Pulzar

Partyajánlók

2016. május 14., szombat

2016. május 14., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-05-14] PLASTIC with GARY BECK & BLACK ASTEROID
    @ Akvárium Klub

    Gary Beckkel, Black Asteroiddal és HOT X-el erősít májusban a PLASTIC!
    Bővebben
  • [2016-05-14] Cruisin Daytime Open Air River Dance
    @ Európa Hajó

    Mivel nagyon jók voltatok az elmúlt évben ti is, és mi is, 2016-ban újra vízre szállunk. Az egyik legjobb dolog a budapesti nyárban kétségkívül a Cruisin lett; egy komplex és egyedi élmény városban, természetben, a vízen. Hála a globális felmelegedésnek már májusban Európa tetején állhatunk, és persze korántsem ér véget a kikötés után a mulatság, de erről majd később. Egy csomó meglepetéssel készülünk, lassan kimerjük írni majd azt is, hogy prémium a buli.
    Bővebben
  • [2016-05-14] Therapy Sessions Classic
    @ A38

    Therapy Sessions Classic w/ Dylan, Raiden, Robyn Chaos
    Bővebben
  • [2016-05-14] ★ All Inn Showcase invites Propaganda
    @ Corvin Club

    Az All Inn Records és a Propaganda közös estjeként prezentáljuk nektek Nastia és Giovanni Verrina budapesti fellépését. Nastia, aki mindig változatos szetteket pakol sosem ragad le egy stílusnál. Kiszámíthatatlanságában rejlik érdekessége, hiszen nem tudhatjuk előre, hogy techno, chicagoi house vagy éppen a detroiti vonalat képviselő lemezeiből válogat. Giovanni Verrina az All Inn Records tagjaként érkezik Budapestre, a nemrégiben indított HOWL kiadója egyre jobban pörög, legfrissebb megjelenésként a korábban Corvin Barban már debütált Varhat két számos kislemezét említhetjük. Giovanni már többször bizonyított a hazai közönségnek tehetségét a Move és Extend Budapest rendezvényeken. Az itthoni vonalat az All Inn Records egyik életre hívója és a Corvin Club rezidense Polarize, valamint a Contra Mundum sorozathoz és Akkult kiadóhoz köthető Forsek képviseli majd.
    Bővebben
  • [2016-05-14] ★ Incoming w/ LAUER ★
    @ Corvin Club

    Mielőtt végleg elengedjük a "csak szakállasokat hívunk meg" koncepciót, elhozunk nektek egy igazi underground nagyágyút.
    Bővebben
  • [2016-05-14] ☯ GIRLY & CRUISIN after ☯
    @ Akvárium Lokál

    Május 14-én a VOLT Music Barban találkozik a GIRLY és a CRUISIN a város szívében!
    Bővebben
  • [2016-05-14] Lost Minute meets Auróra
    @ Auróra

    A Lost Minute a földet érő lélek ünnepén pincészeti szupergálára hívogatja tisztelt gyülekezetét (ön + te + én) az Auróra Kvadro Bálterem mélyébe le! Az ismerős sztárok mellett új kontúrok árnya dereng majd a hunyorgató projektor-nyaláb pásztázó fényében. Hisz gombtekerve ugyancsak ott állítgat majd a Pesti Ház ifjabb generációjának két ígéretes művészeti vezetője, kik egyre izgatóbb megjelenéseikkel nem szűnő hullámokat keltenek a széles nemzetközi zenevizen. Éljen e trekkek önfeledt frizbizése az éjen át! Villants hát szikrázó fogat, lábad kövessen tamokat, úgyis a családban marad az egész!
    Bővebben
  • [2016-05-14] BRKLYN BOUNCE Summer Edition
    @ BRKLYN

    A kedvenc szombati rendezvénysorozatunkat ugye már nem kell bemutatnunk!? Járassuk be együtt az új BRKLYN-t és köszöntsük együtt a nyarat! Ezúttal is egy komoly hármas veszi kezébe a hangulatot!
    Bővebben
  • [2016-05-14] LavaLava ❒ ❒ STEFFI
    @ LÄRM

    Fájó szívvel, de elbúcsúztatjuk ezt a fantasztikus szezont. Tavaly ősztől kezdve 7 tökéletes hangulatú rendezvényen 6 külföldi fellépőt fogadtunk. Nick Höppner, Kate Simko, Baba Stiltz, The Black Madonna, San Proper és Kovács Kornél már tudja, hogy hol van a budapesti underground epicentruma. A Lärmes klubszezonunk által októberben megkezdett félegyenesre a berlini Berghain / Panorama Bar first lady-jével teszünk pontot.
    Bővebben
  • [2016-05-14] RAW XXXVIII - Season Closing
    @ AETHER

    Love will tear us apart, again.
    Bővebben
  • [2016-05-14] Music Ministers
    @ PRLMNT

    Kedves PRLMNT közönség ezúton a ház ítéletet hirdet május 14. Szombat este !
    Az ítélet a hazai stílusok találkozása ezért ha szereted a tech-house , vagy a techno esetleg a mnml zenéket ezen a rendezvényen mind megtalálhatod Magyarország top itélethozó DJ minisztereitől !
    Bővebben
  • [2016-05-14] Lick the Click! SUNBURST #90
    @ A38

    Felvontuk a 6. szezonunk lobogóját is, így végre nekilódulunk a nélkülözhetetlen szombat délutánjainknak a hajó teraszon.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó