Pulzar

Partyajánlók

2018. október 19., péntek

2018. október 19., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

 • [2018-10-19] Technokunst Club ▩ Tensal
   

  Sokan, köztük mi is, a spanyol vonalat tartjuk a techno egyik örökös innovatív ágának. Ők voltak mindig is, akik a legjobban integrálták a klubokba a nehezen emészthető repetitív ritmusokat úgy, hogy sosem süllyedtek bele a kommersz ingoványos mocsarába. Tensal az Exium formációjával a királyi város, Madrid nagy úttőröi közé tartozik. Ebben az előkelő névsorban olyan kortársaival teremtették meg egyedi stílusukat, mint Oscal Mulero, Christian Wünsch és Reeko. Tensal 2014-ben hozta létre egyszemélyes projektjét, mely még letisztultabb, sound design központú, minimálabb stílust képvisel az Exium hangzásánál. Zenéi minden előremutató lemezlovas táskájában felbukkannak. Rezidens előadónak számít Developer kiadójánál a Modularznál és Slam, Dave Clarke közös, világraszóló címkéjénél a Sománál. Személyében egy ikont köszönthetünk köreinkben Október 19-én.
  Bővebben
 • [2018-10-19] RAW LXXIV
   

  - Jó estét kívánok!
  - Jó estét, miben segíthetünk?
  - Szeretnék kérni 2 kiló csontos karawjt, kéne még 1,5 kiló marha farawk és vagy 20 darab kakas tarawj.
  - Rendben, parancsoljon! Viszont elnézést, megkérdezhetném, hogy mi készül belőle?
  - Természetesen! Rawkott becsinált!
  Bővebben
 • [2018-10-19] Dice pres. Uto Karem
  @ Tesla Budapest

  Uto Karem több, mint húsz éve cipeli lemezestáskáját világszerte nagyvárosok klubjai közt, nem is véletlenül határoztunk úgy, hogy Klaudiához hasonlóan harmadszor is visszahívjuk a Corvin falai közé. A dél-olasz producer alkotói lenyomatát olyan referenciák jegyzik, mint a Global Underground, Ministry of Sound vagy a Tronic Music. 2008 óta üzemelteti az Agile Recordings névre keresztelt saját lemezkiadóját, ahol UMEK illetve Christian Smith személye a garancia a masszív techno-élményre.
  Bővebben
 • [2018-10-19] Deepin' Session
   

  Deepin' Session w/ David Mole (Budapest in the dark)
  Bővebben
 • [2018-10-19] Labirhythm presents FindDaMental!
   

  Labirhythm presents FindDaMental! w / CHRIS RICH
  Bővebben
 • [2018-10-19] Antropos.hu Meets Heyday
   

  Régi arcok, ismerős dallamok és egy vadiúj helyszín a belváros szívében; ez a három ismérv fogja jellemezni a péntek estéd, ha ezúttal is velünk tartasz.
  A Heyday ezúttal egy új környezetben várja rég nem látott közösségét, ahol egyúttal megünnepeljük szeretett muzsikusunk, Technicolour 18. születésnapját (is).
  Bővebben

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó