Pulzar

Partyajánlók

2019. szeptember 28., szombat

2019. szeptember 28., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

 • [2019-09-28] 5 Years Of Next Level
   

  5 YEARS OF NEXT LEVEL – A Next Level 5. születésnapi fesztiválja az Akvárium Klub 3 termében.
  Bővebben
 • [2019-09-28] Sobekin w/ Whitesquare (Life And Death)
   

  Sobekin – Világosság az éjszakában

  A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

  Üdvözlet az olasz fővárosból, Rómából. A vájt fülű Whitesquare 2012 óta gyűri a lemezjátszókat elsősorban a house és techno határvonalait feszegetve. Eklektikus zenei palettán mozog, amelyben több más stílus hatása is felfedezhető.

  Produceri munkái játékos, ritmikus utazások, amelyeket a legnagyobb house legendák - Dixon, Solomun, Ame stb. - évek óta szinte minden szettjükben játszanak. Több kiemelkedő release a Freerange Recordson, a Keinemusik fiúk VOD labeljén és saját kiadóján (Whitesquare Series) vezette őt a legendás DJ Tennis mellé; a legújabb Whitesquare EP augusztus 30-án landol a Life And Death-en.

  Sobek: ,,Maurice-al tavaly találkoztam először, a párizsi FAUST klubban játszottunk együtt. Hatalmas ember minden szempontból és egy igazi zenei zseni. Nagyon várom, hogy megmutathassuk őt a budapesti közönségnek!"

  Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod!

  Whitesquare
  Sobek

  Age limit is 20+

  Entry:
  Presale and before 24:00 - 2000HUF / 7EUR
  After 24:00 - 3000HUF / 10EUR
  Bővebben
 • [2019-09-28] LÄRM ▩ ▩ DJ Skull
  @ LÄRM

  A chicagói DJ Skull ahhoz az új nemzedékhez sorolódik, ami a nagy elődök örökségét alázatosan, de konzekvensen és erőteljesen viszi tovább: windy city soulful, öblös house gyémántjaitól egészen a fogósabb amerikai technó ékkövekig terjed a kirakodóvására, amiket eddig olyan kirakatokba helyezhetett el, mint a Djax-Up Beats, a Majesty Recordings vagy a Rawax. Skullt mindenféle túlpörgött túlzás nélkül lehet olyan pályatársak mellé állítani, mint Ron Hardy vagy Steve Poindexter: nem csak az esszenciáját hordozza a Chicago Soundnak, de ő maga a hangzás egyik élő megtestesülése.
  Bővebben
 • [2019-09-28] DFFRNTroom pres. Axel Karakasis
   

  Techno görög módra

  Axel Karakasis az egyik legismertebb görög név a techno műfajban, aki már a 90-es években pozicionálta magát hazájának legnagyobb klubjaiban.
  Bővebben
 • [2019-09-28] Wild Generation
   

  Vigyázz, kész, #VADULÁS
  Érkezik a RIO-ba 2019 legenergikusabb és #legőrültebb partysorozata, a WILD GENERATION!
  Bővebben
 • [2019-09-28] Lick The Click! Sunburst #170 /Final episode pt. 2/
   

  Kedves Lick the Click! barátok!

  Örömmel értesítünk benneteket, hogy minden adott a kilencedik Sunburst idényhez, már csak ti hiányoztok! Amennyiben az időjárás engedi május 4-én szombaton, délután kettőkor felvonjuk a macskás zászlót az A38 Hajó Orrterasza felett és feltesszük a szezon első lemezét. Este tízig egy remélhetőleg emlékezetes nyár nyitányát ünnepeljük mindannyian, amely során természetesen előkerülnek majd lassan egy évtizednyi történetünk kedvencei is, és a legfrissebb gyűjtéseinket is bemutathatjuk végre nektek.
  Bővebben
 • [2019-09-28] Secret pres. Mood
   

  Our next monthly MOOD party with STEREOSTRIP & TEOMO. If don't know these two guys, and you are fan of real house music, don't miss out!
  Bővebben
 • [2019-09-28] Love is the Message – Season Closing
   

  Elmúlt a nyár, a Pontoon bezár, és ezzel egy ideig búszúzik a szabadtéri bulizás is. Viszont úgy döntöttünk, hogy utoljára nagyon megadjuk a módját, ezért szezonzáróhoz méltó vendég, a Southport Weekender és SuncéBeat fesztiválok rezidensei, a Souldynamic érkezik hozzánk! Ezekre az olasz srácokra annyiszor mondtuk már egy-egy átmulatott éjszaka után, hogy ők voltak a legjobbak (legutóbb pár hete), hogy az idei év már tényleg nem telhetett el anélkül, hogy elhozzuk és megmutassuk őket nektek.
  Bővebben
 • [2019-09-28] AFTER Time & ELB Boat Party After
   

  Az igazán jó after olyan, ha egyszer rátalálsz, nem akarod többé hogy véget érjen.
  Induljunk meg eme mágikus trip-re a TRIP Hajón, mely a napkeltével kezdődik csak igazán!
  Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó