Pulzar

Partyajánlók

2016. október 21., péntek

2016. október 21., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-10-21] Invisible Light: Gabor Kraft All Night Long
    @ Akvárium Lokál

    Nyári fesztiválfellépései után GABOR KRAFT újra beköltözik a VOLT Music Barba, hogy időről időre magával hozza legaktuálisabb, műfajhatárokon túlmutató zenéit az elektronika berkeiből. Garantált flow egy egész éjszakán át október 21-én!
    Bővebben
  • [2016-10-21] Hi!Fly 7 w/ Kollektiv Turmstrasse
    @ Akvárium Klub

    2009-ben volt kis családias buli a Műcsarnok pincéjében, az volt az első Hi!Fly est. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és az idő bennünket sem hagyott változás nélkül, de hát ilyen az élet. Emlékezetes esték vannak már hátunk mögött és közben született egy Cruisin is és újabb ötletek kerülnek hamarosan megvalósításra. Elérkeztünk megint egy évfordulóhoz.
    Bővebben
  • [2016-10-21] Elements of Techno ▩ ▩ Brando Lupi
    @ LÄRM

    Az olasz technomozgalom egyik élő mérföldköve jön hozzánk ezen az estén. A széles alkotói spektrumon mozgó, zenészként, DJ-ként és fotósként is működő Brando Lupi hipnotikus meneteléseket szel keresztbe-kasul kísérteties dallamokkal és szinte a szem számára is megelevenedő hangképekkel. Ozora már öt éve ismeri őt, ami miatt a pszichedelikus közönség régi barátként üdvözli, Budapesten viszont most játszik először.
    Bővebben
  • [2016-10-21] All Inn Showcase ✕ Akkult pres. EXTEND
    @ Corvin Club

    Sorsuk valahol mélyen a ködös román vadonban gyökerezik. Újra itt áll előttünk a két varázsló aki az elmúlt több mint 10 évben nemcsak a világot hódította meg, de országuk elsőrangú underground zenei hódítójává váltak, úgy hogy mindeközben saját hangzásukkal váltak sikeressé. Mögéjük álltak sokak mellett olyan kiadók mint a Loco Dice-féle Desolat, a Vakant, a Serialism és a Visionquest. Történetük ismert és elismert, hiszen Magyarországon már számos alkalommal léptek a nagyérdemű elé. Minden alkalommal valami újjal és izgalmassal örvendeztettek meg minket. Most az EXTEND látja őket vendégül: a Livio & Roby páros október 21-én szétpakolja a Corvint.
    Bővebben
  • [2016-10-21] Extend Side Session x Naga & Beta
    @ Corvin Club

    Míg Livio & Roby a Corvin nagytermében teszteli az épület stabilitását, addig a Corvin Bar rádob még egy lapáttal. Újra velünk lesz a históriás Naga & Beta páros, mellettük pedig Roocha és Roland Handrick teszteli a Bar nemrégiben frissített hangtechnikáját. Sokjóember kishelyen.
    Bővebben
  • [2016-10-21] Analogue Soul By Ramin Sayyah EP2
    @ AETHER

    THIS TIME we welcome ***Analogue soul BAND***!!!
    Bővebben
  • [2016-10-21] UVCT Presents: Bacchus IV.
    @ Fogas Ház

    2016/10/21 ✖ UVCT Presents: Bacchus IV. ✖ Fogas Ház
    Bővebben
  • [2016-10-21] Stereo // The new club night
     

    Egy kirobbannóan új klubest Budapest legigazibb klubjának falai között.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó