Pulzar

Partyajánlók

2018. november 17., szombat

2018. november 17., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-11-17] Technokunst pres. I Hate Models
     

    A nagy sikerű A38 debüt után nem volt kérdéses, hogy I Hate Models visszatér a Fővárosba. Lehengerlő, egész estés műsora bővelkedett a techno legfrisebb irányaiból, a klasszikusokból, electro és rave himnuszokból, egy olyan elegyet alkotva, ami minden korosztály számára maradandó emléket hagyott maga után. Fiatalos lendülete előtt az egész világ klubberei meghajolnak. Fellépései mindig tartogatnak zenei meglepetéseket és egy pillanatra sem ajánlott elhagyni a táncteteret, mert életed party momentumáról maradhatsz le, akár pár perc alatt is. A Technokunst örömmel hozza vissza ezt az önfeledt rave hangulatot novemberben. A vizuális körítésről ezuttal is a Kiegő Izzók keze alatt életre kelt ledpanelek gondoskodnak. Tavaly pillanatok alatt teltházunk lett. Ne halogasd a jegyedet beszerezni.
    Bővebben
  • [2018-11-17] Adriatique - 4 hours set - Hosted by Black Mamba
     

    2018.11.17. ADRIATIQUE - 4 hours set - Hosted by Black Mamba - Akvárium Klub, Budapest
    Bővebben
  • [2018-11-17] SOC Events pres. Contrast
     

    November 17-én egy műfajt ünneplő TRANCE CLASSICS partival és egy új sorozat névvel, CONTRAST-ként térünk vissza hazánk trance színterére.
    Bővebben
  • [2018-11-17] LÄRM ▩ tomszeret ▩ ▩ Ajukaja
     

    Ha Észtország undergroundjában élne egy kraken, ami ezeregy csápjával mindenhova odanyúl, de csakis építő jelleggel, akkor Ajukaja lenne a neve. Egyébként él is, de ember ő: Raul Saaremetsként anyakönyvezték, jelentékeny elindítója Tallin földalatti kulturális rezzenéseinek, dobolt sodró rockzenekarban, indított útjára egy rakás alternatív zenei műsort az észt nemzeti rádióban, és húsz éve üti a helyi Mutant Disco klubestet, nyilván kiadót is igazgat, promóterként a lokál szcénát lendíti előre, DJ-ként pedig saját ezeregyszínű house-nyelvezetét tanítja be az arra fogékonyaknak. A különlegességek szórásában a szupportra ezúttal is a BEACH CLUB BEACH-gondnok, Tanz Global-gazda és Weare Girlsandmathematics-témavezető Tom Select vállalkozott. Let's release the kraken.
    Bővebben
  • [2018-11-17] Forever Psychedelic - Ace Ventura II Mimic Vat
     

    A Budhapest4Trance (PsyBaBa Records) 17 évvel ezelőtt indította útjára partysorozatát: A 2001-ben rendezett Dimitri Nakov nevével fémjelzett buli volt az első a hazai psytrance partyk történetében, amikor a magyar dj-k mellett egy külföldi headliner várta a bulizni vágyókat. A Forever Psychedelic a kezdeti sikerek után legendás party sorozattá nőtte ki magát, melyet több generáció zárt emlékként a szívébe. Dimtri Nakovot a francia Manitu, Neoromotor, Miraculix, Talamasca, Hux Flux, Nomad, Penta és Shane Goby követték. Az esemény a PsyBaBa Records az Y-Production és a goa.hu szrevezésében, az összefogás jegyében kerül megrendezésre.
    Bővebben
  • [2018-11-17] TESLA - The Last Dance / Záróbuli
     

    November közepén egy korszak lezárul és egy utolsó táncra invitálunk Benneteket szeretett klubunkba, a TESLA-ba!
    Bővebben
  • [2018-11-17] Truesounds Music Showcase with Fairtone (RU)
     

    Eddigi kísérleteink már bizonyították, hogy az Orosz hatalom az elektronikus zenében is erős képviselői kihagyhatatlanok a világ pörgéséből. Tavaly az egyik legjobban sikerült bulink volt a két moszkvai barátunk random bemutatása. Idén egy fokkal tudatosabbak vagyunk.
    Az elmúlt évben a Truesounds Music, mint zenei kiadó neve egybeforrt a nagyon tehetséges 20-as éveiben járó FAIRTONE nevével.
    A hatalmas zenei forgatagban Peter Makto kapitányunk füle akadt rá Iván kellemes deep house alkotásaira és kérte fel őt egy-egy zene megírására a TSM labelhez.
    Bővebben
  • [2018-11-17] Der Morgen pres. Involve Records Showcase
    @ Premier Club

    November 17-én komoly mennyiségű savas eső várható Budapesten, hiszen napjaink legnagyobb acid techno hősei érkeznek szeretett városunkba. a külön-külön is teltházas eseményeket produkáló két kiemelkedő live act és egy extrém energikus dj set egetrengető megmozdulást vetít előre, mindehhez pedig hozzájárul egy fekete öves hazai triumvirátus is.
    Bővebben
  • [2018-11-17] Deepfields | Opening
     

    A hosszúra nyúlt hallgatás után új helyszínen tér vissza a Deepfields csapata: ezúttal a Trip hajó fedélzetén alakítjuk ki a már megszokott atmoszférát.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó