Pulzar

Partyajánló

House Piknik & Cinematiné - Nagy Piknik Budapest @ Szabadkikötő SE

Fellépők
Dátum 2022. szeptember 17.
Helyszín Szabadkikötő SE
Stílus House
House Piknik & Cinematiné - Nagy Piknik BudapestII House Piknik & Cinematiné Nappali piknik és After buli.Szabadkikötő SE

House Piknik & Cinematiné - Nagy Piknik Budapest @ Szabadkikötő SE

II House Piknik & Cinematiné Nappali piknik és After buli.

Sziasztok Piknikezők!

Eljött a nyár vége, amikor még az utolsó jó időt igyekszünk kihasználni és egy hatalmasat bulizni. Ugyan nem terveztük, hogy idén lesz még egy Nagy Piknik, de a szuper visszajelzések után nem bírjuk ki, hogy ne zárjuk méltóképpen a nyarat. Készüljetek, mert ezután már csak jövőre találkozunk. Aki kimarad, lemarad!

Az már megszokott, hogy a Piknik csapattal új dolgokat próbálunk ki, ezért a teljes Nagy Piknik egy napra beköltözik Budapestre! Olyan helyet szerettünk volna találni, ahol a megszokott fákkal teli, természetközeli atmoszféra megvan és az igazi Piknik érzést meg tudjuk valósítani valamint Budapesten belül könnyen megközelíthető, de a környéken lakókat a legkevésbé zavarjuk.

Így lett a helyszín a XXI. kerületi Szigetcsúcson található Pincic Park, ahol elsőként szervezhetünk rendezvényt. A Budapest Parktól egy köpésre, a Szabadkikötő SE Sporttelepen a fák árnyékában.

Cím: Weiss Manfréd út 5. Budapest XXI. kerület, Hungary 1211

Start: 12:00
End: 22:00

After (Cinema Hall):
Start: 23:00
End: 05:00

Line up:
- Reelow
- Antique
- B&E
- Corderio
- Feeder
- Nova
- Spanti x Ben-C
- T:maniak
- Xandra
- Me.s
- Friday syndrome

www.facebook.com/​events/​709073573725344/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2020-08-08] Psy Contact Reloaded
     

    A nyári psy rave őrület folytatódik egyik kedvenc helyszínünkön. Mivel szeretnénk kihasználni a psytrance zene valódi tánctér helyszínét a szabadteret így amíg az időjárás kedvező semmiképpen nem szeretnénk négy fal közé bebújni. Figyelve az aktuális helyzetet ezen a bulin is maradunk az 500 fős korlátozáson belül.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó