Pulzar

Partyajánló

WHITE PARTY @ NINO

Fellépők
Dátum 2014. augusztus 30. – 1970. január 1.
Helyszín NINO
Stílus House
WHITE PARTYAz eredeti WHITE PARTY a NINO-ban augusztus 30-án!NINO

WHITE PARTY @ NINO

Az eredeti WHITE PARTY a NINO-ban augusztus 30-án!

Köztudottan a Stutterheim testvérek álmodták meg a 2000-es évek elején - fanatikus hozzáállásuknak köszönhetően - a mára már világmárkává nőtt SENSATION-t.

Sokan nem tudják, hogy ekkor még nem volt kötelező egyenruha a fehér, amit egy sajnálatos baleset váltott ki, amely a testvérpár egyik tagjának elhalálozása volt.

A 2001-ben megrendezett Sensation-re a főszervezők kérték, hogy tiszteletből jöjjenek fehérben az emberek (nem meglepő, sok eltérő kultúrájú nép esetében a fehér a gyász színe).

A cél megvolt, eszmével is párosult, ráadásul a kegyelet megálmodta magának a világ egyik legnagyobb show-ját, és mára már tízezrek ordítják önkívületbe esve világszerte hangosan egy-egy rendezvényen: WHITE!

a szűziesség és tisztaság nem feltétlen igazolható (sőt).

...e közben itthon...

A már akkor is leleményes vállalkozó, Serényi Gábor alig pár hónappal a rendezvényt követően a hazai klubkultúrába is beleégette a „WHITE PARTY” brandet.

Az évek múlásával egyre nagyobb „sikk” lett a FEHÉR BULIK látogatása. Tudvalevő volt, hogy a legszebb lányok és legjobb pasik gyülekezőhelye lett a fehér színkóddal átitatott rendezvénysorozat.

Működött, de nagyon, az emberek imádták, és imádjak a mai napig mind zeneileg, mind koncepcióját tekintve egyaránt.

A hovatartozás érzése pedig talán itt volt a legerősebben észlelhető, szemben a mai korra jellemző csordajelleggel. Csak találgatunk tehát, és árgus szemekkel követjük a szórakoztatóiparba újból visszatért Party Górét, hogy az utóbbi időkben “eltűnt” rendezvényeket vajon milyen módon tudja ismét leporolni, és miként tudja izgalomba hozni azokat a hazai partiarcokat, akik a zene mellett a szép ruhákért, egyedi megjelenésért, és a különböző rendezvényekért egyaránt rajonganak.

Mit tudhat 2014-ben?

Nehéz lenne megmondani, mindenesetre a közeljövőben sejthetőnek véljük a partikultúra ezen részének újbóli felvirágoztatását. Legalábbis az erre vonatkozó próbálkozásoknak apró jeleit már láthatjuk. Nem lennénk tehát meglepve, ha az új köntös tartalmazna olyan elemeket, amelyekre csak tátott szájjal tudunk majd nagyokat bambulni…

Mert valljuk be őszintén, igen kevés olyan hazai bulizót tudnánk felsorolni, aki ilyen vagy olyan okok miatt ne tért volna be egy-egy fehér ruhás maszkabálba.

Most azonban változtatásra van szükség, az idő múltával ugyanis a White Partik fénye is lehanyatlott, és a 2014-es év már új öltözékben kell, hogy köszöntse a szezont. Reményeink továbbra is nagyok, hogy vannak még olyan vállalkozók az országban, akik nem csak a fesztiválokban, vagy az underground kultúrában látják a „minőség” szó jelentését, és akár a építészetben a minimál is divatbajött, tart még meglepetéseket a WHITE is nekünk, rajongóknak.

Az eredeti WHITE PARTY a NINO-ban augusztus 30-án!

Dress code: White

Jegyek elővételben a helyszínen 1.500,- Ft

A White Party napján: 3.000,-Ft

www.facebook.com/​events/​1464923383755735/​

Helyszín

  • NINO

    Vörösmarty tér 1. Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó