Pulzar

Partyajánló

NeW YEAR's EVE 2019 @ 4DSOUND

Fellépők
Továbbá még: JAMI
Dátum 2018. december 31.
Helyszín 4DSOUND
Stílus Dance, House, r'n'b
NeW YEAR's EVE 2019Új év, új én... Ugyan már, kit akarunk átverni?!4DSOUND

NeW YEAR's EVE 2019 @ 4DSOUND

Új év, új én... Ugyan már, kit akarunk átverni?!

Rossz pénz sose vész el - maradjunk annyiban, hogy mi senkit sem akarunk hamis ígéretekkel áltatni, hogy jövőre kevesebb buli, több munka bla bla bla... Ha valami jó, akkor ahhoz ragaszkodunk, nem beszélve arról, hogy az éjszakai császárkodás is egy igen csak komoly hivatás! Szóval nem gondoltátok, hogy majd pont Szilveszterkor fogunk otthon üldögélni?
Kapjátok össze a tesókat, mert nagy menet lesz, és az is fix, hogy érdemes lesz időben érkezni, mert még a csillárról is bulizni vágyó emberek fognak lógni - mi pedig igyekszünk mindenkinek megadni a tombolás lehetőségét

• Line up - // Chris-M, Jami, Effendi //

Normál belépő: 6.000 forint, ami magába foglal egy ajándék pohár proseccot
VIP belépő: 15.000 forint/fő, ami teljes mértékben lefogyasztható - magába foglalja az ingyenes ruhatárat, soron kívüli bejutást, illetve a bottle service,-t saját VIP menedzserrel.
Diamond VIP belépő: 30.000 forint/fő, ami teljes mértékben lefogyasztható - magába foglalja az ingyenes ruhatárat, soron kívüli bejutást, illetve a bottle service,-t saját VIP menedzserrel, aki egész este külön azzal az asztallal foglalkozik & saját biztonsági őr gondoskodik az önfeledt szórakozásról - illetve az este kezdéséhez egy ajándék üveg pezsgővel is készülünk!

Elővételes jegyek: https:/​/​oneticket.hu/​4bro-downtown-new-year-s-eve-2019-2861

www.facebook.com/​events/​2180309105516581/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2016-01-14] Tiszta Udvar Rendes House ■ #2
    @ 4DSOUND

    Már második alkalommal teszi tiszteletét a belváros legcoolabb bárjában Budapest legtisztább house zenei sorozata, a Tiszta Udvar Rendes House! A lejátszók mögé ezúttal hazai Disclosure-ként emlegetett Stamusic. testvérek és a mainstream és az underground közt ügyesen egyensúlyozó Nieder állnak egész éjszaka.
  • [2015-12-10] 4BRO Downtown ■ Tiszta Udvar Rendes House
    @ 4DSOUND

    Új helyszínen tér vissza Budapest legtisztább house zenei sorozata, a Tiszta Udvar Rendes House! A hangulatról ezúttal a hazai Disclosure-ként emlegetett Stamusic testvérek; a legmenőbb budapesti underground bulikon gyakran lemezjátszóm mögé álló Raasa és a minőségi house zenével tömegeket népnevelő Nieder gondoskodnak.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó