Pulzar

Partyajánló

Bernáthy Zsiga // ER & B // SUBSTANCE G3 @ G3 Klub

Fellépők
Dátum 2015. november 4. – 2015. november 4.
Helyszín G3 Klub
Stílus Electronic
Bernáthy Zsiga // ER & B // SUBSTANCE G3A novemberi Positive Frequency esten egy igazi live act kuriózum teszi tiszteletét Bernáthy Zsiga személyében. Vendégünk már akkor élő elektronikus zenét készített, amikor ebben senki nem látta a jövőt, a lehetőségek kimeríthetetlen tárházát. Neki lett igaza és még mindig egy lépéssel előrébb jár mindenkinél.G3 Klub

Bernáthy Zsiga // ER & B // SUBSTANCE G3 @ G3 Klub

A novemberi Positive Frequency esten egy igazi live act kuriózum teszi tiszteletét Bernáthy Zsiga személyében. Vendégünk már akkor élő elektronikus zenét készített, amikor ebben senki nem látta a jövőt, a lehetőségek kimeríthetetlen tárházát. Neki lett igaza és még mindig egy lépéssel előrébb jár mindenkinél.

Előtte egy EP bemutatót tart a nálunk debütáló Substance, majd ER & B nem mindennapi zenéjét élvezhetjük.

Bernáthy Zsiga:

Zsiga nem DJ, nem is zenekészítő kisiparos. LIVE ACT művész. Fellépésein saját zenéket ad elő élőben, a legújabb szoftverek és legrégebbi gépek egyidejű használatával (Ableton Live, iPad, iPhone, és többek között a 30 éves TB303 BassLine). A „vasakból” előcsalogatott hangok, a saját készítésű loopok, groove-ok végeláthatatlan láncolatának egymásra fűzéséből bontakozik ki az előadás egyszeri, spontán, improvizációkkal teli, megismételhetetlen egysége. Ez volt a lényeg a Bernáth/Y & Son fellépéseken csaknem 20 éven át, és ezt folytatja most Zsiga szólóban.

ER & B:

A lélek bensejét elérni, melengetni az elektronika és a gitár segítségével. DJ + gitár, vagyis ER és SoNaR Bálint közös "performansza".

Substance:

A két főből álló producer csapat a hangok kavalkádjában keresi az ős-szubsztanciát. Kísérletező és laza stílusuk néhol filmzenére, néhol pedig neo cortex-ig hatoló kemény drum'n'bass-re hajaz, de sosem kötnek kompromisszumot létező zenei műfajokkal. Annyira egyediek, hogy az már nekik is fáj, ezt a nyomást próbálják leereszteni közönség előtt.

www.facebook.com/​events/​1624394561154035/​

Helyszín

  • G3 Klub

    Király utca 8-10. CENTRAL PASSAGE Budapest

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó