Pulzar

Partyajánló

★UNITED presents: ★ HABSTRAKT (FR) ★ @ Dürlin, Budapest

Fellépők
Dátum 2016. március 25. – 2016. március 25.
Helyszín Dürlin, Budapest, 1146. Ajtósi Dűrer sor 19.
Stílus Electronica, Dubstep, Bass
★UNITED presents: ★ HABSTRAKT (FR) ★Március 25-én a UNITED jóvoltából Budapestre is megérkezik a legújabb zenei irányvonal a BASS HOUSE. A Jauz, Ephwurd Habstrakt, Don Diablo, Autoerotique, JVST SAY YES, stb. nevével fémjelzett stílus, mely a dubstep kőkemény basszusait a house alapokkal házasítja, az elmúlt hónapokban hatalmas népszerűségre tett szert, és egyre inkább tör be a köztudatba. A mi célünk az, hogy hónapról hónapra, külföldi fellépőkkel karöltve, egy elmebeteg partit hozhassunk létre Nektek, ahol finomkodásnak nincs helye, csak a veretésnek. A kifogástalan megszólalásról pedig a Burn legendás hangcucca gondoskodik.Dürlin, Budapest, 1146. Ajtósi Dűrer sor 19.

★UNITED presents: ★ HABSTRAKT (FR) ★ @ Dürlin, Budapest

Március 25-én a UNITED jóvoltából Budapestre is megérkezik a legújabb zenei irányvonal a BASS HOUSE. A Jauz, Ephwurd Habstrakt, Don Diablo, Autoerotique, JVST SAY YES, stb. nevével fémjelzett stílus, mely a dubstep kőkemény basszusait a house alapokkal házasítja, az elmúlt hónapokban hatalmas népszerűségre tett szert, és egyre inkább tör be a köztudatba. A mi célünk az, hogy hónapról hónapra, külföldi fellépőkkel karöltve, egy elmebeteg partit hozhassunk létre Nektek, ahol finomkodásnak nincs helye, csak a veretésnek. A kifogástalan megszólalásról pedig a Burn legendás hangcucca gondoskodik.

Első sztárfellépőnk Skrillex 'OWSLA', valamint Skism 'Never Say Die' kiadójának megkerülhetetlen alakja: HABSTRAKT. A francia fenegyerek évek óta a Dubstep/Trap szcéna elitjébe tartozik, az elmúlt időszakban pedig - ahogyan a legutóbbi EP-jéből, a 'MY PEOPLE'-ből is kiderül - a 'Bass House' egyik vezéralakájává nőtte ki magát. Számtalan saját megjelenése mellett hivatalos remixeket készített már többek között SKRILLEX-nek, TORRO TORRO-nak, a DIE ANTWOORD-nek, vagy épp DJ SNAKE-nek.

Várunk mindenkit szeretettel!

✖ Kezdés / Start: 22:00

✖ Korhatár / Age Limit: 16+

▬▬▬| LINEUP |▬▬▬

✖ HABSTRAKT (FR)

✖ VIRUS

✖ DJ N1CE

✖ MARCEL ZAVODI

✖ GANGO

✖ CHOCAIN

▬▬▬| Jegyárak / Tickets |▬▬▬

✖ Early Bird: 1500 HUF (ELFOGYOTT!)

✖ Sima elővételes / Pre-sale: 2000 HUF

✖ Helyszínen / On Site: 2500 HUF

✖ VIP Elővételes / VIP Pre-sale: 6000 HUF

✖ VIP Helyszínen / VIP On Site: 6500 HUF

www.facebook.com/​events/​791118194349362/​

Helyszín

  • Dürlin

    Ajtósi Dürer sor 19-21. Budapest, Hungary 1146

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó