Pulzar

Partyajánlók

2017. március 25., szombat

2017. március 25., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2017-03-25] Be Massive Label Night with BLANCAh
    @ Akvárium Klub

    A brazil BLANCAh korai szárnypróbálgatásai után 2000-ben vágott bele profi DJ-pályafutásába. Kivételes őstehetsége és kimeríthetetlen érdeklődése aztán nagyban hozzájárult, hogy maximálisan kihasználja a benne rejlő lehetőségeket. Zenéjét maga írja és keveri, a végeredmény pedig remekül prezentálja érzékenységét és sokoldalúságát. A techno és a deep house műfajához egy kis dallamos, mégis kissé sötét és misztikus ízt ad, hogy elérje azt az egyedi hangzást, amit azonnal felismerni, és amit tavaly például a riói zenei konferencián is díjjal jutalmaztak. A brazil csodabogár tavaly járt először nálunk egy felejthetetlen live formációval, idei szettjén pedig végre tavaly megjelent Nest című lemez új dalait is hallhatjuk!
    Bővebben
  • [2017-03-25] Deadcode & Friends
    @ Akvárium Klub

    Deadcode & Friends / Akvárium Klub / Nagyhall
    Bővebben
  • [2017-03-25] Thissizz Eelke Kleijn
     

    A Thissizz sorozat hónapról hónapra összeköti az underground elektronikus zene, új- és állócsillagait, legsokoldalúbb előadóit, a műfaj újdonságai iránt olthatatlan kíváncsisággal és nyitottsággal bíró klubereivel.
    Mindezt Budapest sokat látott klubjaiban vagy akár alternatív rendezvényhelyszínen, de mindenvégig megalkuvást nem tűrő hang- és fényrendszeren.
    Bővebben
  • [2017-03-25] AETHER Heroes
    @ AETHER

    A hero is any person really intent on making this a better place for all people. This time our lifesavers will be Roocha and Dj Sobek who's intention is to make you dance and hear the best music. The heroes are back and they'll represent the best of ourself.
    Bővebben
  • [2017-03-25] ★ Dice & Get Exited pres. Pleasurekraft ★
    @ Corvin Club

    Mi is az a Pleasurekraft?
    Mélyben forraló, nehéz, ipari techno hangzás által előidézett, egyszerre zsigeri és intellektuális tapasztalat.
    Bővebben
  • [2017-03-25] LavaLava ▩ ▩ Kornél Kovács
    @ LÄRM

    Kornél egy nagyon kedves barátunk, aki Stockholmban él, de magyar szülők gyermeke. Axel Boman és Petter társaságában kiadót alapítottak Studio Barnhus néven. A Down Since '92, Szikra, Pantalón megslágerek után tavaly nyáron kiadta az első albumát 'The Bells' címmel. Kornél visszatérő vendégünk, mindig őrületes bulit csap rengetek különleges zenélvel. Kihagyni nem éri meg! Skåååååålllllll!
    Bővebben
  • [2017-03-25] MELT
     

    Hello TAVASZ! Hello TESLA!
    Szombaton ismét várjuk a deep house szerelmeseit, hogy együtt tegyük oda magunkat a szombati éjszakában! Zenei felelőseink ezúttal a haza csapatból kerülnek ki, óriási bulira számíthatunk az előrejelzések szerint!
    Bővebben
  • [2017-03-25] BadGirlz pres. Tigran's Birthday Party
    @ BADGIRLZ Budapest

    Eltelt egy újabb év… Itt egy újabb születésnap :)
    Bővebben
  • [2017-03-25] Nightlife Tornado X Club Play
    @ Club Play

    Hihetetlenül gyorsan telik az idő!! Szinte még csak most kezdtünk bele a 2017-es évbe és halmozunk sikert sikerre, erre a szezonra ez a HARMADIK NIGHTLIFE buli zsinórban a Club Playbe!! Mutassuk meg harmadszorra is, hogy mi a kötelező!!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó