Pulzar

Partyajánlók

2016. április

2016. április

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 6 »
  • [2016-04-24] The After
    @ PRLMNT

    A jubileumi monstre Hyperspace után, vasárnap reggel idén is jelentkezünk a THE AFTER-rel, ahogy az már megszokhattátok.
    Bővebben
  • [2016-04-28] A38 SZÜLETÉSNAP
    @ A38

    Az A38 Hajó születésnapi hétvégéjének nyitóbulija egy soha vissza nem térő alkalom, hiszen a Hajó rezidens bulisorozatainak DJ-i egyszerre zenélnek egy egész estén át!
    Bővebben
  • [2016-04-28] Back to the HOUSE!
    @ Hello Baby Bar

    Utazz velünk vissza az időben!
    Bővebben
  • [2016-04-28] Gozsdu Sky Terrace pres: Face2Face
    @ Gozsdu Sky Terrace

    Tavaszi zsongás, meló utáni lazulás a Gozsdu Sky Terrace-on minden csütörtökön, ahol a kellemes house mellett naplementében ihatod a kedvenc koktélod, vacsizhatsz, cseveghetsz vagy ha éppen kedved tartja akkor táncra is perdülhetsz. 28-án Monkeyneck és Minich lesznek a hangulatfelelősök.
    Bővebben
  • [2016-04-29] Akkult x Tzinah ❒ ❒ PROFORMA SERIES
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ Akkult x Tzinah ❒ ❒ PROFORMA SERIES ❒
    Bővebben
  • [2016-04-29] PSYBABAS VOL 2.
    @ R33, Budapest

    ..az elmult egy hétben sok visszajelzést kaptunk,hogy igény lenne egy pure Psybaba partyra..ezt az egy napot találtuk ahol létrejöhet...szoval április végén ujra bababuli...a hazai fiukkkal...
    Bővebben
  • [2016-04-29] Breakbeat Massive Vs Drum And Bass
    @ Corvin Club

    A tavalyi Massive break night este felhívta a figyelmet arra, hogy igenis van igény a régi classic break zenékre.
    Bővebben
  • [2016-04-29] Friday: The Grand Opening 2016
    @ A38

    2016-ban is Hajó az idő! Bladerunnaz pres. Friday
    Bővebben
  • [2016-04-29] Rock The Friday
    @ BRKLYN

    Mayday-mayday! Búcsúzunk az áprilistól és közelebb lépünk a nyári szezonhoz! Aki hallotta már az tudja, aki még nem az ki ne hagyja! Azt pedig ne feledjétek: Every Friday - Rock The Friday, vagyis:
    Bővebben
  • [2016-04-29] PALMFooD Live Debut
    @ AETHER

    PALMFooD neve biztosan nem ismeretlen az éjszakai és nappali zenei megmozdulásokat figyelemmel követőknek. Azt viszont biztosan kevesebben tudják, hogy míg egyik kezével a hazai pop-rock élet krémjének zenéit rögzíti, és önti végső formába, a másikkal analóg elektronikus hagszereken húzza a pálmazsíros ütemeket. Ezen az estén minden eddigi - pl Wimbo, U-bahn - , és jövőbeni sláger a kütyüerdő segítségével kel életre, a live részt követően pedig dj settel folytatódik a trópusi night-show. A méltó felvezetést Akos V a Designer Drums csapatból végzi.
    Bővebben
  • [2016-04-29] Super Flu DJ set (DE)
    @ Akvárium Klub

    A Feliks Thielemann és Mathias Schwarz párosából álló, német székhelyű Super Flu kellemes, dallamos house zenéjéhez olyan előadóktól merít ihletet, mint James Blake, Caribou vagy a Sigur Rós. A javarészt instrumentális elektronikában utazó duó legutóbb 2013-ban jelentkezett szülővárosáról elnevezett albumával. A Halle Saale hazájukon kívül Nagy-Britanniában is nagy sikernek örvend. A kellemes dallamok és lüktető elektronika pikantériáját az adja, hogy a srácok nem veszik magukat véresen komolyan, és pont vad képzelőerejük és remek humoruk az, ami annyira különlegessé teszi őket. A konvenciókat messziről kerülő páros mind zenéjében, mint megjelenésében időről időre frissít, a bennük rejlő gyermeket azonban egy percig sem nyomják el. Végy kellemes, lüktető tempójú house-zenét, adj hozzá néhány játékhangszert, az egészet pedig fűszerezd kreativitással és egy csipet őrültséggel. A végeredmény az Akváriumban április 29-én fellépő, borzasztóan szórakoztató Super Flu.
    Bővebben
  • [2016-04-29] SZO BA DZS UN GEL w/ Girls and Mathematics
     

    Ha jól számolunk, a tavalyi Beach Club Beach óta nem játszottunk együtt / / / szobabuli szpesöl / / / sok sok liánnal / / / még több bukszusal / / / + a Girls and Mathematics öregfiúk focicsapatával / / / csapattyuk
    Bővebben
  • [2016-04-29] VÉGRE nyitóhétvége
    @ 360 Bár, Budapest

    Sokáig tartott a tél, de végre elértek hozzánk az első napsugarak és így újra a város felett élvezhetjük a nyarat. Csodás naplementék, izgalmas italok és 360-as panoráma. Nem is szaporítjuk a szót, hiszen úgyis tudjátok, miért érdemes hozzánk felnézni.
    Bővebben
  • [2016-04-30] Andhim (DE) // Akvárium Klub
    @ Akvárium Klub

    Először Magyarországon a nemzetközi fesztiválok legnagyobb aktuális kedvence, az Andhim!
    Bővebben
  • [2016-04-30] ★ Move pres. Julia Govor & Lola Palmer ★
    @ Corvin Club

    Nem mindenki számára egyenes az út egy orosz katonai zenekarból a nemzetközi underground szcéna krémjébe, kivéve ha az illetőt Julia Govornak hívják. A karizmatikus orosz djanet formabontó, dekadens szelekciói és elegáns játékstílusa hamar az elektronikus színtér legnagyobbjai közé emelte.Elég , ha a decemberben a Bodyparts recordson megjelent EP-jere gondolunk,ahol olyan nevek álltak mögé remixeikkel, mint Kamran Sadeghi és Ricardo Villalobos. Hozzá az erősítés Lola Palmer személyében érkezik, aki évek óta az ukrán zenei közeg egyik meghatározó alakja, akit olyan arcokkal hozott össze munkája utján a sors mint The Timewriter vagy Terry Lee Brown Jr.
    Bővebben
  • [2016-04-30] ★ SINE WAVE ★
    @ Corvin Club

    A Sine Wave egy havonta jelentkező party sorozat Lank és Nova Gravity prezentálásában. 2014-ben startolt és az elmúlt bő egy évben leginkább neo-progressive, techno és electronica irányzatokból meritkezik. 2016 harmadik bulija a nemrég megújult Corvin Bar-ból jelentkezik a két rezidens szereplésével. Várunk mindenkit sok szeretettel!
    Bővebben
  • [2016-04-30] Summer Calling 5.0
    @ RIO Budapest

    2016-ban már 5. alkalommal nyitjuk a nyarat, idén is több mint 40 fellépővel, két napon át, szokáshoz híven a természet lágy ölén, a Kopaszi gáton. Nappal a Cafe del Rio Sky teraszán, éjjel pedig a szomszédos Le Bistro-ban megy a tánc. Május elsején, azaz a 2. napon levezetésként és ráadásként kispéntek™ majális.
    Bővebben
  • [2016-04-30] BRKLYN BOUNCE
    @ BRKLYN

    A kedvenc szombati rendezvénysorozatunkat ugye már nem kell bemutatnunk!? Április utolsó napján egy BRKLYN Bounce-szal köszöntjük a májust! A DJ pult lovagjai, a a BRKLYN rezidensei ezúttal sem hagyják, hogy megússzuk szárazon!
    Bővebben
  • [2016-04-30] RAW XXXVII w/ WE WILL SEE
    @ AETHER

    - Viccelsz?
    - Kedvenc dj-d!
    - Nem-e?
    - Deeee
    RAW!
    Bővebben
  • [2016-04-30] CityMatiné S05E01 - ősMárkás omegaMajális
    @ Golftanya

    Na ki van itt? Bizony a jó idő és már csak egyre jobb lesz!
    Immár 5. alkalommal szólítjuk hadba a hű matinéket és matibákat, hogy méltóképp üdvözölhessük együtt az uralkodó napsütést.
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 6 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó