Pulzar

Partyajánlók

2018. november

2018. november

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-11-01] Seed ▞
     

    November első csütörtökén is várjuk táncos lábú barátainkat a AETHERben egy zenés összejövetelre, ahol a talpalávaló bemelegítőt Peti Helecz biztosítja. Őt a Lab egyik fele, Roland Handrick követi majd, a házigazda szerepében pedig Zvezda Beta.
    Bővebben
  • [2018-11-08] Seed ▞
     

    A Seed következő vendége a DAIDAI család tagja, Komfort. A formáció sokat tett az elektronikus zene népszerűsítése érdekében: mind a vidéki élet élénkítésében nagy szerepük van, de nemzetközi szinten is elismert hazánknak. Másik vendégünk Vatsanah pedig a hölgyek egyik legnevesebb képviselője itthon, különleges szelekciója mindig elkápráztatja közönségét. Az est házigazdája Roocha.
    Bővebben
  • [2018-11-15] Seed ▞
    @ AETHER

    A heti csemege a Seedtől nektek egy csipetnyi Vilmos Vagyóczki, egy szórás Andras Baderrel és Zvezda Betaval fűszerezve. Izgalmas ízkavalkád várja tehát a zene-ínyenceket ezen a csütörtökön is.
    Bővebben
  • [2018-11-10] Sobekin w/ Pablo Fierro
     

    The word kin has a double meaning; someone's family member, relative or a tribe.
    Sobekin is a monthly gathering at Aether where the tribe can connect and share their passion for a sophisticated afro-deep-melodic sound. The journey cannot be complete without inviting a distant relative who's proximity is important to us.
    Bővebben
  • [2018-11-17] SOC Events pres. Contrast
     

    November 17-én egy műfajt ünneplő TRANCE CLASSICS partival és egy új sorozat névvel, CONTRAST-ként térünk vissza hazánk trance színterére.
    Bővebben
  • [2018-11-24] Subculture Revolution X Broken Bits
     

    Subculture Revolution X Broken Bits
    Bővebben
  • [2018-11-03] Switch on x Dirty House
     

    ★ SWITCH ★ Kapcsold be a füled! ★ Ez Alkalommal az InToto Budapestből jelentkezünk egy koszosabb house esttel.
    Bővebben
  • [2018-11-24] Techno Tunes & Minimal Art Family Present: Belocca
     

    Az Under Budapest ad helyet következő megjelenésünknek ahová nem mást szereztünk meg nektek erre az éjszakára mint Belocca!
    Szerintünk nem nagyon kell bemutatni senkinek a munkásságát, de aki nem ismerné annak egy pàr szóban :
    Bővebben
  • [2018-11-02] Technokunst Club ▩ JUDAS aka JUDAΣ
     

    Továbbra is t(ART)juk azt a jó szokásunkat, hogy a technó legszínesebb és leginnovatívabb ágából szemezgetünk fellépőket.
    Így esett választásunk erre az igencsak misztikus előadóra, aki szintén az arctalan és elérhetetlen státuszt választotta magának, így minden külsőséget maga mögött hagyva csak a zenére fókuszálva hozza hazánkba moduláris alapokon nyugvó live act produkcióját.
    Saját maga managelte Judas kiadója mellett az Arts is előszeretettel jelenteti meg kiadványait és minden bizonnyal hamarosan többet találkozunk vele a nemzetközi porondon is. Fogadjátok nagy szeretettel az egyik legjobban várt idei előadónkat, Judast!
    Bővebben
  • [2018-11-17] Technokunst pres. I Hate Models
     

    A nagy sikerű A38 debüt után nem volt kérdéses, hogy I Hate Models visszatér a Fővárosba. Lehengerlő, egész estés műsora bővelkedett a techno legfrisebb irányaiból, a klasszikusokból, electro és rave himnuszokból, egy olyan elegyet alkotva, ami minden korosztály számára maradandó emléket hagyott maga után. Fiatalos lendülete előtt az egész világ klubberei meghajolnak. Fellépései mindig tartogatnak zenei meglepetéseket és egy pillanatra sem ajánlott elhagyni a táncteteret, mert életed party momentumáról maradhatsz le, akár pár perc alatt is. A Technokunst örömmel hozza vissza ezt az önfeledt rave hangulatot novemberben. A vizuális körítésről ezuttal is a Kiegő Izzók keze alatt életre kelt ledpanelek gondoskodnak. Tavaly pillanatok alatt teltházunk lett. Ne halogasd a jegyedet beszerezni.
    Bővebben
  • [2018-11-17] TESLA - The Last Dance / Záróbuli
     

    November közepén egy korszak lezárul és egy utolsó táncra invitálunk Benneteket szeretett klubunkba, a TESLA-ba!
    Bővebben
  • [2018-11-17] Truesounds Music Showcase with Fairtone (RU)
     

    Eddigi kísérleteink már bizonyították, hogy az Orosz hatalom az elektronikus zenében is erős képviselői kihagyhatatlanok a világ pörgéséből. Tavaly az egyik legjobban sikerült bulink volt a két moszkvai barátunk random bemutatása. Idén egy fokkal tudatosabbak vagyunk.
    Az elmúlt évben a Truesounds Music, mint zenei kiadó neve egybeforrt a nagyon tehetséges 20-as éveiben járó FAIRTONE nevével.
    A hatalmas zenei forgatagban Peter Makto kapitányunk füle akadt rá Iván kellemes deep house alkotásaira és kérte fel őt egy-egy zene megírására a TSM labelhez.
    Bővebben
  • [2018-11-01] TULPA obscure w/ MAGDA
    @ Cinema Hall

    Tulpa is a limited group of young, self-taught musicians, visual artists, poets and philosophers, who believe the synchronization of the collective creative mind. It is an infinitalized homage to contemporary music and visual poetry.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó