Pulzar

Partyajánló

Deeptronic pres. Private Thoughts Exclusive

Fellépők
Dátum 2020. november 6.
Stílus House
Deeptronic pres. Private Thoughts ExclusiveKedves TSalád, Barátaim... TSalád barát barátaim. Az idei év sok mindennek adott mattot. Szinte mindent el kellett engednünk ragaszkodás nélkül. Elmaradtak a megszokott közös, hosszantartó utazások a zenében. Bevallom őszintén, hogy a 20 órás szettem óta nem igazán találom a helyem a szokásos 2 órákban, mert abban a hosszantartó tansz állapotban egy olyan szintjét mutatta meg a DJ-zés, amiben egy újabb értelmet nyert a lassú, pontos építkezés és az érzelmi hangulatok bővebb kifejtése, a zenei sztorizás.

Deeptronic pres. Private Thoughts Exclusive

Kedves TSalád, Barátaim... TSalád barát barátaim. Az idei év sok mindennek adott mattot. Szinte mindent el kellett engednünk ragaszkodás nélkül. Elmaradtak a megszokott közös, hosszantartó utazások a zenében. Bevallom őszintén, hogy a 20 órás szettem óta nem igazán találom a helyem a szokásos 2 órákban, mert abban a hosszantartó tansz állapotban egy olyan szintjét mutatta meg a DJ-zés, amiben egy újabb értelmet nyert a lassú, pontos építkezés és az érzelmi hangulatok bővebb kifejtése, a zenei sztorizás.

Ezzel az egész állandó szakmai változással párhuzamosan születtett meg a DEEPTRONIC, mely egy egészen új színfolt és szerencsére sikeres folt a hazai szcénában, ahol rendre azt a határt feszegetjük, hogy finoman és lassan építjük fel a mondókánkat a pultban. Tekintettel arra, hogy nem tudni mit hoz ez az év, a következő alkalommal a fent említett egész éjszakás szettek kimaradását szeretném pótólni egy 6 órás szettel. Nem tudom minek nevezzük?! Mert az 'all day long' sem igazán passzol ide.

Viszont hiányzik nagyon ez a fajta közlési mód. Rengeteg dolog törént az évben, amit majd ebben a 6 órában fogok lefesteni. A fő irány a deep house / organic house / house lesz, de tekintettel a PRIVATE THOUGHTS sorozatokra, kilépünk majd picit ezen műfajokból és súrolni fogjuk a melodic house alsó küszöbét is.

Decemberben pedig ha még mindig zökkenőmentesen lehet bulizni, tartunk egy nagy DEEPTRONIC 2020 finálét, több fellépővel, de ez a jövő zenéje...

Nagyon várom ezt a szessönt, akik ismerik a hosszú szettjeimet ők már tudják, hogy ilyenkor mire lehet számítani… Én már most tolom a felkészülést, a zenék újra válogatását...

A többit tudjátok: 17h - 23h az új rend. Ajtóban testhőmérséklet mérés, fertőtlenítés. Vigyázunk rátok, amennyire lehet!

Line up: Peter Makto (6 hrs extended set)

Belépő egész éjjel: 3000HUF - a helyszín mérete miatt elővételben ezen a linken tudod biztosítani a helyed a buliban:
https://cooltix.hu/event/5f7f40e3d1b21c00112d7c50

www.facebook.com/​events/​366707364694383/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2020-01-10] Atmos ≡ Season Opening
   

  The event focuses on melody and rhythm on fat bass and vivid sound design and is a truly captivating journey through the mind, music, body and soul of one of dance music’s truly modern greats. Electronic music doesn’t really have borders! ≡
 • [2020-01-02] CAT Classic House
   

  Az év második napján elstartolunk a CAT Classic House bulival!
 • [2020-01-01] Matiné 2020 01 01 CAT
   

  Találkozunk újév reggelén a hagyományos újévi első bulin, a megszokott DJ csapattal, a CAT Budapestben.
 • [2019-12-31] New Years Eve Party
   

  Az évtized utolsó estéjét töltsd Te is a CAT Budapestben, a legjobb társasággal!
 • [2019-12-26] STERBINSZKY ✘ Trance Classics 4.
   

  Aki jelen volt az első 3 Trance Classics bármelyikén, vagy akár az összesen, az pontosan tudja, hogy mire számíthat a december 26-i Trance Classics 4. bulin. Azoknak, akik még nem voltak az egyiken sem szeretném a figyelmükbe ajánlani, egyben kérni, hogy hallgassanak bele a YouTube és a SoundCloud csatornámon is megtalálható Trance Classics szettjeim felvételébe és, ha azok tetszenek, akkor ne habozzanak eljönni a sorozat következő részére, ahol mostanra szép számmal friss trance zenék is helyt kapnak, ahogy az már tapasztalható volt az előző 3 esemény alatt is felcsendülő zenei repertoárban.
 • [2019-12-25] 20. Nagy Karácsonyi Budai Allnightlong
   

  Idén már huszadik alkalommal lesz Nagy Budai Karácsonyi All Night Long. A buli, ami a Flörtből indult 1996 karácsonyán, majd számos kitérő után az utóbbi években Budapesten kerül megrendezésre minden év december 25-én. Az egész estés, DJ Budai által nyitástól-zárásig prezentált DJ szett mellé minden évben egy-egy különleges és aktuális lemezlovas kerül meghívásra és nem lesz ez idén sem másképp...
 • [2019-12-20] Chicola ( Lost & Found ) ISR
   

  Mielőtt teljesen rabul ejt minket a karácsony szelleme, engedjük szabadjára a testünket és lelkünket. Fogadjuk be teljes szívvel a hullámzó dallamok és lágyan pumpáló ütemek harmóniáját egyenesen Tel Aviv-ból! A kelet underground metropoliszából!
 • [2019-12-13] Steve Judge & Friends Pres: Judgement
   

  Az első buli sikereinek és jó fogadtatásának köszönhetően immáron másodszor hozom el Nektek, az idén frissen debütált Judgement party sorozatómat, mely a techno kedvelőinek ígér egy fergeteges "utazást"
 • [2019-11-29] CAT Péntek • Banditák
   

  Először csak szimplán elterveztem, hogy csapok egy névnapi vacsorát a barátokkal...Aztán egyre többen lettünk és felmerült, hogy miért nem bulizunk inkább egy hatalmasat? Így született ez a buli, igazi András napi vigasságok, nem csak Banditáknak! Közös koccintások, minőségi zene, szuper helyszín és a Barátok!
 • [2019-11-22] Catronic pres. Black Panther
   

  November 22-én pénteken ismét Catronic, a Gozsdu Udvar extravagáns szórakozóhelyén a CAT Budapestben, ahol VOID hangrendszer, légkondicionált vendégtér, pazar italválaszték és VIP részleg is vár.
 • [2019-11-15] Catronic pres. ★ Cats In The House
   

  Budapest legújabb ékszerdobozában, a belváros szívében a Gozsdu-udvarban a CAT Budapest személyében egy valódi klub élményre invitálunk benneteket! Évekig hiányzott ez a kis-közepes 2-300fős klub a főváros életéből, mely egyszerre igényes és világszínvonalú designe-val, komoly hangcuccal (VOID Sound system!) a megfelelő méretű és helyén kezelt djpulttal, vagy akár az intimitást és exkluzivitást szolgáló asztalfoglalással, lenne felvértezve! Itt mindent együtt megtalálunk! Az ország egyik legkomolyabb enteriőrjével megálmodott, egyszerre elegáns és szerethető koncepciót, melyhez Péntekenként a hazai e-zenei klubestek és fellépők legjavával készül a Catronic - Cat péntek sorozata.
 • [2019-11-08] Deeptronic Vol.01 - Deep House All Night Long
   

  Halihó, sziasztok... Állandó szereplője az elektronikus zenei fórumoknak és beszélgetéseknek a DEEP HOUSE, a "mindenki" által szeretett műfaj. Hiánycikk kategóriaként van jegyezve egy ilyen est a hazai éjszakai életben. A műfaj szeretete miatt kelt életre a Zenebona Records, mely rövidke, alig egy éves működését követően nem várt sikereket hozott a kiadón található hangzásnak köszönhetően.
 • [2019-10-31] CatRec Halloween
   

  Ahol a zene rabul ejt! Vigyázz, nagyon karmol!
 • [2019-10-25] DJ Budai The DJ Mix vol 2. 20th Anniversary Relistening Weekend
  @ CAT Budapest

  Pont 20 éve jelent meg a THE DJ MIX Vol 2. :) Ahogy a Techno-House Classics albumnak, így ennek a mixnek is csinálunk egy újrahallgató bulit. Ez a mix így egyben klubban nagyhangon sose ment le :) A vadonatúj belvárosi, CAT Budapest helyszínének adottságai adták azt a plussz ötletet, hogy mi lenne ha egyből egy full hétvégét csinálnánk :) Pénteken és szombaton is ugyan az lenne a program, kivéve a vendég djket :) Ilyet még úgy sem csináltunk :) Hardcore zenefanokkal valószínű mindkét este találkozom a dj pultnál :)
 • [2019-10-18] Catronic
   

  Október 18-án pénteken a Catronic sorozat folytatódik.
 • [2019-10-11] Catronic
  @ CAT Budapest

  Október 11-től minden pénteken Catronic! A nyitóbulira összeállt lineup kellőképpen suggalja, hogy ezentúl mire számíthattok a Cat-ben péntekenként! Az elektronikus zene meghatározó lemezlovasai adják át majd egymásnak a DJ pultot, a Gozsdu Udvar extravagáns szórakozóhelyén a Cat-ben, ahol VOID hangrendszer, légkondicionált vendégtér, pazar italválaszték és fancy VIP részleg is vár.
 • [2019-10-04] Steve Judge & Friends Pres: Judgement / Nostromos
   

  Mint tudjátok a STEVE JUDGE & FRIENDS ALL NIGHT LONG rendezvényem ezen a nyáron volt 4. éve, hogy útjára indult! Büszkén mondhatom, hogy azon ritka rendezvények közé tartozik, melyek 4 év utàn is, hozzák az elvárt minőséget, illetve létszámot!
 • [2019-05-11] CAT Budapest pres. TOM NOVY
   

  Talán Tom Novy az első német producer és DJ, aki hazai pályán beelőzte a house zene angol és francia ikonjait! Az 1996-os második kislemeze, a Superstar, hozta meg Tomnak a nemzetközi ismertséget és ettől kezdve nem volt számára megállás. Egymást követték a jobbnál jobb zenék, listaelsőségek és válogatáslemez megjelenések. A kiváló produceri munka hozta meg számára a nemzetközi szupersztárok remix felkéréseit is: Justin Timberlake, Yoko Ono, Erick Morillo, Snap és Sander Kleinenberg is vele akartak dolgozni! Természetesen nem maradtak el az óriás klubok meghívásai sem... csak hogy pár példát említsünk, fellépett már a Pacha-ban, a Club Cocoon-ban és nem utolsó sorban a legendás ibizai Space-ben, ami végül 14 évig volt a rezidenciája!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó