Pulzar

Budapest a föld alatt – elkészült Belocca első videoklipje

A Budapest Underground a 4-es Metro vonaláról köszön vissza ránk.

A nemzetközi színtereken is közreműködő és egyre nagyobb feltűnést keltő Beloccaról ősszel jelentette meg a fővárosi underground élet előtt tisztelgő trackjét.

A Budapest Underground EP címadó trackje előbb a DFFRNTroom közönségét táncoltatta, majd ezt követően már Carl Cox pörgette az ADE-ra szervezett Awakenings több ezres közönsége előtt. Ide kattintva el is kaphatjuk ezt a pillanatot!

Közben már javában zajlottak a háttér munkálatok, ugyanis a Mainground Music kiadót is vezető Belocca élete első videoklipjét kezdte forgatni, természetesen a Budapest Underground trackhez.

Erről a mai nyilvános publikálást követően így fogalmazott közösségi oldalán:

„Régi álmom volt, hogy legyen egy saját videó klipem. Nem is olyan rég ez az álom fizikai formát öltött és büszkén mutatom be első video klipemet, amit gyerekkori barátommal, Csanaki Lászlóval készítettünk a Budapest Underground című zenémre. Első klipként azt hiszem, amit ki tudtunk hozni belőle azt kihoztuk. Én nagyon élveztem az egész kreatív folyamatot, amit a helyszíneken és a vágásoknál fejtegettünk és ez máris energiát adott, hogy a jövőben ezt folytassuk és érdekességeket alkothassunk képi világokban. Fogadjátok addig is ezt sok szeretettel.”

A recept egyszerű volt. Adott egy ütős techno track, amit a főváros underground életé ihletett. Ehhez jól passzol egy fekete-fehér videó, néhány jó snitt összevágásával, ahogy Belocca az egyébként is impozáns és elektronikus zenei világot kedvelők számára lenyűgöző térrel rendelkező 4-es Metro vonalán kalandozik.

Nem került bele sok átmenet, nem lett a lényeg túlforgatva, felhasználásra került minden, ami adott Budapesten. A klip tömören fogalmazva az elképesztő terek, hatalmas mélységek, és némi szenvedélyes techno találkozása. Itt megtekinthetjük teljes egészében: https://www.youtube.com/watch?v=5O15kW-BnFQ

Belocca a következő hetekben Budapesten is hallható lesz élőben. Előbb a DFFRNTLY karácsonyi eseményén lép fel a berlini Juliet Fox mellett, majd a DFFRNTroom szilveszteri őrületén is találkozhatunk vele!

Még több Friss

 • Plázs: a nyár biztos bulipontja

  Azt még nem tudjuk, hogy mi lesz a fesztiválok és nagykoncertek sorsa a szezon hátralévő részében, de a balatoni ellazulás „epicentruma", a siófoki Plázs biztos pontnak tűnik azoknak, akik a hétvégéken - ha nem is teltházas, de a korlátozásokat betartó – bulikra vágynak.
 • Végre éjszaka is rúgjuk a homokot, sőt jövő héten már koncert is lesz a Plázs színpadán

  Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum legizgalmasabb helyén, a siófoki Plázson már most hétről-hétre csalogató bulik várnak. Három helyszín, minden műfajban, itt biztosan megtalálod a helyed.
 • Végre itt a buli: beindul a Plázs Siófok!

  Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a Plázson tavaly felépült Arénában már hétvégétől beindul az élet. Június 26-án elstartol az idei Metzker Viktória & Friends sorozat, másnap, szombaton pedig Sterbinszky és Mynea szórakoztatja a nagyérdeműt. Egyelőre a bulikban a Plázson is csak limitált számban fogadják a látogatókat, ezért nem árt mihamarabb beszerezni a jegyeket!
 • Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Budapest kultikus szórakozóhelye, a Dürer lett a névadója a Lupa-tó eddig Öböl Strand néven ismert részének. A közönség tavaly már megismerkedhetett a Dürer Öböl „tesztverziójával", ám idén a teljes partszakasz vendéglátását és programszervezését átvállalta a Dürer.
 • Cabrio stílusban nyit a balatonfüredi SunCity!

  Június 6-án ingyenesen nyitja meg teraszait Balatonfüred legnagyobb szórakozóhely komplexuma, a SunCity. Balatoni naplementével, koktélokkal, ínycsiklandó falatokkal és két sztár dj-vel, Yaminával és Metzker Vikivel indul a nyár!
 • Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

  A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand és természetesen a nyári Balaton-parti ellazulás epicentruma, a Plázs is. Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a hófehér homokos parton a napozástól, az aktív vízparti sportokon át a balatoni fürdőzésig számos lehetőséget nyújt a helyszín, természetesen a minőségi vendéglátóhelyekkel, változatos kínálattal, a hekktől a koktélokig.
 • Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál!

  Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon! Fesztivál.
 • Zenék közös nevezőn: a Telekom Electronic Beats keresi a legjobb zenéket, amik az otthonmaradás alatt készültek

  A beküldött számokból pedig válogatás készül, nem is egy, hanem rögtön három.
 • Beszélgetés-sorozatot indít a MOL Nagyon Balaton

  Mi lesz a nyárral? Mi lesz a Balatonnal? Lesz-e lehetőségünk idén a klasszikus balatoni nyaralásra? - Ilyen és ehhez hasonló témaköröket körbejárva jelentkezik hetente a MOL Nagyon Balaton beszélgetés-sorozata. A házigazdák hétről-hétre más-más balatoni események főszervezői, a meghívott vendégek pedig ismert balatoni személyek, művészek, turisztikai szakemberek.
 • Nyílt levél 32 hazai klub, szervező és fesztivál összefogásában

  Kedves koncertre járók! Az alábbiakban egy nyílt levelet olvashattok, amely a hazai élőzenei helyszínek, fesztiválok, koncertszervezők összefogásának eredményeként született meg.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó