Pulzar

Partyajánlók

2016. december 28., szerda

2016. december 28., szerda

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-12-28] Bedroom at A38 hajó
    @ A38

    Két nyári tetőteraszos buli után decemberben végén visszatérünk az A38 Hajóra, de ezúttal a nagyterembe. Régi vágyunk volt már ez, ezért erre a különleges alkalomra három b2b szettet raktunk össze, melyek közül egy még sosem járt nálunk, ők a legendás páros: NAGA & BETA. Külön-külön már többször játszottak a bedroom dj pultjában, de ahogy az köztudott évente csak pár alkalommal állnak össze egy közös szettre és ez az este pont ilyen lesz. Aki figyeli a bulijainkat, az biztosan észre vette már, hogy Erro Csabi és Nu Clear Béci szinte már haza járnak hozzánk. Mivel zeneileg nagyon egymásra találtunk, ők mindig szívesen látott vendégek nálunk, ez alkalommal ráadásul egy közös b2b szettben. A harmadik párost, pedig a házigazdák adják majd, Monoclick & Electric Boutique személyében.
    Bővebben
  • [2016-12-28] Deep In The City X-Mas Edition
    @ Akvárium Lokál

    December 28-án karácsonyi hangulatban várjuk a deep- és tech-house zenék kedvelőit, hogy az Akvárium befagyott vize alatt egy nagyszabású hanghullámkeltéssel törjük meg a jeget és az ünnepek csendjét! A DEEP IN THE CITY mélybúvárok különleges ajándékokkal készülnek a vendégeknek, így érdemes időben érkezni!
    Bővebben
  • [2016-12-28] ★ MOVE Special w/ Olga Korol
    @ Corvin Club

    Budapest szerda esti underground klubestje!
    Bővebben
  • [2016-12-28] Sterbinszky XMASS Classic w/ Jaydee
    @ KASINO

    December 28-án éjjel az elektronikus zene és STERBINSZKY KARCSI elhozza nektek: Jaydee-t Hollandiából, aki 1993-ban megalkotta a - Plastic Dreams című zenéjét ami a Világon a legtöbbet eladott elektronikus zene.
    Bővebben
  • [2016-12-28] Club Speed Classic
    @ Club Play

    Egy nyári napon kezdődött minden 1995-ben...A Kühl Tomi felhívott, hogy nyitna egy új klub Szigetszentmiklóson és meg kellene néznünk. Rám,és a DJ Levire gondolt, hogy csináljuk meg együtt a boltot, melyet CLUB SPEED-nek neveztek el. A hely tökéletesen nézett ki, jó volt a design, korszerű hang-és fénytechnika volt beszerelve ( melyről a Ferenc Szekeres gondoskodott) mégis egy kicsit féltünk, hogy túl nagy és az emberek nem fognak kijönni Szigetszentmiklósra, ahol teljesen új modern elektronikus tánczenét akartunk játszani.
    Bővebben
  • [2016-12-28] ▩ LavaLava ▩ ▩ Kris Wadsworth ▩
    @ LÄRM

    Évek óta tárgyalunk a menedzsmentjével, úgy volt, hogy szeptemberben vele nyitjuk a szezont, akkor lefújták az EU turnéját, nem túl könnyű kimozdítani az USA-ból, de végül beadta a derekát, december 28-án (szerdán!) Kris Wadsworth a házban!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó