozer - Don't be afraid
09. Siopis featuring Alfonz - I try to fight
10. Dillon - Thirteen thirtyfive (Gee & Fr3ak!Sh bootleg)
11. Rami Deejay featuring Keely Timlin - Burn burn (Afterlife remix)

Cyclic Podcast Episode Nr 052-Dandy-11.04.2012 (Vibe FM) by Cyclic Agency

Archív partyajánlók

 • [2006-04-16] Dieselboy
  @ VÉG - Volt Élelmiszeripari Gépgyár

  Dieselboy és Corrupt Souls megszállja hazánkat április 16-án vasárnap, mivel hétfőn munkaszüneti nap van így mindenkinek lesz alkalma kiheverni az élményt. A fergeteges partynak a Nemzeti Színházzal szembeni VÉG - Volt Élelmiszeripari Gépgyár ad helyet.

Még több friss

 • INOTA Focus TURBINACSARNOK

  Júliusban kétnapos koncept eseménnyel érkezik az INOTA Focus az erőmű Turbinacsarnokába. Július 12-én és 13-án reggelig tartó újhullámos techno és határfeszegető elektronika költözik a tavaly az Európa Kulturális Fővárosa program részeként már jól megismert inotai rozsdaövezet 6000 négyzetméteres ipari épületébe, egytucat külföldi fellépővel.
 • Balaton Piknik 2024

  Balaton Piknik – a MOL Nagyon Balaton kockás pokrócos utazó fesztiválja 2024-ben egy csodás helyszínre érkezik, a Tihanyi Piac Placcra! Az elmúlt években félig-meddig körbepiknikeztük már a tavat: Balatonboglárról indultunk, jártunk Aligán, Siófokon, Veszprémben, de az idei állomást már régóta várjuk!
 • Telekom Szelektor 2024

  Újabb tripla válogatáslemezre keresi a Telekom Electronic Beats az ország feltörekvő zenészeit
 • A DJ set és az élőzene találkozása - különleges hibrid műsorral érkezik a Parkba Carl Cox

  Carl Cox neve garancia a bulira. Munkássága megkerülhetetlen, az elektronikus zene úttörője, az acid house veteránja, a techno bajnoka és Ibiza királya. Ezúttal is csavar egyet a potméteren, és egy különleges, hybrid set névre hallgató műsorral érkezik július 12-én a Budapest Parkba, ami ismét egy új szintre emeli a produkciót, ugyanis a DJ set és az élőzenei elemeket vegyíti majd.
 • TÖBB MINT TÍZEZREN FESZTIVÁLOZHATTAK INGYENESEN IDÉN NYÁRON

  A 2023-as év kedvezőtlen gazdasági hatásai jócskán kihatottak a magyarok költési szokásaira is, 96 százalékuk már év elején tervezett bevezetni valamilyen költségkímélő intézkedést, a legtöbben a szórakozásra, kikapcsolódási szántak kevesebb pénzt.
 • Hotelbuli 3.0 - Telekom Electronic Beats

  Hotelbuli 3.0 - Lakatlan balatoni szállodába viszi az év egyik legkülönlegesebb partyját a Telekom Electronic Beats A sci-fibe illő, brutalista Kék-tó Hotelt tölti meg élettel július 15-én a Telekomosok Fesztiváljának következő állomásán.
 • Dzsúdló, Follow The Flow, Necc Party és Techno Beach Festival is lesz hétvégén a Plázson

  Már csütörtöktől beindul a buli a Balaton homokos tengerpartján, hétvégén pedig igazi sztárparádé várható a Plázson. Dzsúdló, a Follow The Flow, az Analog Balaton, Metzker Viktória, Bárány Attila és Nigel Stately csak néhány név a hétvége fellépői közül, míg a Techno Beach Festival külföldi sztárokkal is kecsegtet. Július 7. és 9. között is irány a Plázs!
 • Heineken Balaton Sound: négy nap megállíthatatlan pörgés

  Hatalmas sztárokkal, hajnalba nyúló partykkal, megújult látványvilággal, az elektronikus zenei műfajok változatosságával, pazar vízparti helyszínekkel és különleges VIP élményekkel indul a Heineken Balaton Sound, melynek névadó szponzora 10 év után ismét a holland sörmárka.
 • Ákos, Azahriah és a nyár első Boat Partyja a Plázson

  Igazán izgalmas hétvége következik a siófoki Plázson. Június 16-án, pénteken Ákos lép fel a Nagyszínpadon, a kikötőben vízre száll a nyár első Bahart x Plázs Boat Party hajója, a fedélzeten olyan előadókkal, mint Sikztah, Tamás Szabó és Fury. Másnap Azahriah veszi be a Nagyszínpadot, akinek a koncertjére már hónapokkal ezelőtt elkelt az összes jegy. Természetesen mindkét nap hajnalig tart majd az after, több helyszínen is.
 • Új ingyenes fesztivál startol - a Magyar Telekom szervezi

  A Telekomosok Fesztiválja néven egy különleges élménysorozatot indít a Magyar Telekom, amely június 1. és augusztus 20. között várja az érdeklődőket. Az ország különböző pontjain hetente megrendezett, egyedülálló programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további 2 vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre. A vállalat célja, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is biztosítsa az emberek számára, hogy élménydús nyaruk legyen.

Ajánlott letöltések

 • [2011-05-31] Dandy - Ikrek elötti TSapongas

  Dandy immár a 7. Ikrek éjszakájára készülve a szokásos nagy trackválogatás közepette kapott ihletet, hogy ezzel a remek kis mix-szel lepjen meg minket és Titeket! A mixben a rá jellemző korszakok és stílusok kavalkádja jelenik meg, ami egy tökéletes egységet alkot.      

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó