Pulzar

Partyajánlók

2019. április

2019. április

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2019-04-19] KK x BNC ▩ ▩ David Vunk
     

    A rotterdami fenevadat felismerni nem nehéz. Kopasz, fékezhetetlen, körmei gyakran feketék, és általában egy szál atlétában csapja ki túlmozgásos páráját a DJ-pultban, amit bárhol a világon a hóna alá csap, meghág, leural, és az embernek néha az a benyomása lehet tőle, hogy valójában a szúrós tekintetével irányítja a tökéletes mixeit. A Kreative Kontrol és a B O U N C E most gondoskodik erről az élményről.
    Bővebben
  • [2019-04-12] La Fleur // Akvárium // VOLT Lokál
     

    Április 12-én érkezik az VOLT Lokálba a svéd származású, de Berlinben élő DJ és producer, La Fleur .
    A Watergate Club rezidense, emellett pedig a Hot Since 82 ‘A Labyrinth Story’ klubestjének rezidense is, amely tavaly nyáron az Ibizai Pacha szuperklub összes péntek esti bulijáért felelt.
    Bővebben
  • [2019-04-18] LÄRM ▩ Crisis #47
     

    Monthly residency at LÄRM with Crisis Sound System and their guests.
    Bővebben
  • [2019-04-13] LavaLava ▩ ItaloJohnson
     

    Hosszú évek óta dolgoztunk ezen a bookingon, végre révbe értünk!
    Bővebben
  • [2019-04-06] LavaLava x Cruisin Afterparty w/ Rework
     

    LavaLava x Cruisin Afterparty w/ Rework
    Bővebben
  • [2019-04-05] LavaLava x Cruisin: Denis Sulta
     

    A tavaly februári Lärm-es első Sulta bulin már érezhető volt, hogy valami elkezdődött és a nyári A38-as happeningen egyértelművé vált, hogy tökéletesen működik a kémia Denis és a műértő közönség között. A LavaLava meghívására április 5-én ismét Budapestre érkezik a tejfelszőke glasgow-i és ezúttal a Cruisin-nal karöltve teszi még magasabbra a lécet! Készüljetek kettő teremre és a főváros lenyűgöző fényeire!
    Bővebben
  • [2019-04-06] Lost Minute w/ Vid aka Egal 3
     

    Legnagyobb örömünkre egy szerencsés csillagászati együttállásnak köszönhetően ismét Budapest közeli pozicióba kerül az egyik legnagyobb hatású kedvencünk Vid aka Egal 3. Fiatal kora ellenére már közel évtizedes produceri munkássága elképesztő minőségű és mennyiségű 12" EP-k, egy album és számtalan remix formájában hozta már meg a gyümölcsét. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az évről-évre töretlen és folyamatosan megújulni képes romániai organikus-kézműves minimaltechno/microhouse színtér egyik legkiválóbb tehetségét nyílik alkalmunk elcsípni, ezúttal a frissen debütált és remek adottságokkal rendelkező Premier Club hibátlan akusztikájú, VOID Audio hangrendszerrel felszerelt kistermében. Várunk mindenkit szeretettel!
    Bővebben
  • [2019-04-20] Lost Minute x Daidai ▩ ▩ Mihigh
     

    Music defines perfectly Mihigh, distinguishing itself through a unique style of story in constant development. With minimal influence in a more profound way and techno equally, Mihigh combines the new with the old, putting his distinctive mark of obscure, hypnotic sounds.
    The love for good music led him to the founding of the label Midi Records Romania, a platform that promotes art and passion going on quality and not quantity.
    Bővebben
  • [2019-04-13] Napijumpup pres.: ▼ TSUKI (UK) ▼
     

    Napijumpup pres.: ▼ TSUKI (UK) ▼
    Bővebben
  • [2019-04-18] Next Level ■ Valentino Khan
     

    Next Level presents:

    Valentino Khan (Owsla, Mad Decent / USA)
    Bővebben
  • [2019-04-27] O R I E N T K A R M A
     

    Instant karma: szerelmes kacagása az egész világot a markában tartja, illata, sűrű füstcsíkok módjára száll április utolsó szombatján a Sárga Házra.
    Bővebben
  • [2019-04-19] Octopus ■ Addicted to Techno II.
     

    Kedvenc polipunk áprilisban sem pihen!

    Az igazi búvárok is csak keveset találkozhatnak polipokkal, hiszen sokszor olyan jól változtatják a színüket, hogy észrevehetetlenek maradnak.
    Bővebben
  • [2019-04-18] P E N T A G O N 2019
     

    A hír igaz - a húsvéti hosszú hétvége első szabad estéjén, jön az ország leggigantikusabb klubestje, az éjszaka, ahol #mindenki ott lesz:
    Bővebben
  • [2019-04-26] P.E.P | Frenzy
     

    Audiovizuális kalandozás a techno sokszínű világában.
    Bővebben
  • [2019-04-06] Persephone ▩ ▩ Tama Sumo
     

    Persephone is a bimonthly party by OMOH co-founder Alexandr and seasoned DJ Klayman, showcasing a diverse musical style ranging from underground house, classic disco to groovy techno, focusing on female, queer, trans folks, people of color, underrepresented communities and their allies.
    Bővebben
  • [2019-04-13] PomPom Rabbit Rave - The Family Rave
     

    Őrületes nyuszi techno a három muskétással Húsvét előtt. Hogy mi?? Családi techno partyra hívtuk a régi nagy kedvenc Hotel North Pole csapatát, akik 10 év után direkt a ti kedvetekért állnak újra együtt a lemezjátszók mögé. Techno lesz a javából, őrült nyuszikkal a most nyílt Premier Clubban.
    Bővebben
  • [2019-04-12] Premier Club presents: Ramon Tapia
    @ Premier Club

    What do you get if you take the offspring of a Dutch woman and a (literally) revolutionary Chilean musician and steep him in the musical climate of Belgian techno in his formative years? Ramon Tapia was the result of this rather unique combination of circumstances, a producer whose eclectic past and upbringing combined to create one of the freshest sounds in techno music of recent years.
    Bővebben
  • [2019-04-05] Premier Club presents: Santé
     

    Santé épp csak megvette első MPC-jét, szempillantással később már bejárta európa összes fesztiválját és valamire való klubját, beleértve Ibiza legjobbjait, ahova már-már haza jár. Liverpool méltán híres Cave Rave eseményeinek rezidense Berlinbe költözése óta dolgozott a Tiefschwarzzal és készített remixet a Depeche Mode-nak, Április 5-én pedig kedvenc budai klubunkat forgatja fel újhullámos tech-houseának kivételesen izgalmas szelekciójával. Legyen kedvünkre való a művész Awake vagy Homegirl slágerekkel ismerté tett fülbemászó oldala vagy a benne lakozó húzós-grooveos sámán, első magyarországi fellépését egyértelműen vétek lenne kihagyni.
    Bővebben
  • [2019-04-27] Prime FM & Deep House Budapest pres. NICK WARREN (UK)
    @ Cinema Hall

    Prime FM & Deep House Budapest pres.

    NICK WARREN (UK)
    /The Soundgarden, Hope Recordings/
    Bővebben
  • [2019-04-18] Rattus w/ Bart Skils
    @ Premier Club

    A tavalyi év legnagyobb slágere egyértelműen Bart Skils-hez köthető, az Adam Beyer-rel közösen elkövetett Lose Your Mind minden buliban alapvetés volt 2018-ban. A holland producer előtte is elég nagyban volt, ám azóta már-már szupersztár státuszban emelkedett, Drumcode alapemberré vált és szinte minden nagyobb fesztivál line upjában stabil szereplő.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó