Pulzar

CikkFriss

Dandy a romániai Cyclic ügynökségnél! + mix

Létrehozva 2012-04-20
    0,00

Dandy a romániai Cyclic ügynökségnél! + mix

Hazai név Románia legerősebb DJ ügynökségében, Mihai Popoviciu, NTFO, Adrian Eftimie, Pushkarev és Jay Bliss neve mellett ezentúl Dandy is a Cyclic Agency rooster-ében!

 Erősödik a nemzetköziség a dj szakmában és ma már nem meglepő, ha egy egy lemezlovas kapásból külföldön startoltatja a karrierjét, míg mások lépcsőzetesen itthonról építik fel a mozgásteret.

Így van ez a mi Dandy-nkel is, aki az elmúlt években sorra bukkan fel a komolyabbnál-komolyabb külföldi fellépéseken és lépésről-lépésre építi kapcsolatait, és rendszeresen bizonyítja rátermettségét a nagyszabású bulik levezénylésében.
Dandy élete és zenei munkássága elég megosztó, évek óta kapja a hideget és meleget egyaránt a közönségtől és a szakmától is, de egyet nem lehet nem észrevenni, 16 éve egy lendületes, kiegyensúlyozott, folyamatosan emelkedő karrierről van itt szó a megfelelő gondozással, PR-al és zenei változásokkal. Nagy harcosunk Peter Makto sosem adja fel, nyilatkozataiban pedig rendre olvashatjuk, hogy ő mindig a közönségnek játszik és nem a kollégák egyéni ízléseinek akar megfelelni, ez a mottó a jelek szerint működik is!
Dandy Románia nyugati régiójában többször is fellépett az utóbbi időkben, de a bukaresti ügynökségnek mégsem ez volt az elsődleges dolog, ami felkeltette volna az érdeklődését.
Egyértelműen Dandy zenei vonala volt az, ami megtetszett a Cyclic vezetőségének és első próbálkozásként 2011 júliusában felkérték Őt egy podcast készítésére.
Ez a podcast a NR14-es számot kapta a Cyclic sorozatában és 2 hét alatt több mint 2000-es letöltést tudott elérni.(Pushkarev és a hazai kedvencek, többek között Mihai Popoviciu mixeit is maga mögött hagyva.)
Ezek után folyamatosan közeledtek egymáshoz az érintett felek és 2012-re egy egészen különleges, exkluzív ajánlatot kapott Dandy.


Romániában és a Cyclic ügynökség egyéb partnereit illetően (Oroszország, Ukrajna, Bulgária, Franciaország) Dandy munkássága és karrierje egy megfelelően profi menedzsment kezébe kerül, kizárólagos szerződésük határozatlan időre szól.
További érdekesség, hogy az egy éves Cyclic podcast mix sorozat jubileumi 60 percét is Dandy kezeire és füleire bízta a nívós ügynökség és Dandy újfent bizonyította változatos egyéniségének lekottázását a zeneiség nyelvére.

Azt a fajta deep house-t kapjuk a nyitó percekben, amiért Dandy-t évekkel ezelőtt tömegesen megszerettük, és az a dinamikus house zene érkezik a mix második felében, amiért őt mindmáig sokan kedvelik. A szettből nem hiányozhat egy jól pozícionált nagy "sláger" sem, ami most a Siopis - Try to fight-ja lett
Az utolsó záró track pedig megint egy bombameglepetés az ünnepi hangulatot illetően - egy oda nem illő, de mégis tökéletesen záró jazzy zene képében. A mix érdekessége, hogy 3 hazai vonatkozású track-et is tartalmaz, hallható egy Minimal Rockets remix, Gee & Fr3ak!sh bootleg-je és Dandy Invoice-al közös átirata is az 1 órás anyagban.

Dandy újfent bizonyított és és bizonyítja a mondást: "öreg dj, nem vén dj.."
Hivatalos forrás: http://www.nights.ro/stiri/100412/cel_mai_bun_dj_maghiar_din_2006_2008_si_2009_intra_in_roster_ul_cyclic_agency/
Cyclic Podcast Dandy NR 52 mix elérhető: http:/​/​soundcloud.com/​cyclic-agency
 
Tracklist :
01. Bunte Bummler - Cause you mean that much to me
02. Paralelles - Eclosion (H-Tenza remix)
03. Mehmet Akar - Butterflies (Harlem Knights remix)
04. Chris Minus - Finding spaces (Marc Cotterell's Late night mix)
05. Matheo Velez - Dark heaven
06. Mihai Popoviciu - I lead you (Dandy aka Peter Makto and Gregory S remix)
07. Ivan Barbero Juan Varez - A new life (Minimal Rockets remix)
08. Volkan Ozer - Don't be afraid
09. Siopis featuring Alfonz - I try to fight
10. Dillon - Thirteen thirtyfive (Gee & Fr3ak!Sh bootleg)
11. Rami Deejay featuring Keely Timlin - Burn burn (Afterlife remix)

Cyclic Podcast Episode Nr 052-Dandy-11.04.2012 (Vibe FM) by Cyclic Agency

Még több Friss

Ajánlott letöltések

  • [2011-05-31] Dandy - Ikrek elötti TSapongas

    Dandy immár a 7. Ikrek éjszakájára készülve a szokásos nagy trackválogatás közepette kapott ihletet, hogy ezzel a remek kis mix-szel lepjen meg minket és Titeket! A mixben a rá jellemző korszakok és stílusok kavalkádja jelenik meg, ami egy tökéletes egységet alkot.      

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó