Pulzar

Partyajánlók

2018. augusztus

2018. augusztus

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2018-08-04] Mezomo (br) ~ Sobek ~ Palmfood at Pontoon
     

    Fülledt house és techno ütemek a parton
    Bővebben
  • [2018-08-17] Minimal Art Family and Friends
     

    Itt az ideje, hogy ismét kiszabaduljunk a természetbe! A Minimal Art Family és Barátai most a Kabinban kapnak szerepet, hogy egy izgalmas zenei élményt nyújtsanak a mélyen tisztelt közönségnek.
    Bővebben
  • [2018-08-18] NEU Meetup #2
     

    Zenei disputa hasonszőrű barátainkkal.
    Szeretjük, ha valakinek van ízlése és nem csak a pizzák terén. Vendégeink a pofátlanul fiatal Pizza Amore srácok akikről hisszük, hogy iszonyat nagyot fognak menni a következő években. More Pizza!
    Bővebben
  • [2018-08-17] Next Level // Cookie Monsta, Subfiltronik
    @ Track Terrace

    Augusztus 17-én újra NEXT LEVEL a BARBA NEGRÁBAN, ahol ezúttal a brit COOKIE MONSTA és SUBFILTRONIK lesz a vendégünk!
    Bővebben
  • [2018-08-24] Nightdrive: Sofie /l.a./stonesthrow/nts radio/
     

    Sofie az a dj/promoter aki a legkirályabb hiphop/funk/rap/house szetteket tolja földön, vizen és levegőben, amellett, hogy az SOS radio műsorban az NTS-nél pakolgatja a lemezeket hétről hétre éééés a legjelegzetesebb és szerintünk leglazább Boiler Room happeningeket szervezi 2012 óta Los Angeles-ben. Az pedig még pont belefér, hogy a Stonesthrow records ügyeit is egyengesse.
    Egyértelműen a parton a helye!
    Bővebben
  • [2018-08-31] Nightlife Maraton
     

    A 2018-as nyár utolsó éjszakáját a lehető legtovább szeretnénk élvezni! Az idén 3. alkalommal megrendezett Nightlife #Maraton új irányt vesz, a bulit nem korábban kezdjük, hanem később fejezzük be!
    Hajnali 7️⃣️ óráig megállás nélkül az ország legjobb DJ-i adják át egymásnak a stafétabotot!
    Bővebben
  • [2018-08-25] Octopus #DayTime Techno II.
     

    "Az OCTOPUS majdnem akkora volt, mint a cet. A cet igyekezett a kalmárt ketté fűrészelni, aki karjaival gyakorlatilag behálózta ellenfele fejét. Körülöttük cápák hada nyüzsgött zsákmányra várva.."
    Bővebben
  • [2018-08-25] Persephone ▩ ▩ Analog Soul (USA)
     

    Persephone is a new dance party by OMOH co-founder Alexandr and seasoned disc jockey Klayman, showcasing a diverse musical style ranging from underground house, classic disco to groovy techno, focusing on female, queer, trans folks, people of color, underrepresented communities and their allies.
    Bővebben
  • [2018-08-03] Po:ti x Contra Mundum
     

    A Contra Mundum tovább lovagol a szabadtéri buliztatás hullámain, ezúttal Po:ti Trippeltet: mélyről jön, de hamar ráléptet benneteket a tősgyökeres CDV hangulatra, még akkor is, ha a szokásosnál kicsit ingatagabb a lábunk alatt a talaj! Belépőt nem szedünk, mert jó fejek vagyunk, ha elered az eső, akkor mi is eleresztjük a hajunkat, és zárt térben folytatjuk!
    Bővebben
  • [2018-08-12] Pool&Beer
    @ Vituki Uszoda

    A nyár utolsó hónapjában sem maradunk el: gyertek ejtőzni, pinyózni, szürcsölni a tubifröccsöt a medence szélén, miközben rezegnek a membránokból a tűzről pattant trekkek! Aki tudja, az úgyis ott lesz, aki meg nem, annak szóljatok bátran. A múltkori legendás volt, de van még hely pakolni rá. Találkozunk a város legbarátságosabb kisstrandján!
    Bővebben
  • [2018-08-11] PrimeFM & DHBP: Magdalena (Diynamic - DE)
     

    A Diynamic elragadó és egyben zseniális producer/dj művésze Magdalena visszatér a Track Terrace dj pultjába egy hosszabb dj szett erejéig. Mellette Kornel Halasz (MUAK Music) és a Prime FM feje, Rich szettjeit élvezhetjük.
    Bővebben
  • [2018-08-04] Ramin Sayyah ▩ allnightlong
     

    Még tanulni költözött Teheránból Budapestre. Ma már ő tart oktatásokat abból, hogyan lehet analóg gépekből őrült módjára kivasalni minden lehetséges képességet. Az Analogue Soul sorozat atyja jön egész estés szeánsszal megbontani a tér idejét, az erők terét.
    Bővebben
  • [2018-08-18] raqpart x Nigel Stately vol4. x Nieder
     

    Aki lemaradt a múltkori Nigel Stately bulinkról annak jó hírünk van! A mester újra a parton alkot majd, a legnagyobb deep partyt dobja össze nekünk!
    Várunk!
    Bővebben
  • [2018-08-17] SaveCorvin x Der Morgen pres. Peter Van Hoesen
     

    Elérkeztünk a nemes nyári Der Morgen trilógia befejező epizódjához. Vendégünk a Belga-Német tengely Peter Van Hoesen-je, aki sokszínűségével üdítő felfrissülést hoz a tikkasztó hőségben Budapest első számú underground clubjába, a Corvin-ba.
    Bővebben
  • [2018-08-25] Secret Garden x RTS.FM Budapest
     

    Secret Garden x RTS.FM Budapest ● 360 Bar
    Bővebben
  • [2018-08-31] Selected Sounds: Laurel Halo (US)
     

    A michigani születésű, Berlinben élő producer kreatív karrierjének elmúlt tíz éve alatt jóformán saját paragrafusokat fektetett le, ami a hangokkal való bánásmódot illeti: öntörvényű zenéiben úgy fodrozódnak egymásra és képeznek olykor lehetetlennek hitt közös halmazokat a torz énekfoszlányok, bekoszolt csilingelések, glitchelt dobok, túlvilági dallamsepregetések, freejazzből átmentett szaxofonjátékok és tulajdonképpen bármi, hogy az addig nem ismert rétegeket hántott fel a kísérleti zene földköpenyén. Új lemeze, a Raw Silk Uncut Wood ráadásul még újabb irányt vett, és ambientebb, mint eddig bármi, amit csinált - különleges este alakul a Toldiban a nyár utolsó napján, ez tulajdonképpen biztos.
    Bővebben
  • [2018-08-17] Sirmo & Bergi - Allnighter
     

    ( Sirmo + Bergi ) * ALL NIGHT LONG!
    Bővebben
  • [2018-08-20] Sky & Sand #Daytime
     

    Fritz és Paul elképzelte, mi húztunk rá egy lapot, formáltunk rajta egy kicsit és elhoztuk nektek az első Sky & Sand partyt, amelynek a Raktár Beach nappali alteregója, a Part ad otthont. Egy utazásra invitálunk titeket, ahol a Deep House, a House és a Funky egy új szintjére kísérnek el a házigazdák, akik a budapesti éjszakában már több színben is biztosítottak minket afelől, hogy itt igenis komoly lesz a hidegrázas. Egy nyár, egy hely egy szigeten. Budapest hív. Tudom, hogy itt leszel.
    Hogy kikről is beszélünk?
    Bővebben
  • [2018-08-22] Strand Fesztivál 2018
     

    Zárd velünk a nyarat a Balaton partján, Zamárdiban!
    Bővebben
  • [2018-08-18] Sun & Soda
    @ Akvárium Klub

    A Heineken és a Sun & Soda Official bemutatja: HOSH // YokoO // Gorje Hewek & Izhevski
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó