Pulzar

2020-ban is izgalmasan alakul a Cinema Hall eseménynaptára

Az elektronikával feszített mozivászonra már legalább 8 programot fel tudunk vetíteni.

Remek évet zárt 2019-ben a Cinema Hall, amit az év utolsó 5 napján 6 programmal színesített meg, melyek mindegyike hatalmas érdeklődés mellett zajlott. Már ekkor tudtuk, hogy legendás évkezdésre számíthatunk a csapattól, de most már egyre tisztább a kép és nem csak felsorolásban, hanem fix dátumokra fókuszált eseményekben is kapjuk az idei impulzusokat.

A legelső infónk talán az volt 2020-ra, hogy Eelke Kleijn újra ellátogat a klubba egy hosszú, 4 órás szettel, ahova Miss Melera is vele tart, de végül úgy tűnik nem ez lesz az első esemény az évben, mivel a Steve Judge & Friends sorozat ez alkalommal a Cinema Hall-t nézte ki magának, ezzel egy újabb hazai elektronikus zenei forgatag indítja be a fedettpályás táncmozit.

A lassú, de biztos évindítást a február pörgeti majd fel igazán, ahol egymást követő hétvégéken érkeznek a sztárok a Cinemába. A hónap első napján az ukrán csajok, Miss Monique és Cherry állnak a pultba, majd ezt követően február 8-án már az élő legenda, Lee Burridge tér vissza egy téli Cinematinéra, ahova Wade és a Barcelonában élő honfitársunk, Reelow is vele tart majd.

A februári programot a Henry Saiz és Rodriguez Jr. közös Budapest Calling fellépése emeli tovább, míg nem Oliver Huntemann és Philipp Straub is benéz egy szombat éjszakára. Erre a remek februárra kerül koronaként az a márciusi program, melyben egy új sorozat, a CODE 360, Be Massive és Deep Night Sounds csapatok által közösen életre hívott PRLLX mutatja meg elektronikus zenei fényét, a Mind Against és az Eagles & Butterflies párosok extend szettjeivel fémjelezve.

Áprilisra még a hardstyle rajongók is kapnak egy löketet Coone fellépésével, de addig várhatóan még nagyon sok izgalmas party kerül be a Cinema Hall eseménynaptárába, melyet érdemes hétről hétre megnézni.

Még több Friss

 • Cercle invites ZHU

  Az elmúlt héten Indiából, a gyönyörűséges Jai Vilas Palotából jelentkező Cercle, március 2-án egy újabb lenyűgöző helyszínre települ ki.
 • Cercle invites HOSH

  Január elején a mexico-i Centro Ceremonial Otomí-ból jelentkező Cercle feburár közepére Indiát tűzte ki úti céljául.
 • Mutasd meg a zenédet a friss Grammy-díjas Steve Dubnak a DEX-en!

  Március 2-3. között a Budapest Music Centerben te is megmutathatod a zenédet a vasárnap este frissen Grammy-t nyert producernek, Steve Dubnak, hiszen többek között ő is részt vesz a DEX Songwriting Expo-n, sőt mi több, listening session keretében segíti majd a dalszerzőket a legaktuálisabb iránymutatásokkal. Budapest harmadjára is a dalszerzés fővárosa lesz - hamarosan indul a DEX!
 • Cercle invites Mind Against

  Legutóbb a francia hegyvidéki Peyresourde Balestas repülőterről (Altiport de Peyresourde-Balestas) jelentkező Cercle, az újév elején Mexicoba települ ki, ahol nem más, mint a Mind Against duó fogja pörgetni a lemezeket.
 • Mozgalmas év végével búcsúzik 2019-től a Cinema Hall

  Az év utolsó 5 napjára színes programsorozat került összeállításra. Ha egy évet ki kéne emelni az idén már 9 éves Cinema Hall történetéből, akkor az biztos, hogy a 2019-es év lenne.
 • 2020-ban is lesznek koncertek a Balaton közepén

  Idén már hónapokkal előre elfogyott az összes jegy a kompkoncertekre, de szerencsére a MOL Nagyon Balaton keretében többször is lehet majd jövőre a Balaton közepén koncertezni. 2020-ban már biztosan fellép a WOW Hungary kompokon a Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás és a Follow The Flow, de további koncertek is várhatók.
 • Cercle invites Kevin de Vries

  A nem mindennapi helyszínekre szervezett eseményeiről jól ismert Cercle, december 16-án ismét egy érdekes színtéren tűnik majd fel, ezúttal Kevin de Vries kíséretében.
 • Budapest a föld alatt – elkészült Belocca első videoklipje

  A Budapest Underground a 4-es Metro vonaláról köszön vissza ránk.
 • Ismét a Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál a UK Festival Awardson

  Csütörtök éjszaka adták át az Egyesült Királyság legjobb fesztiváljait minősítő UK Festival Awards díjait, ahol egy külön kategóriában a legjobb Anglián kívüli fesztivált is megválasztották. A "Best Overseas Festival", azaz a legjobb külföldi fesztivál kategóriában idén is a Sziget vitte el a pálmát.
 • Seth Troxler előszilveszterrel örvendezteti meg Budapestet a Cinematinén

  Ráadásul még Archie Hamilton is vele tart, és most a Cinema Hall-ba!

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó