Pulzar

Partyajánló

ChakaCsütörtök Grand Opening @ WNDRLND

Fellépők
Továbbá még: Whega
Dátum 2015. június 4.
Helyszín WNDRLND
Stílus Goa, Psychedelic
ChakaCsütörtök Grand OpeningA VégrePéntek! büszkén bemutatja: ChakaCsütörtök a wndrlnd-ban.WNDRLND

ChakaCsütörtök Grand Opening @ WNDRLND

A VégrePéntek! büszkén bemutatja: ChakaCsütörtök a wndrlnd-ban.

Egy év keresgélés után a kispéntek végre újra méltó helyszínt talált: a margitsziget harmadik éve üzemelő oázisa, a wndrlnd fogadja be kedvenc előhétvégi összejöveteleinket. A megszokott színvonalat a jól bevált rezidensek, a számtalan meglepetésvendég, a varázslatos miliő és az elsőrangú kiszolgálás garantálják. Minden csütörtökön.

_______________________________________________________

A ChakaCsütörtök-sorozat 2010 őszén született, kiegészítendő a szervezőcsapat VégrePéntek! szériáját. A csütörtöki rendezvény a hétvége fölvezetésének jegyében fogant. A label mai napig aktív szülőatyja az elektronikus zenei szcénában idestova két évtizede tevékeny DJ Wegha, aki a kilencvenes évek második felétől a psychedelikus zenei kultúra egyik meghatározó szereplője. Őt a magyar psytrance-közeg legsokoldalúbb örökmozgó veteránja, DJ Tsubi (BMSS Records) egészíti ki, aki jelenleg több más izgalmas projektje mellett a radiOzora zenei szerkeszője.

A ChakaCsütörtök – miközben alapjaiban mindig is ragaszkodott a pszichedelikus gyökerekhez – zeneileg széles sklálán mozog. Az U26-ban és a ChaChaCha-ban évekig futó sorozat eklektikus vendéglistájából néhány név a teljesség igénye nélkül: Karanyi, Nuno Deconto (BR), Sterbinszky, Metha Bm, Tempo!, Oleg, Gorgo, Roocha, Candyman da Marquis, Bit Busters, Evenwave, Henzi, Katamii.

www.facebook.com/​events/​1444294335866435/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó