Pulzar

Partyajánlók

2019. április 6., szombat

2019. április 6., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2019-04-06] Lost Minute w/ Vid aka Egal 3
     

    Legnagyobb örömünkre egy szerencsés csillagászati együttállásnak köszönhetően ismét Budapest közeli pozicióba kerül az egyik legnagyobb hatású kedvencünk Vid aka Egal 3. Fiatal kora ellenére már közel évtizedes produceri munkássága elképesztő minőségű és mennyiségű 12" EP-k, egy album és számtalan remix formájában hozta már meg a gyümölcsét. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az évről-évre töretlen és folyamatosan megújulni képes romániai organikus-kézműves minimaltechno/microhouse színtér egyik legkiválóbb tehetségét nyílik alkalmunk elcsípni, ezúttal a frissen debütált és remek adottságokkal rendelkező Premier Club hibátlan akusztikájú, VOID Audio hangrendszerrel felszerelt kistermében. Várunk mindenkit szeretettel!
    Bővebben
  • [2019-04-06] The Debut & Budapest Calling pres: Nic Fanciulli & Chelina Manuhutu
    @ Cinema Hall

    Nic Fanciulli és Chelina Manuhutu elindítja az áprilisi klubforgatagot.

    A Budapest Calling és Debut csapatok tüzes elegyedése várható a Cinema Hall táncterében!
    Bővebben
  • [2019-04-06] Truesounds Music 15th Birthday Party
     

    15 évesek leszünk... Ezúttal most mellőzzük a szónoklatokat, a visszatekintést arról, hogy mit jelentenek nekünk ezek az évek, hisz tudjátok jól. Érzitek. Kihagyjuk az egyéb, az eseményt fontosabbá súlyozó betűket, éppen elég nyomós és nyomatékos dolog ez a mérföldkő, indok egy újabb közös élményre. Az elmúlt évekhez hasonlóan őrületes szülinapi bulira készülünk a szokásos DJ és zene orgiával a mixer felett. Erre az eseményre invitálunk most SOK SOK SZERETETTEL TÉGED!
    Bővebben
  • [2019-04-06] Scandal Art Party
     

    Újra ABSOLUT SCANDAL art party a Secret Room-ban. Szürreális este Dali szellemével, koktélokkal, barátokkal és friss zenékkel. ///
    Bővebben
  • [2019-04-06] Persephone ▩ ▩ Tama Sumo
     

    Persephone is a bimonthly party by OMOH co-founder Alexandr and seasoned DJ Klayman, showcasing a diverse musical style ranging from underground house, classic disco to groovy techno, focusing on female, queer, trans folks, people of color, underrepresented communities and their allies.
    Bővebben
  • [2019-04-06] Der Morgen & Vault // Woo York & Blazej Malinowski
     

    Keleti egzotikumok ízléses csokorba szedve a Premierben - melankólikus, atmoszférikus és enyhén savas utazás érintve az Afterlife - Dystopian - Soma - Semantica és The Gods Planet birodalmat két különleges live produkció kevésbé szűk keretein belül.
    Bővebben
  • [2019-04-06] Distant Objects : 5 years of Voxnox Records (Berlin)
     

    Distant Objects & Agora Music Management presents its first label showcase party in its series as a starter for a new cultural & networking space at Flashback Photo Studio in Bps III. District.
    Bővebben
  • [2019-04-06] After Dark pres. Lazare Hoche
     

    “Let us read, and let us dance; these two amusements will never do any harm to the world.” - Voltaire
    Bővebben
  • [2019-04-06] Telekom bemutatja: Lost Frequencies
     

    Mindössze 20 évesen, az Are You With Me című számmal robbant be Felix de Laet, közismertebb nevén Lost Frequencies.
    Reality, Like I Love You, Melody vagy éppen a Crazy számaival sorra hódítja meg a lejátszási listákat, 2015-ben átvette a “Hit of the Year” díjat is, s csupán három év alatt előkelő helyre jutott a DJ MAG toplistáján, ami egészen egyedülálló teljesítmény.
    A világsztár Tomorrowland rezidens április 6-án az Akvárium NagyHallban mutatja meg, hogy méltán uralja évek óta az összes belga top chartot!
    Bővebben
  • [2019-04-06] LavaLava x Cruisin Afterparty w/ Rework
     

    LavaLava x Cruisin Afterparty w/ Rework
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó