Pulzar

Partyajánló

CAT the Club New Years Eve Party

Fellépők
Dátum 2021. december 31.
Stílus House
CAT the Club New Years Eve PartyAz év utolsó estéjét töltsd Te is a CAT Budapestben, a legjobb társasággal!

CAT the Club New Years Eve Party

Az év utolsó estéjét töltsd Te is a CAT Budapestben, a legjobb társasággal!

Az első 100 vendégünk egy welcome shotra, éjfélkor pedig mindeki a vendégünk egy pohár pezsgőre!

 

A lemezjátszók mögött

CHRSTPHR

Gabriel Dancer

DJ Free

Patrick

Andrea Lane

Klopfer

 

Jegyek online kaphatók.

www.facebook.com/​events/​256447276385401/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2020-01-10] Atmos ≡ Season Opening
     

    The event focuses on melody and rhythm on fat bass and vivid sound design and is a truly captivating journey through the mind, music, body and soul of one of dance music’s truly modern greats. Electronic music doesn’t really have borders! ≡
  • [2020-01-02] CAT Classic House
     

    Az év második napján elstartolunk a CAT Classic House bulival!
  • [2020-01-01] Matiné 2020 01 01 CAT
     

    Találkozunk újév reggelén a hagyományos újévi első bulin, a megszokott DJ csapattal, a CAT Budapestben.
  • [2019-12-31] New Years Eve Party
     

    Az évtized utolsó estéjét töltsd Te is a CAT Budapestben, a legjobb társasággal!
  • [2019-12-26] STERBINSZKY ✘ Trance Classics 4.
     

    Aki jelen volt az első 3 Trance Classics bármelyikén, vagy akár az összesen, az pontosan tudja, hogy mire számíthat a december 26-i Trance Classics 4. bulin. Azoknak, akik még nem voltak az egyiken sem szeretném a figyelmükbe ajánlani, egyben kérni, hogy hallgassanak bele a YouTube és a SoundCloud csatornámon is megtalálható Trance Classics szettjeim felvételébe és, ha azok tetszenek, akkor ne habozzanak eljönni a sorozat következő részére, ahol mostanra szép számmal friss trance zenék is helyt kapnak, ahogy az már tapasztalható volt az előző 3 esemény alatt is felcsendülő zenei repertoárban.
  • [2019-12-25] 20. Nagy Karácsonyi Budai Allnightlong
     

    Idén már huszadik alkalommal lesz Nagy Budai Karácsonyi All Night Long. A buli, ami a Flörtből indult 1996 karácsonyán, majd számos kitérő után az utóbbi években Budapesten kerül megrendezésre minden év december 25-én. Az egész estés, DJ Budai által nyitástól-zárásig prezentált DJ szett mellé minden évben egy-egy különleges és aktuális lemezlovas kerül meghívásra és nem lesz ez idén sem másképp...
  • [2019-12-20] Chicola ( Lost & Found ) ISR
     

    Mielőtt teljesen rabul ejt minket a karácsony szelleme, engedjük szabadjára a testünket és lelkünket. Fogadjuk be teljes szívvel a hullámzó dallamok és lágyan pumpáló ütemek harmóniáját egyenesen Tel Aviv-ból! A kelet underground metropoliszából!
  • [2019-12-13] Steve Judge & Friends Pres: Judgement
     

    Az első buli sikereinek és jó fogadtatásának köszönhetően immáron másodszor hozom el Nektek, az idén frissen debütált Judgement party sorozatómat, mely a techno kedvelőinek ígér egy fergeteges "utazást"
  • [2019-11-29] CAT Péntek • Banditák
     

    Először csak szimplán elterveztem, hogy csapok egy névnapi vacsorát a barátokkal...Aztán egyre többen lettünk és felmerült, hogy miért nem bulizunk inkább egy hatalmasat? Így született ez a buli, igazi András napi vigasságok, nem csak Banditáknak! Közös koccintások, minőségi zene, szuper helyszín és a Barátok!
  • [2019-11-22] Catronic pres. Black Panther
     

    November 22-én pénteken ismét Catronic, a Gozsdu Udvar extravagáns szórakozóhelyén a CAT Budapestben, ahol VOID hangrendszer, légkondicionált vendégtér, pazar italválaszték és VIP részleg is vár.
  • [2019-11-15] Catronic pres. ★ Cats In The House
     

    Budapest legújabb ékszerdobozában, a belváros szívében a Gozsdu-udvarban a CAT Budapest személyében egy valódi klub élményre invitálunk benneteket! Évekig hiányzott ez a kis-közepes 2-300fős klub a főváros életéből, mely egyszerre igényes és világszínvonalú designe-val, komoly hangcuccal (VOID Sound system!) a megfelelő méretű és helyén kezelt djpulttal, vagy akár az intimitást és exkluzivitást szolgáló asztalfoglalással, lenne felvértezve! Itt mindent együtt megtalálunk! Az ország egyik legkomolyabb enteriőrjével megálmodott, egyszerre elegáns és szerethető koncepciót, melyhez Péntekenként a hazai e-zenei klubestek és fellépők legjavával készül a Catronic - Cat péntek sorozata.
  • [2019-11-08] Deeptronic Vol.01 - Deep House All Night Long
     

    Halihó, sziasztok... Állandó szereplője az elektronikus zenei fórumoknak és beszélgetéseknek a DEEP HOUSE, a "mindenki" által szeretett műfaj. Hiánycikk kategóriaként van jegyezve egy ilyen est a hazai éjszakai életben. A műfaj szeretete miatt kelt életre a Zenebona Records, mely rövidke, alig egy éves működését követően nem várt sikereket hozott a kiadón található hangzásnak köszönhetően.
  • [2019-10-31] CatRec Halloween
     

    Ahol a zene rabul ejt! Vigyázz, nagyon karmol!
  • [2019-10-25] DJ Budai The DJ Mix vol 2. 20th Anniversary Relistening Weekend
    @ CAT Budapest

    Pont 20 éve jelent meg a THE DJ MIX Vol 2. :) Ahogy a Techno-House Classics albumnak, így ennek a mixnek is csinálunk egy újrahallgató bulit. Ez a mix így egyben klubban nagyhangon sose ment le :) A vadonatúj belvárosi, CAT Budapest helyszínének adottságai adták azt a plussz ötletet, hogy mi lenne ha egyből egy full hétvégét csinálnánk :) Pénteken és szombaton is ugyan az lenne a program, kivéve a vendég djket :) Ilyet még úgy sem csináltunk :) Hardcore zenefanokkal valószínű mindkét este találkozom a dj pultnál :)
  • [2019-10-18] Catronic
     

    Október 18-án pénteken a Catronic sorozat folytatódik.
  • [2019-10-11] Catronic
    @ CAT Budapest

    Október 11-től minden pénteken Catronic! A nyitóbulira összeállt lineup kellőképpen suggalja, hogy ezentúl mire számíthattok a Cat-ben péntekenként! Az elektronikus zene meghatározó lemezlovasai adják át majd egymásnak a DJ pultot, a Gozsdu Udvar extravagáns szórakozóhelyén a Cat-ben, ahol VOID hangrendszer, légkondicionált vendégtér, pazar italválaszték és fancy VIP részleg is vár.
  • [2019-10-04] Steve Judge & Friends Pres: Judgement / Nostromos
     

    Mint tudjátok a STEVE JUDGE & FRIENDS ALL NIGHT LONG rendezvényem ezen a nyáron volt 4. éve, hogy útjára indult! Büszkén mondhatom, hogy azon ritka rendezvények közé tartozik, melyek 4 év utàn is, hozzák az elvárt minőséget, illetve létszámot!
  • [2019-05-11] CAT Budapest pres. TOM NOVY
     

    Talán Tom Novy az első német producer és DJ, aki hazai pályán beelőzte a house zene angol és francia ikonjait! Az 1996-os második kislemeze, a Superstar, hozta meg Tomnak a nemzetközi ismertséget és ettől kezdve nem volt számára megállás. Egymást követték a jobbnál jobb zenék, listaelsőségek és válogatáslemez megjelenések. A kiváló produceri munka hozta meg számára a nemzetközi szupersztárok remix felkéréseit is: Justin Timberlake, Yoko Ono, Erick Morillo, Snap és Sander Kleinenberg is vele akartak dolgozni! Természetesen nem maradtak el az óriás klubok meghívásai sem... csak hogy pár példát említsünk, fellépett már a Pacha-ban, a Club Cocoon-ban és nem utolsó sorban a legendás ibizai Space-ben, ami végül 14 évig volt a rezidenciája!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó