Pulzar

Partyajánlók

2018. december

2018. december

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2018-12-08] Avatar Presents: Liquid Soul (Iboga Records)
     

    Avatar presents: LIQUID SOUL (Iboga Records) -CH, A38 Hajó, Budapest
    Bővebben
  • [2018-12-08] Music Killers Santa Claus Party
     

    A Music Killers klubturnéja idén decemberben tovább dübörög: a full teltházas Video Disco Classics Party után ezúttal a New Cinema Hall-ban bulizunk!
    Bővebben
  • [2018-12-08] Dr. Rubinstein is back ▩ ▩ Designer Drums
     

    A savasasszony visszatér közénk Berlinből. Marinával a tavalyi évadunk egyik legklasszabb buliját csináltuk, ezért is döntöttünk úgy, hogy ismételten a kése alá fekszünk.
    Bővebben
  • [2018-12-08] DEEP CAFÉ PARTY
     

    Nehéz megfogalmazni, mit érzünk: utoljára nyitjuk ki drága közönségünknek a TESLA BUDAPEST kapuit....utoljára csendülnek fel kedvenc Deep Café muzsikáink, ez lesz az igazi UTOLSHOW, új fejezetet nyitunk mi is szeretett rendezvénysorozatunk életében, januártól új helyen várunk Titeket, de ne szaladjunk annyira előre, hiszen szomorkodásra okunk nincs!
    Bővebben
  • [2018-12-08] Sobekin w/ Tunnelvisions
     

    The word kin has a double meaning; someone's family member, relative or a tribe.
    Sobekin is a monthly gathering at Aether where the tribe can connect and share their passion for a sophisticated ethnic-deep-melodic sound. The journey cannot be complete without inviting a distant relative who's proximity is important to us.
    Bővebben
  • [2018-12-08] DREAM HOUSE « Jungle Edition »
     

    Létezik egy mondás, miszerint a #dzsungelben tökéletes igazán az egyensúly…
    A WORLD IS MINE és a NIGHTLIFE bemutatja:
    DREAM HOUSE ✘ JUNGLE EDITION
    Bővebben
  • [2018-12-08] Sunflowerz & Mondays: Off pres. Steve O'Sullivan
     

    After the stunning events with EAST END DUBS, Dj W!LD, POLITICS OF DANCING, FERRO, JEDSA SOUNDOROM, SAKRO, OLIVIAN NOUR, SILVER CITY live, OKAIN, MANUEL SAHAGUN, here comes the next one.
    Bővebben
  • [2018-12-09] THe AFTeR
     

    Menetrend szerint érkezik a THE AFTER széria szokásos epizódja, közvetlenül a BÓNUSZ Electronic Music Festival után, ezennel a város legjobb hangrendszerén a Tesla Budapest klubban!
    Bővebben
  • [2018-12-09] Fourkmode& others@After
     

    December 9-én vasárnap reggel nézzetek le a fészekbe ahol a Fourkmode egy sokszínű line up-al vár titeket. Ott lesz velünk Calman aki a bakelit hangzással varázsol el titeket. CVRDWELL a sokszínű Dj és producer kinek megannyi megjelenését már külföldi világsztárok is játszák. És ne feledkezzünk meg Ramon Millei-ről sem, hisz hatalmas nagy tehetség. Ezen felül még ott lesz szinte folyamatos vendégünk az Acid hangzás kitűnő női Dj-je Dalma is. És persze a Fourkmode team: Brick, unKNOWnARTist, Marco D, és M_fourkDecember 9-én vasárnap reggel nézzetek le a fészekbe ahol a Fourkmode egy sokszínű line up-al vár titeket. Ott lesz velünk Calman aki a bakelit hangzással varázsol el titeket. CVRDWELL a sokszínű Dj és producer kinek megannyi megjelenését már külföldi világsztárok is játszák. És ne feledkezzünk meg Ramon Millei-ről sem, hisz hatalmas nagy tehetség. Ezen felül még ott lesz szinte folyamatos vendégünk az Acid hangzás kitűnő női Dj-je Dalma is. És persze a Fourkmode team: Brick, unKNOWnARTist, Marco D, és M_fourk
    Bővebben
  • [2018-12-13] Seed ▞
     

    Attenzione Seederek, a Dome királya eljön Hozzátok! DJ Josko, aki hosszú évek óta az Ozora fesztivál Dome színpadának szervezője, erős szálakkal kötődik Magyarországhoz, rengeteg ország számtalan fesztiválján és klubjában megfordult már Japántól Angliáig. Ráadásul egy másik olaszt, Marco Mentale-t is elhívtuk erre az estére, aki a nemcsak a Dome csapat része, de a horvátországi MoDem szervezésében is fontos részt vállal. A házgazda ezúttal Zvezda Beta.
    Bővebben
  • [2018-12-14] Metronóm ▩ ▩ DeFeKT live
    @ LÄRM

    A Metronóm célja mélyen alámeríteni mindenkit a hamisítatlan és folyton változó elektróban // Metronóm's aim is to make everyone dive deeply into the duality of authentic and constantly altering electro.
    Bővebben
  • [2018-12-14] RAW Lxxviii
     

    Hálót fon az est, a nagy, barna pók,
    Beindulnak a Funktion-One-ok,
    Egyiken távol hausz muzsika szól,
    Techno felel rá hangosan valahol.
    Bővebben
  • [2018-12-14] Deepin' Session
     

    Deepin' Session w/ Peter Bernath (Lost Minute, RTS.FM)
    Bővebben
  • [2018-12-15] Budapest Calling pres Battle of the Labels
     

    A 2018-as év utolsó Budapest Calling buliján felrakjuk az i-re a pontot! Két nagyon aktuális és világszerte imádott underground zenei kiadó titánjai fognak összecsapni az új Cinema Hallban december 15-én!
    A Diynamic Music és a Stil vor Talent nevek garanciát jelentenek a legmagasabb szintű zenei felhozatalra. Készüljetek az utazásra az underground világ bugyraiba!
    Bővebben
  • [2018-12-15] Be Massive XV Birthday x Jay Lumen
    @ Akvárium Lokál

    December 15. megünnepeljük, a Be Massive 15. születésnapját, a hazai szcéna egyik legikonikusabb alakjával Jay Lumennel!
    A Be Massive az elmúlt időszak alatt több olyan nevet is hozott első alkalommal Magyarországra akik aztán A listás sztárrá nőtték ki magukat.
    Bővebben
  • [2018-12-15] Bladerunnaz20 pre-party :: Chase & Status
     

    Jövőre 20 éves lesz a Bladerunnaz. A decemberi buli a 20 éves ünnepi eseménysorozat ráhangolódó első állomása.
    Bővebben
  • [2018-12-15] Starlight Entertainment & Heads up! pres. Borgore
     

    Starlight Entertainment & Heads up! pres. Borgore
    Bővebben
  • [2018-12-15] Rumble Special ✦ Borgore After
     

    Ezen az estén az Akvárium Klubba költözünk és Borgore fellépését követően reggelig zenél nektek a budapesti basszus zene krémje.
    Ezekből a műfajokból fognak nektek válogatni: dubstep, riddim, bass house, hardstyle, trap, jump up és minden, ami a csövön kifér!
    Bővebben
  • [2018-12-15] Aktrecords Xmas Seance w/ Pablo Bolivar
     

    Évről évre összegyűlünk határon innen és túl, hogy együtt ünnepeljük meg, karácsonyi hangulattal átitatva, egyik közös nevezőnket, a mély zenék iránti szeretetünket. Idén sem lehet ez másképp, ám ezúttal délről érkezik hozzánk egy karmester, hogy levezényelje audiovizuális összejövetelünket. A hazai környezetben tavaly debütált Spanyol zenei nagykövet nyáron érte el a magyarországi partytörténelem hallhatatlansági érdemét az Alkotótáborban előadott 7 órás elképesztő szelekciójával.
    Bővebben
  • [2018-12-15] House2House
     

    H2H - Winter edition

    Csak a szokásos egész estés 4kezes házalás.
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó