Pulzar

2020-ban is izgalmasan alakul a Cinema Hall eseménynaptára

Az elektronikával feszített mozivászonra már legalább 8 programot fel tudunk vetíteni.

Remek évet zárt 2019-ben a Cinema Hall, amit az év utolsó 5 napján 6 programmal színesített meg, melyek mindegyike hatalmas érdeklődés mellett zajlott. Már ekkor tudtuk, hogy legendás évkezdésre számíthatunk a csapattól, de most már egyre tisztább a kép és nem csak felsorolásban, hanem fix dátumokra fókuszált eseményekben is kapjuk az idei impulzusokat.

A legelső infónk talán az volt 2020-ra, hogy Eelke Kleijn újra ellátogat a klubba egy hosszú, 4 órás szettel, ahova Miss Melera is vele tart, de végül úgy tűnik nem ez lesz az első esemény az évben, mivel a Steve Judge & Friends sorozat ez alkalommal a Cinema Hall-t nézte ki magának, ezzel egy újabb hazai elektronikus zenei forgatag indítja be a fedettpályás táncmozit.

A lassú, de biztos évindítást a február pörgeti majd fel igazán, ahol egymást követő hétvégéken érkeznek a sztárok a Cinemába. A hónap első napján az ukrán csajok, Miss Monique és Cherry állnak a pultba, majd ezt követően február 8-án már az élő legenda, Lee Burridge tér vissza egy téli Cinematinéra, ahova Wade és a Barcelonában élő honfitársunk, Reelow is vele tart majd.

A februári programot a Henry Saiz és Rodriguez Jr. közös Budapest Calling fellépése emeli tovább, míg nem Oliver Huntemann és Philipp Straub is benéz egy szombat éjszakára. Erre a remek februárra kerül koronaként az a márciusi program, melyben egy új sorozat, a CODE 360, Be Massive és Deep Night Sounds csapatok által közösen életre hívott PRLLX mutatja meg elektronikus zenei fényét, a Mind Against és az Eagles & Butterflies párosok extend szettjeivel fémjelezve.

Áprilisra még a hardstyle rajongók is kapnak egy löketet Coone fellépésével, de addig várhatóan még nagyon sok izgalmas party kerül be a Cinema Hall eseménynaptárába, melyet érdemes hétről hétre megnézni.

Még több Friss

 • Végre itt a buli: beindul a Plázs Siófok!

  Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a Plázson tavaly felépült Arénában már hétvégétől beindul az élet. Június 26-án elstartol az idei Metzker Viktória & Friends sorozat, másnap, szombaton pedig Sterbinszky és Mynea szórakoztatja a nagyérdeműt. Egyelőre a bulikban a Plázson is csak limitált számban fogadják a látogatókat, ezért nem árt mihamarabb beszerezni a jegyeket!
 • Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Budapest kultikus szórakozóhelye, a Dürer lett a névadója a Lupa-tó eddig Öböl Strand néven ismert részének. A közönség tavaly már megismerkedhetett a Dürer Öböl „tesztverziójával", ám idén a teljes partszakasz vendéglátását és programszervezését átvállalta a Dürer.
 • Cabrio stílusban nyit a balatonfüredi SunCity!

  Június 6-án ingyenesen nyitja meg teraszait Balatonfüred legnagyobb szórakozóhely komplexuma, a SunCity. Balatoni naplementével, koktélokkal, ínycsiklandó falatokkal és két sztár dj-vel, Yaminával és Metzker Vikivel indul a nyár!
 • Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

  A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand és természetesen a nyári Balaton-parti ellazulás epicentruma, a Plázs is. Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a hófehér homokos parton a napozástól, az aktív vízparti sportokon át a balatoni fürdőzésig számos lehetőséget nyújt a helyszín, természetesen a minőségi vendéglátóhelyekkel, változatos kínálattal, a hekktől a koktélokig.
 • Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál!

  Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon! Fesztivál.
 • Zenék közös nevezőn: a Telekom Electronic Beats keresi a legjobb zenéket, amik az otthonmaradás alatt készültek

  A beküldött számokból pedig válogatás készül, nem is egy, hanem rögtön három.
 • Beszélgetés-sorozatot indít a MOL Nagyon Balaton

  Mi lesz a nyárral? Mi lesz a Balatonnal? Lesz-e lehetőségünk idén a klasszikus balatoni nyaralásra? - Ilyen és ehhez hasonló témaköröket körbejárva jelentkezik hetente a MOL Nagyon Balaton beszélgetés-sorozata. A házigazdák hétről-hétre más-más balatoni események főszervezői, a meghívott vendégek pedig ismert balatoni személyek, művészek, turisztikai szakemberek.
 • Nyílt levél 32 hazai klub, szervező és fesztivál összefogásában

  Kedves koncertre járók! Az alábbiakban egy nyílt levelet olvashattok, amely a hazai élőzenei helyszínek, fesztiválok, koncertszervezők összefogásának eredményeként született meg.
 • Billie Eilish Podcast - Telekom Electronic Beats

  “ÉLETEM NAGYON FONTOS IDŐSZAKÁT ÉLEM”; - MONDTA BILLIE EILISH A TELEKOM ELECTRONIC BEATSNEK ADOTT EXKLUZIV PODCAST INTERJÚBAN, TÖBBEK KÖZT ARRÓL IS BESZÉLT, HOGY MIKÉNT BIRKÓZIK MEG AZ EGYMÁSTÓL VALÓ TÁVOLSÁGTARTÁSSAL ÉS A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATÁVAL JÁRÓ FELELŐSSÉGGEL
 • Cercle invites ZHU

  Az elmúlt héten Indiából, a gyönyörűséges Jai Vilas Palotából jelentkező Cercle, március 2-án egy újabb lenyűgöző helyszínre települ ki.

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó