Pulzar

Partyajánlók

2019. november 15., péntek

2019. november 15., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2019-11-15] Bladerunnaz pres. Andy C & Dillinja
     

    Ugye senki nem gondolta, hogy lehet Bladerunnaz 20. év ANDY C nélkül? Örömmel jelentjük be, hogy november 15-én ismét Budapestre látogat a drum & bass vitán felül elsőszámú DJ-je, aki ezúttal egy 3 órás szettel örvendeztet meg minket. Elkíséri őt a legendás Dillinja, aki saját klasszikus zenéit játssza majd az Akvárium brutális hangrendszerén. Ez az este biztosan önálló fejezetet kap a hazai dnb történelemkönyvben.
    Bővebben
  • [2019-11-15] Catronic pres. ★ Cats In The House
     

    Budapest legújabb ékszerdobozában, a belváros szívében a Gozsdu-udvarban a CAT Budapest személyében egy valódi klub élményre invitálunk benneteket! Évekig hiányzott ez a kis-közepes 2-300fős klub a főváros életéből, mely egyszerre igényes és világszínvonalú designe-val, komoly hangcuccal (VOID Sound system!) a megfelelő méretű és helyén kezelt djpulttal, vagy akár az intimitást és exkluzivitást szolgáló asztalfoglalással, lenne felvértezve! Itt mindent együtt megtalálunk! Az ország egyik legkomolyabb enteriőrjével megálmodott, egyszerre elegáns és szerethető koncepciót, melyhez Péntekenként a hazai e-zenei klubestek és fellépők legjavával készül a Catronic - Cat péntek sorozata.
    Bővebben
  • [2019-11-15] Dalmata Daniel Label Night
    @ LÄRM

    Masszív LÄRMes este a láthatáron, ahol igyekeztünk felvonultatni a kiadó egyik kemény magját avagy a múltját, jelenét és jövőjét is!
    Bővebben
  • [2019-11-15] Dub Phase Sound System at Retox Bar Vol2
     

    BACK TO THE ROOTS VOL2! Tell a friend to tell a friend!
    Bővebben
  • [2019-11-15] Pure Lust pres. Hazai Nyitás at Toldi!
     

    Újabb Bajcsy bomba!!!
    Ezúttal Subotage fogja szabotálni a hangulatingadozásokat és perdít táncra Danik és Cicus társaságában.
    Bővebben
  • [2019-11-15] PUSHIN'
    @ Ambient

    Ebben a szezonban is rendszeresen jelentkezünk az Ambientből bass music, house, garage, electro, idm és jungle trekkekkel.
    Bővebben
  • [2019-11-15] Raveyard pres. Animal Holocaust (FR)
     

    Arra törekszünk, hogy újat mutassunk. Mármint úgy, hogy az ne a trendek vonalvezetésének lekövetése legyen, miközben azzal pózolunk mind a két haverunknak, hogy mennyire eredetiek vagyunk. Úgyhogy inkább eredeti produkciókat szeretnénk mutatni Budapestnek. Éppen ezért hívjuk a Dürer Kertbe a a francia újgenerációs techno egyik arcát, a Messe Noire Records alapító Animal Holocaustot, hogy halljunk is valamit abból az újszerű káoszból, amit magában hordoz a mély ambient és az ipari horizontok között, és amitől ennyire izgatottá teszi a közönséget.
    Bővebben
  • [2019-11-15] RAW XCIV
     

    S akkor megjelent az égen egy nagy lapos gömb, villogott is, meg minden, érted. Ahogy egyre közelebb ért, már azt is láttam, hogy pörög, meg ilyen kis lábai is voltak. Aztán leszállt, kinyílt az ajtaja és megjelentek benne azok a szerencsétlenek. Tisztára szürke meg zöld volt a fejük, vinnyogtak össze-vissza, de meg is értem, annyi pörgés után, jó hogy ki nem dobták a taccsot, érted.. Biztos, hogy nyugatról jöttek, mert egy csomó villogó kütyü volt náluk, azzal fotózgatták a teheneket, amik úgy megijedtek, hogy inkább gyorsan el is tűntek. De szerintem ők is be voltak rúgva, mert képesek voltak ezek után visszaszállni, mint aki jól végezte a dolgát...
    Persze simán lehet, hogy rosszul emlékszem, majd az ISU meg Kepi kijavít, ha kíváncsi vagy a sztorira.
    RAW!
    Bővebben
  • [2019-11-15] Secret pres. Jaffa Surfa • All Night Long
     

    Next guest artist of our All Night Long series is our friend the hungarian veteran house dj and producer, JAFFA SURFA...
    Don't miss it out!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó