Pulzar

Partyajánlók

2018. július

2018. július

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-07-28] HERZ ≡ Beach Party x Open Air
     

    ≡ HERZ event focuses on melody and rhythm on fat bass and vivid sound design and is a truly captivating journey through the mind, music, body and soul of one of dance music’s truly modern greats.
    Electronic music doesn’t really have borders! ≡
    Bővebben
  • [2018-07-14] House2House meets Le Frenetics
     

    Kedves estjeink közösködése lesz július 14-én, mikor is kiköltözünk a Duna parta. A H2H és a Le Frenetics egész estés találkozása igazi könnyed house partit ígér, Koraestétől indulnak a boldog órák Andre Baderrel és Duellel, majd Naga és Beta érkezik a szokásos hosszú szettel. "let's dance!"
    Bővebben
  • [2018-07-07] JUDAS GRIME special & Bass Camp 2018 Warm-up
     

    JUDAS GRIME special & Bass Camp 2018 Warm-up /w MIND OF A DRAGON (UK)
    Bővebben
  • [2018-07-13] Kabimpro - Reunion #openair
     

    A magyar trance család újra egyesül...Most szabadtéren gyülekezhetnek a Hungarian Trance Family lelkes tagjai július 13.-án! :)
    Bővebben
  • [2018-07-20] LÄRM ▩ ▩ NEU Meetup #1
    @ LÄRM

    Zenei disputa hasonszőrű barátainkkal.
    Elindítjuk meetup sorozatunkat, elsőként a LavaLava csapattal igyekszünk zenei konszenzusra jutni ami nem lesz nehéz, tekintve, hogy bőven akad átfedés a lemeztáskák tartalma között. Lényeg a groove!
    Bővebben
  • [2018-07-06] LÄRM ▩ ▩ Techno Műhely
     

    Baranya fekete aranya a házban: a pécsi Techno Műhely csapata kísérleti elektronikával felvezetett, majd sűrű négyekbe váltó fémes dobolással várja a forró nyári napokban megfáradt ravereket.
    Bővebben
  • [2018-07-07] Lärm ▩ Coriesu
     

    Ha Pesten ragadnál szombaton fesztiválozás helyett, akkor feltétlen nézz el hozzánk a LÄRM-be, ahol is a Dominikai Köztársaság egyik feltörekvő dj/producere Coriesu (Palmira Records, Drumma, BodyParts) látogat el hozzánk.
    Bővebben
  • [2018-07-28] LÄRM ▩ Crisis ▩ ▩ Gonno (JP)
     

    “a humble, unassuming character who resists the constant DJ hype machine … he is possibly the most psychedelic electronic music DJ we have encountered" — Optimo (Espacio)
    Bővebben
  • [2018-07-21] LÄRM ▩ Jaffa Surfa x Waxman
     

    Két partner a gondolatbűnben, aminek egyetlen a kifutása: mozgással megfertőzni az utolsó élő organizmust is a mozdulatlan parkettán. Régi brigantik ezen a fronton, az elmúlt tizenöt évben ha százezer embert nem bírtak táncügyi cselekvésre, akkor egyet sem. Mindig jól nyúlnak oda, ahova, és szedik elő azt a house-lemezt, amit. A fogadóirodák negyvenszeres szorzót adnak ennek az ellenkezőjére. Ez mindent elmond.
    Bővebben
  • [2018-07-12] LÄRM ▩ jump club
     

    ▩ LÄRM ▩ jump club ▩ ▩
    Bővebben
  • [2018-07-14] LavaLava & Friends / Tolo30
     

    Ismét összetrombitáljuk a cimborákat – ezúttal külföldi fellépő nélkül, de annál emelkedettebb hangulatban egy meglepő meglepetésvendéggel búcsúztatjuk Tolo ifjú éveit – az A38 tetőteraszán (ha törik, ha szakad, ha árad).
    Bővebben
  • [2018-07-07] Lick The Click! Sunburst #137
    @ A38

    Az időjárással kapcsolatban már meg sem próbálunk jóslatokba bocsátkozni, annyit viszont biztosan mondhatunk, hogy szombati vendégünk igen csak fel fogja forrósítani a hajópadlót. Pedro vagy ahogy manapság talákozhattok, vele Vittorio Waxman, nem előszőr áll a Sunburst pultjában, de aki tavaly hallotta, már biztos várja az ismétlést, velünk együtt. Aki pedig kihagyta, idén még véletlenül se tegye!
    Bővebben
  • [2018-07-28] Lick The Click! Sunburst #140
    @ A38

    A tikkasztó hőségben nem is lehet kellemesebb a városban egy dunai programnál. Július utolsó hétvégéjén, a tomboló nyár közepén, gyakrabban kerünek majd elő kedvenc diszkó klasszikusaink és még talán a párakaput is aktiváljuk, de hogy véltlenül se olvadjunk a tatra, ezúttal négytől gyertek.
    Bővebben
  • [2018-07-07] MadCity presents: RiversideDance
     

    Itt az ideje, hogy kiszakadjunk a sötét falak közül, irány a szabadba!
    Bővebben
  • [2018-07-27] MADTING
     

    On Friday July 27th finally we can check how the new home of our loved FRAME club operates. Fortunately the address is the same, just moved to another room. Come and see!
    Bővebben
  • [2018-07-06] MaxDnB :: The Prototypes
     

    Nyár? Szabadtér? Drum & bass? Igen!
    Idén nyáron rendszeresen, nagyjából kéthetente szabadtéri bulikkal jelentkezünk a Barba Negra Trackben. A bulik nem ragadnak le egyetlen irányzatnál, egy este több stílusirányzat is képviselteti magát. Reméljük mindenki talál magának kedvére valót a külföldi és hazai felhozatalból.
    Bővebben
  • [2018-07-28] Midsummer All Night Long w Budai & Tommyboy
     

    Július utolsó szombatján felesleges lenne elutazni, már ha egy-két jó buliban szeretnél részt venni. Ezen a napon és éjszakán, két különeges party is vár rátok Budapesten DJ Budai házigazdaságával. Az első, egy exkluzív limitált férőhelyű hajósbuli a SUN SET lesz délutántól estig, majd a hajó kikötése után kezdődik a hagyományos Midsummer Allnightlong DJ Budaival, ahová egy egészen különleges vendéget kért fel, hogy a buli közepén zenéljen. A két bulira kaphatók majd kombinált jegyek is azoknak, akik legalább 13 órán keresztül szeretnék Budai és már nem titkos vendége szettjeit.
    Bővebben
  • [2018-07-19] Next Level - Openair Fest
    @ Barba Negra

    Július 19-én a nyár eddigi legnagyobb dubstep / riddim / bass house eseménye a NEXT LEVEL OPENAIR FEST keretein belül a város egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén a Barba Negra Trackben délután 16:00-tól reggel 05:00-ig!
    Bővebben
  • [2018-07-20] Nigel Stately x DEEP x Raqpart
     

    egy este erejéig a világ zenei portál toplistáit is meghódító Nigel Stately veszi át az irányítást a raqpart fedélzetén és hozza el nekünk az igazi deep house és nu disco világát
    Bővebben
  • [2018-07-27] Nightlife Tornado
     

    Július 27-én beviharzunk újra a RIO-ba, hogy elsöprő hangulatot vigyünk a tánctérre !
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó