Pulzar

Partyajánlók

2018. október 19., péntek

2018. október 19., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-10-19] Technokunst Club ▩ Tensal
     

    Sokan, köztük mi is, a spanyol vonalat tartjuk a techno egyik örökös innovatív ágának. Ők voltak mindig is, akik a legjobban integrálták a klubokba a nehezen emészthető repetitív ritmusokat úgy, hogy sosem süllyedtek bele a kommersz ingoványos mocsarába. Tensal az Exium formációjával a királyi város, Madrid nagy úttőröi közé tartozik. Ebben az előkelő névsorban olyan kortársaival teremtették meg egyedi stílusukat, mint Oscal Mulero, Christian Wünsch és Reeko. Tensal 2014-ben hozta létre egyszemélyes projektjét, mely még letisztultabb, sound design központú, minimálabb stílust képvisel az Exium hangzásánál. Zenéi minden előremutató lemezlovas táskájában felbukkannak. Rezidens előadónak számít Developer kiadójánál a Modularznál és Slam, Dave Clarke közös, világraszóló címkéjénél a Sománál. Személyében egy ikont köszönthetünk köreinkben Október 19-én.
    Bővebben
  • [2018-10-19] RAW LXXIV
     

    - Jó estét kívánok!
    - Jó estét, miben segíthetünk?
    - Szeretnék kérni 2 kiló csontos karawjt, kéne még 1,5 kiló marha farawk és vagy 20 darab kakas tarawj.
    - Rendben, parancsoljon! Viszont elnézést, megkérdezhetném, hogy mi készül belőle?
    - Természetesen! Rawkott becsinált!
    Bővebben
  • [2018-10-19] Dice pres. Uto Karem
    @ Tesla Budapest

    Uto Karem több, mint húsz éve cipeli lemezestáskáját világszerte nagyvárosok klubjai közt, nem is véletlenül határoztunk úgy, hogy Klaudiához hasonlóan harmadszor is visszahívjuk a Corvin falai közé. A dél-olasz producer alkotói lenyomatát olyan referenciák jegyzik, mint a Global Underground, Ministry of Sound vagy a Tronic Music. 2008 óta üzemelteti az Agile Recordings névre keresztelt saját lemezkiadóját, ahol UMEK illetve Christian Smith személye a garancia a masszív techno-élményre.
    Bővebben
  • [2018-10-19] Deepin' Session
     

    Deepin' Session w/ David Mole (Budapest in the dark)
    Bővebben
  • [2018-10-19] Labirhythm presents FindDaMental!
     

    Labirhythm presents FindDaMental! w / CHRIS RICH
    Bővebben
  • [2018-10-19] Antropos.hu Meets Heyday
     

    Régi arcok, ismerős dallamok és egy vadiúj helyszín a belváros szívében; ez a három ismérv fogja jellemezni a péntek estéd, ha ezúttal is velünk tartasz.
    A Heyday ezúttal egy új környezetben várja rég nem látott közösségét, ahol egyúttal megünnepeljük szeretett muzsikusunk, Technicolour 18. születésnapját (is).
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó