Pulzar

Partyajánló

Lost Minute • Miazma? w/ Realplastic @ Müszi

Fellépők
Dátum 2016. november 2.
Helyszín Müszi
Stílus House, deep, Minimal
Lost Minute • Miazma? w/ RealplasticEz alkalommal különleges zenei vendégünk is lesz Udvari Viktor aka Realplastic személyében, aki számtalan EP és remix megjelenését követően épp most debütál első önálló albumával, mely a szintén hazai vonatkozású Moira Audio Recordings-nál lát novemberben napvilágot. További érdekesség, valamint hogy az igazolt hiányzók se maradjanak ki a jóból, az RTS.FM mindezt élőben közvetíti.Müszi

Lost Minute • Miazma? w/ Realplastic @ Müszi

Ez alkalommal különleges zenei vendégünk is lesz Udvari Viktor aka Realplastic személyében, aki számtalan EP és remix megjelenését követően épp most debütál első önálló albumával, mely a szintén hazai vonatkozású Moira Audio Recordings-nál lát novemberben napvilágot. További érdekesség, valamint hogy az igazolt hiányzók se maradjanak ki a jóból, az RTS.FM mindezt élőben közvetíti.

Hangolódásképpen íme az áprilisi Lost Minute podcast Realplastic módra: https://goo.gl/4P4Qv1

VJ: MillionDots // http://mdots.meetlab.hu/

Sound System: Martin Audio

Support: 300 HUF

▸▸▸ Balogh Kata interaktív kiállítása

▸▸▸▸ Az őszi szezonban vetített képek 'hangolásával' kísérletezünk a Müsziben. Havonta egy alkalommal képzőművészeti alkotások zenei párhuzamát keressük a lágyabb elektronika segítségével.

A vizuális körítésről pedig íme pár szó a művész saját szavaival:

"Balogh Kata vagyok, a Metropolitan Egyetem végzős tervezőgrafikus mesterszakos hallgatója. Elsősorban illusztrációval foglalkozom. Minden munkám az életem egy kis darabkája, elrejtve valahogyan a vonalakban és formákban. Kicsit kifordítva önmagából. Lehet, hogy csak a hangulatomat nézed éppen, lehet, hogy csak egy gondolattöredéket, de az is lehet, hogy azt, ahogyan a metrón láttalak. Előfordulhat, hogy csak úgy lesz értelme, ha magadra formálod! :)

Jó szórakozást kívánok az estéhez, és köszönöm a lehetőséget a Miazmának! c: "

www.facebook.com/​events/​1110749989015868/​

Helyszín

  • Müszi

    Blaha Lujza tér 1. Budapest, Hungary 1085

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó