Pulzar

CikkFesztivál hír

Connect 2019

Létrehozva 2019-05-09
  5,01
 • Értékelés

Connect 2019

Tavaly október 13-án debütált hatalmas sikerrel Düsseldorfban az Awakenings és a Time Warp fesztiválok közös gyermeke, a Connect.

A Connect létrehozásával megvalósult a hőn áhított cél, sikerült összekapcsolni Amsterdam és Mannheim elsőszámú techno fesztiváljait, így egy éjszakára Düsseldorf vált a techno globális epicentrumává.

A rendkívül pozitív fogadtatásra való tekintettel idén ismételten megrendezik a fesztivált, ráadásul kicsit korábban, már szeptember 21-én. Sőt a szervezők már a végleges line up-ot is bejelentették, mely a tavalyi évhez hasonlóan elég ütősre sikeredett:

Adam Beyer, Amelie Lens, Boris Brejcha, Chris Liebing, Dax J, Enrico Sangiuliano, Helena Hauff, Joris Voorn, Joseph Capriati, La Fleur, Loco Dice, Maceo Plex, Marcel Fengler, Nina Kraviz, Pan-Pot. Peggy Gou, Rebekah (live), Reinier Zonneveld (live), Richie Hawtin, Solomun, Sven Väth, Tale Of Us

A line up videót itt nézheted meg: https://www.youtube.com/watch?v=2aS2I1DmH3Y

Bővebb infók a fesztivál honlapján: https://www.wepresentconnect.com/en/

Még több Fesztivál hír

 • A Dalfutár szállítja a Sziget himnuszát

  November 18-án indul Hajós András, a legnagyobb videómegosztón nagy sikerre futó, Dalfutár című műsorának harmadik évada, mely ezúttal a 2020-as Sziget himnuszának megírása körül forog.
 • Már készülhetünk a 2020-as Szabadság Szigetére

  Érdemes beírni a naptárba: 2020. augusztus 5-én indul az év legjobb hete, a Szabadság Szigetén. Aki a november 14-én déli 12 órától 24 órán át tartó "Szitizen Prime" akcióban vásárol bérletet a jövő évi Szigetre, nem csupán a legolcsóbban válthat hetijegyet, de exkluzív ajándékcsomagot is kap, a környezettudatosság jegyében.
 • Oasis Festival 2020

  Az Oasis fesztivál 2019. szeptember 13-15. között ötödik alkalommal került megrendezésre Marokkóban, ahol több mint 5500 látogató fordult meg a világ minden tájáról.
 • Zakatol a Sziget kívánsággép

  Már lehet leadni a kívánságokat, kiket szeretnénk látni-hallani jövőre Szigeten, és már látható Sziget 2019-es aftermovie-ja is. Jövőre pedig nagy változásokat terveznek a fesztivál szervezői.
 • Transmission 2019

  A hétvégén, október 12-én kerül megrendezésre a prágai Transmission fesztivál, mely a szervezők szerint az elmúlt évekhez képest is még látványosabb és lenyűgözőbb lesz.
 • ADE 2019

  A világ legnagyobb klub fesztiválja és egyben az elektronikus zene legfontosabb üzleti konferenciája, az Amsterdam Dance Event (ADE) hamarosan, október 16. és 20. között megszállja Amszterdam szórakozóhelyeit immáron 24. alkalommal.
 • Telekom Electronic Beats Festival 2019

  Telekom Electronic Beats Festival 2019: külföldi DJ-élvonal mellett BP Underground filmpremier, eszmecserék az éjszakai életről és Lifestyle Market 2.0
 • SZIN: buli, barátok, hangulat, zene

  Teltházas zárónappal, vasárnap hajnalban véget ért a legnagyobb hazai nyárzáró fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok. A SZINen végzett kutatás alapján a látogatók szerint a fesztivál négy szóval jellemezhető: buli, barátok, hangulat, zene.
 • Hamarosan kezdődik a Balaton Piknik

  A Balaton egyik leggyönyörűbb helyszínén indul két hét múlva a MOL Nagyon Balaton záróeseménye, az idén kétnapossá bővülő Balaton Piknik. Szeptember 13-án és 14-én déltől késő estig olyan világsztárok váltják egymást a színpadon, mint Róisín Murphy, a Morcheeba, José González, Nicola Conte & Spiritual Galaxy, Bebel Gilberto, Gilles Peterson és a Nubiyan Twist. Jegyek még kaphatók!
 • ADE 2019 - újabb nevek

  A világ legnagyobb klub fesztiválja és egyben az elektronikus zene legfontosabb üzleti konferenciája, az Amsterdam Dance Event (ADE) idén, október 16. és 20. között szállja meg Amszterdam szórakozóhelyeit immáron 24. alkalommal.

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó