Pulzar

Partyajánló

Halloween with Nigel Stately at Zeya

Fellépők
Dátum 2020. október 30.
Stílus House
Halloween with Nigel Stately at ZeyaSejtelmes hangokat visz a szél, suttogó, sziszegű neszek törnek át az ködös árnyékba borult mellékutcákon. A falakra halvány leplet fed a telihold fénye, a sötétségben néhol megvillan egy-egy démoni szempár. Egy lélek sincs talpon, kihaltak az utcák. De hallod ezt az ütemes morajlást?

Halloween with Nigel Stately at Zeya

Sejtelmes hangokat visz a szél, suttogó, sziszegű neszek törnek át az ködös árnyékba borult mellékutcákon. A falakra halvány leplet fed a telihold fénye, a sötétségben néhol megvillan egy-egy démoni szempár. Egy lélek sincs talpon, kihaltak az utcák. De hallod ezt az ütemes morajlást?

Elérkezett a Halloween, mi pedig nem voltunk restek összehozni Nektek azt az estét, amit még sokáig fogtok emlegetni. Az éjszaka tematikáját a halloween szemléletében alkottuk meg, hogy ne csak a falainkon, de a tánctéren is szúrós, vadmacska szemekkel találkozhassunk.
Jelmez, álarc ajánlott!
(Természetesen kollégáink a biztonsági előírásoknak megfelelően várnak Titeket!)

Az éjszaka a hangulat felelősünk nem más lesz, mint Nigel Stately aki egy misztikus house és deep house szettel érkezik hozzánk és fogja elhúzni a nótánkat az este folyamán.

BELÉPÉS: DÍJTALAN

És persze nem lennénk a Zeya, ha a gasztro élvezetekre nem fektetnénk különösen nagy hangsúlyt, különleges menüsorral is készültünk, amit itt az eseményben láthattok majd.

Program:
18:00: Kezdés
23:00h: Zárás

www.facebook.com/​events/​970406470132918/​

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó