Pulzar

Partyajánlók

2018. július

2018. július

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-07-19] Next Level - Openair Fest
    @ Barba Negra

    Július 19-én a nyár eddigi legnagyobb dubstep / riddim / bass house eseménye a NEXT LEVEL OPENAIR FEST keretein belül a város egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén a Barba Negra Trackben délután 16:00-tól reggel 05:00-ig!
    Bővebben
  • [2018-07-19] Bedroom ● Fine Selection#41
     

    Kis csapatunk a bedroom nappali projektje a "Fine Selection" a nyárra áthelyezte székhelyét a jó öreg A38 Hajó orrteraszára és kezdetét vette a csütörtöki house és koktéleső.
    Bővebben
  • [2018-07-19] Bedroom ● Fine Selection#41 After
     

    Minden Fine Selection után ott ég mindenki szemében a tűz és még egy zenéért kiált! Most nem csak egy zenényi, egy egész éjszakányi ráadást tervezünk.
    Bővebben
  • [2018-07-20] DayDreaming Festival
     

    DayDreaming Open Air

    Varázslatos négy nap a house, a nyár és a medence bűvöletében, csodálatos környezetben és közösségben.
    Bővebben
  • [2018-07-20] Y-Production in the Park - special b2b night
     

    Y-Production in the Park - special b2b night
    Bővebben
  • [2018-07-20] Corvin x Toldi SaveCorvin w/ Ramiro Lopez
    @ Toldi Klub

    Egész életében végigkísérte a zene, de csak 2006-ban kezdett el főidőben ezzel foglalkozni. Nehéz lenne felcímkézni a stílusát;nem csak egyszerű house, inkább egyfajta olvasztótégelye az őt ért hatásoknak: RnB, downbeat, disco, funk, jazz, tech & groove...Bármi felrak, amihez csak kedve szottyan, a végeredmény pedig konstans: mindig meglepő, egyedi és cool.
    Bővebben
  • [2018-07-20] Bladerunnaz pres. Maximum Drum & Bass
     

    Nyár? Szabadtér? Drum & bass? Igen!
    Idén nyáron rendszeresen, nagyjából kéthetente szabadtéri bulikkal jelentkezünk a Barba Negra Trackben. A bulik nem ragadnak le egyetlen irányzatnál, egy este több stílusirányzat is képviselteti magát. Reméljük mindenki talál magának kedvére valót a külföldi és hazai felhozatalból.
    Bővebben
  • [2018-07-20] Nigel Stately x DEEP x Raqpart
     

    egy este erejéig a világ zenei portál toplistáit is meghódító Nigel Stately veszi át az irányítást a raqpart fedélzetén és hozza el nekünk az igazi deep house és nu disco világát
    Bővebben
  • [2018-07-20] TRIP to the Jungle
     

    A tradicionális jungle és az igényes pop fúziója, azaz a "plastic jungle" megalkotói: O.J. Sámson és tettestársa, Pierrot ezen az estén egy kevésbé ismert oldalukat mutatják meg azoknak a szerencsés utasoknak, akik hajójegyeiket felmutatják a TRIP fedélzetén.
    Bővebben
  • [2018-07-20] Bladerunnaz pres. Friday
    @ A38

    Vinyl Only Special 2
    #FRIDAYA38 | "'Hajó az idő"
    Bővebben
  • [2018-07-20] LÄRM ▩ ▩ NEU Meetup #1
    @ LÄRM

    Zenei disputa hasonszőrű barátainkkal.
    Elindítjuk meetup sorozatunkat, elsőként a LavaLava csapattal igyekszünk zenei konszenzusra jutni ami nem lesz nehéz, tekintve, hogy bőven akad átfedés a lemeztáskák tartalma között. Lényeg a groove!
    Bővebben
  • [2018-07-20] Brklyn Friday Summer Edition
     

    Július 20-án Lauer és Lotfi Begi egy hatalmas nyárfelező szettel készül a BRKLYN-ban! Mit ünneplünk? Hogy hivatalosan még másfél hónapunk hátra van a kedvenc évszakunkból!
    Bővebben
  • [2018-07-21] Guy J / Chicola - Lost & Found Boat
     

    Az előző nyári Lost & Found varázslat után egyértelmű volt, hogy Guy J és Chicola 2018-ban visszatér a hajóra. 4-4 órás szettre számíthatok újra a srácoktól és olyan felejthetetlen utazásra a mozgó panorámában, amely örök emlékké válik majd.
    Bővebben
  • [2018-07-21] Rattus w/ Ron Costa
    @ Corvin Club

    Folytatjuk a nyári menetelést, ezúttal Párizs első számú rosszarcúja RON COSTA (Official Page) érkezik kedvenc patkányfészkünkbe a Corvin Club-ba.
    Bővebben
  • [2018-07-21] CityMatiné s07e05 - SavannaZOO
     

    Aznap, mikor az első napsugarak megcsillantak a Tanganyista-tavon, a 4 elválaszthatatlan barát már készülődött. A természettől eltérő módon működött a szavanna azon szeglete, s ezt jól tudták ők is. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva ugyanis a vadállatok nem éjszaka, hanem reggeltől estig látogatták az itatót. Mire a vörösen izzó korong megmutatta teljes valóját, a tó partja már hangos volt a vadállatok zsivajától, dübörgött a paták dobogásától, a gázlómadarak rikácsolásától, és ez így ment egész nap.
    Bővebben
  • [2018-07-21] DayDreaming Into Sunrise
    @ Track Terrace

    Mivel a SOLD OUT! DayDreaming Open Air már csak esetleges lemondások és nyereményjátékok esetén tud fogadni vendégeket, azt gondoltuk, hogy örömmel fogadjátok Budapesten is a jelenkor egyik legjobb producerét, a kolumbiai Kamilo Sanclemente-t, társát Juan Pablo Torrez-t, az olasz Graziano Raffa-t és izraeli Roy Rosenfeld-et. Az új belépőkön felül persze csere diák argentin barátaink sem hiányozhatnak, nevezetesen Fernando Ferreyra és Sebastian Busto.
    Bővebben
  • [2018-07-21] Eatbrain Night w/ Zombie Cats, Fourward
     

    ✖ ✖ EATBRAIN NIGHT ✖ ✖ ZOMBIE CATS ✖ FOURWARD ✖
    Bővebben
  • [2018-07-21] Stay Hydrated w/ Chriss Ronson
     

    Ezúttal, sokunk kedvenc nyári open air helyszínén találkozhattok velünk, az A38 nyitott tetőteraszán, ahol rossz idő esetén is lehet élvezni a szabadtéri bulit, mivel a tető fedett.
    Bővebben
  • [2018-07-21] Sun & Soda w/ Hernan Cattaneo
    @ Akvárium Klub

    Debütál a Sun & Soda elnevezésű bulisorozat, mely a belváros szívébe varázsolja a tengerparti strandok és a trópusi hangulatú partyk világát ;)
    A sorozat helyszíne az Akvárium Klub Official Terasza, mely erre az időre igazi oázissá alakul: pl. műfű borítást kap, hangulatos árnyékolókat, mini medencéket, rengeteg növényt, extra dekorációs elemeket és az elengedhetetlen kényelmes nyugágyakat....
    Bővebben
  • [2018-07-21] LÄRM ▩ Jaffa Surfa x Waxman
     

    Két partner a gondolatbűnben, aminek egyetlen a kifutása: mozgással megfertőzni az utolsó élő organizmust is a mozdulatlan parkettán. Régi brigantik ezen a fronton, az elmúlt tizenöt évben ha százezer embert nem bírtak táncügyi cselekvésre, akkor egyet sem. Mindig jól nyúlnak oda, ahova, és szedik elő azt a house-lemezt, amit. A fogadóirodák negyvenszeres szorzót adnak ennek az ellenkezőjére. Ez mindent elmond.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó