Pulzar

CikkFesztivál hír

Connect 2019

Létrehozva 2019-05-09
  0,00
 • Értékelés

Connect 2019

Tavaly október 13-án debütált hatalmas sikerrel Düsseldorfban az Awakenings és a Time Warp fesztiválok közös gyermeke, a Connect.

A Connect létrehozásával megvalósult a hőn áhított cél, sikerült összekapcsolni Amsterdam és Mannheim elsőszámú techno fesztiváljait, így egy éjszakára Düsseldorf vált a techno globális epicentrumává.

A rendkívül pozitív fogadtatásra való tekintettel idén ismételten megrendezik a fesztivált, ráadásul kicsit korábban, már szeptember 21-én. Sőt a szervezők már a végleges line up-ot is bejelentették, mely a tavalyi évhez hasonlóan elég ütősre sikeredett:

Adam Beyer, Amelie Lens, Boris Brejcha, Chris Liebing, Dax J, Enrico Sangiuliano, Helena Hauff, Joris Voorn, Joseph Capriati, La Fleur, Loco Dice, Maceo Plex, Marcel Fengler, Nina Kraviz, Pan-Pot. Peggy Gou, Rebekah (live), Reinier Zonneveld (live), Richie Hawtin, Solomun, Sven Väth, Tale Of Us

A line up videót itt nézheted meg: https://www.youtube.com/watch?v=2aS2I1DmH3Y

Bővebb infók a fesztivál honlapján: https://www.wepresentconnect.com/en/

Még több Fesztivál hír

 • Csatlakozz a Szeretet Forradalmához!

  Hét nap, kilenc headliner a Nagyszínpadon, ahol beszél majd Jane Goodall, illetve Al Gore is üzen a Szitizeneknek a Love Revolution jegyében. Sziget augusztus 7-13-ig.
 • We Are Lost Festival 2019

  A tavaly májusban nagy sikerrel debütált We Are Lost fesztivál idén is visszatér Amsterdamba, melynek line up-ja immáron teljessé vált.
 • VIP az egész SOUND

  A legmenőbb európai fesztivál-beach, a Balaton Sound már önmagában egy nagy „VIP fesztivál", világsztár fellépőivel, változatos szolgáltatásaival, vízparti helyszíneivel, ahol már eleve nagyon fontos embereknek érezhetjük magunkat. A szervezők azonban - mindezt megfejelve - újabb exkluzív helyeket alakítanak ki idén.
 • Színházzal, slammel, inspiráló beszélgetésekkel erősít a Telekom VOLT

  A Telekom VOLTon - a zene mellett - mindig fontos szerepet kaptak az olyan nappali programok is, melyek során a fesztiválozók „lejjebb áshattak a lelkük bugyraiban", részesei lehettek ismert zenészekkel való beszélgetéseknek vagy éppen ismereteket szerezhettek a környezetvédelemről. Ezúttal azonban minden eddiginél szélesebb kínálattal, a színházat és az irodalmat is felölelő nem zenei programsorral várnak mindenkit. Itt lesz – mások mellett - Hevesi Kriszta és Zacher Gábor, Csernus Imre, Fábry Sándor, Janklovics Péter, a Táp színház és bemutatkozik a Szépírók társasága is.
 • „Solomun + 1” – EXIT Fesztivál

  Miután Carl Cox bejelentette, hogy idén visszatér az EXIT-re, az elektronikus zenei line up hamar megtelt nevekkel, úgy mint Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Maceo Plex, Jeff Mills, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Dax J, Monika Kruse, Adriatique, Satori, Johannes Brecht és még sokan mások.
 • DJ fronton is erősít a Sziget

  A Sziget szervezői bejelentették az idei Samsung Colosseum teljes zenei felhozatalát, a sorban olyanokat, mint például Avalon Emerson, Courtesy, Red Axes, Butch vagy Margaret Dygas.
 • Neversea 2019

  A romániai Untold Festival „kistestvére”, a Neversea idén is megrendezésre kerül a festői Fekete-tenger partján, a Konstanta beach-en július 4. és 7. között.
 • Oasis Festival 2019 - Újabb nevek

  A marokkói Oasis fesztivál 2019. szeptember 13-15. között kerül megrendezésre immáron ötödik alkalommal, melyre a szervezők ígéretük szerint hatalmas show-val készülnek. Az előkészületek jegyében természetesen folyamatosan bővül a line-up is, melynek legfrissebb verzióját most hozták nyilvánosságra.
 • Transmission 2019

  Idén október 12-én kerül megrendezésre a prágai Transmission fesztivál, mely a szervezők szerint az elmúlt évekhez képest is még látványosabb és lenyűgözőbb lesz.
 • Underground sztár dj-kkel erősít a Sound

  Az underground DJ-világ bázisai idén is felépülnek a Balaton Soundon. Ismét jelentkezik a népszerű ELROW és új helyszíne lesz a szcéna zenészeinek a The Club.

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó