Pulzar

Partyajánló

BLACK TRAP w/ Definitive Dubstep

Fellépők
Dátum 2018. szeptember 1.
Stílus Dubstep
BLACK TRAP w/ Definitive DubstepA nyári fesztivál megjelenések után szeptemberben ismételten indul a kedvenc időszakunk, azaz a klub szezon! A Black Trap csapata ezúttal sem lustálkodott a nyáron, hiszen több Amerikai produkciót illetve kíméletlenebbnél - kíméletlenebb dubstep fellépőket kötöttünk le nektek ez idő alatt az ősztől induló idényre.

BLACK TRAP w/ Definitive Dubstep

A nyári fesztivál megjelenések után szeptemberben ismételten indul a kedvenc időszakunk, azaz a klub szezon! A Black Trap csapata ezúttal sem lustálkodott a nyáron, hiszen több Amerikai produkciót illetve kíméletlenebbnél - kíméletlenebb dubstep fellépőket kötöttünk le nektek ez idő alatt az ősztől induló idényre.

A Black Trap történetének első amerikai fellépője nem más, mint a RIDDIM fanok kedvence: DEFINITIVE DUBSTEP!

Amint megláttuk, hogy Definitive Európai turnéra indul, nem is maradt bennünk több kérdés, hogy kivel nyissuk az előttünk álló kőkemény időszakot.

A Los Angelesi tehetség bemutatása nyilván sokak számára teljesen felesleges, de azért mi igyekszünk felsorolni pár fontosabb fellépőt, akikkel a közelmúltban adott ki közös zenét: AWEMINUS, BloodThinnerz, Ponicz, Point.Blank, Tokez, Boomer, Chibs, Subfiltronik de készített már 50 Carrotnak is hivatalos remixet.

Emberünk az amerikai kontinensen gyakorlatilag minden hétvégén más államban lép fel, májusban például megfordult a világ egyik legkeményebb dubstep fesztiválján, ahol 80.000 ember előtt zenélt az EDC - LAS VEGAS nagyszínpadán!!!

Definitive fellépéseinek sajátossága, hogy csak és kizárólag 4 deck jelenlétében hajlandó fellépni, annak érdekében, hogy 4 lejátszóról choppolhassa a legkeményebb riddim zenéket!

A hangulat tehát a régi lesz, azonban a helyszín vadonatúj! A soron következő buliknak a város újonnan nyitott #katlanja az ANALOG MUSIC HALL fog otthont adni.
A klubról röviden: új helyszínünk Dél-Budán helyezkedik el kiváló tömegközlekedési felszereltséggel (17-es / 41-es villamos és a 7-es busz vonalán). A Deák tértől 30 percre található klub igényeink szerint taposó korláttal és első osztályú Analog hangrendszerrel van felszerelve. Hamarosan képek alapján, majd személyesen is tapasztalni fogjátok a klub rendkívüli atmoszféráját!

First Time in Hungary:
Definitive Dubstep (Los Angeles - USA) Savage Society / NSD: Black Label, DPMO / Circus Records
Cholna (Black Trap / HU)
DREZ (Black Trap / HU)
Adam Ajkay (Black Trap, World Is Mine / HU)
SirMark (Black Trap / HU)
Ryhor (Riddim Region / HU)

Jegyek:
- Super Early Bird: 1499 Ft - SOLD OUT!
- Early Bird: 1999 Ft - SOLD OUT!
- Elővétel: 2499 Ft - SOLD OUT!
- Helyszíni: 2999 Ft
Online: https:/​/​goo.gl/​tAKmQV / kapható
Offline: Bp Shop Westend / SOLT OUT!

www.facebook.com/​events/​279351382644849/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó