Pulzar

Partyajánlók

2014. június

2014. június

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2014-06-27] BUDAPEST CALLING // NORA EN PURE
    @ Raqpart

    A világ legbájosabb, legvagányabb és legjobb női deephouse dj-je, NORA EN PURE először látogat kis hazánkba! És az első női dj a Budapest Calling line upjában. Nagyooon szexi este lesz!!!
    Bővebben
  • [2014-06-14] Cinematine/Flying Circus after party
    @ Track Terrace

    06/14 Cinematiné/Flying Circus after party
    Bővebben
  • [2014-06-14] CityMatiné S03E03 - Hippiknik
    @ Palatinus Strand

    CityMatiné S03E03 - Hippiknik
    Bővebben
  • [2014-06-07] CityMood
     

    A Lack Jemmon a hazai nu-funk szintér legújabb üdvöskéje. BadboE számára készített remixük után, a Breakspoll - International Breakbeat Awards 2013 legjobb új kiadójának választott Scour Records égisze alatt jelent meg legújabb számuk, egy olyan mérvadó válogatáson, ami mind a mai napig a Juno Download összesített eladási listájának az elsõ helyére fészkelte be magát.
    Bővebben
  • [2014-06-14] CityMood
     

    E heti vendégünk az elmút 8-10 évben megkerülhetetlen alakja volt a budapesti klubboknak és bároknkak. Megszámlálhatatlan mennyiségű órát töltött már el azzal, hogy kellemes baráti beszélgetésekhez belevarázsolja a ritmust az emberek szájába. Ma este nálunk a lábainkkal fogja ugyan ezt tenni a táncoláshoz. Mindenki a puha talpú cipójében jöjjön!
    Bővebben
  • [2014-06-21] CityMood
     

    A Lack Jemmon a hazai nu-funk szintér legújabb üdvöskéje. BadboE számára készített remixük után, a Breakspoll - International Breakbeat Awards 2013 legjobb új kiadójának választott Scour Records égisze alatt jelent meg legújabb számuk, egy olyan mérvadó válogatáson, ami mind a mai napig a Juno Download összesített eladási listájának az elsõ helyére fészkelte be magát. Hogy valóban olyan sokoldalúak-e a srácok fellépéseik során is, mint szerezeményeikben, arról mindenki győzödjön meg maga!
    Bővebben
  • [2014-06-28] CityMood
     

    E heti lemezlovasainkat valószínűleg senkinek sem kell bemutatni külön-külön… De így hárman még soha nem léptek fel együtt - először itt nálunk a City Mood klub-est keretein belül fog erre sor kerülni.
    Bővebben
  • [2014-06-06] Classy Classics
    @ Akvárium Lokál

    A stílusok néhány év leforgása alatt folyamatosan reinkarnálódnak valamilyen formában, legyen az garage, house, acid, vagy disco, ezek a stílusok mindig is jelen voltak az utóbbi 30 évben. A Classy Classics bulikban megtalálsz mindent a klasszikus undeground himnuszoktól a mai legmenőbb produkciókig, egyik pillanatban még a legújabb garage house-ra fogsz bulizni, a következő pillanatban pedig egy 90-es évek beli londoni klubban érzed magad.
    Bővebben
  • [2014-06-13] Club Sky: DJ - Hostess Verseny!
    @ Club Sky Budapest

    Június 13-án pénteken, és június 14-én szombaton a Club Sky Budapestben megrendezésre kerül a Summer in the City klub sorozat rezidens DJ-inek és VIP Hostesseinek megválasztása.
    Bővebben
  • [2014-06-26] Contra Mundum Shooting
    @ R33, Budapest

    Hamarosan indul a videós projectünk. 1-1,5 órás DJ szettek amolyan Boiler Room style-ban, magyarosan. Helyszín az R33 kisterme, kezdés délután 6-kor.
    Bővebben
  • [2014-06-27] Coo/8 presents GAGA, Andras Toth
    @ Corvintető, Budapest

    Coo/8 presents GAGA, Andras Toth @ Corvintető
    Bővebben
  • [2014-06-15] Coronita Balaton
     

    JÚNIUS 9.-E UTÁN A KÖVETKEZŐ FELVONÁS! A remek nyitóbuli után még remekebb folytatás! Mára már fogalommá vált a Coronita és végre a magyar tengert is meghódította! Június 15.én, vasárnap reggel is vár a Balaton új after helyszíne, a leghosszabb partikkal! Coronita Balaton. Nyár. Szerelem. Szabadon!
    Bővebben
  • [2014-06-13] Coronita Classic
    @ Up! the Club, Budapest

    Ha kimondjuk azt a szót: Coronita, minden partiarc azonnal tudja, hogy az afterpartik egyetlen igazi csillaga, Európa egykori legnagyobb nappali partisorozata került szóba.
    Bővebben
  • [2014-06-13] Corvintető bemutatja John B (UK)
    @ Corvintető, Budapest

    A Corvintető bemutatja: John B (UK)
    Bővebben
  • [2014-06-07] CRUISIN Daytime open air river dance
    @ Zsófia rendezvényhajó

    Vajon van-e annál menőbb buli, mint amikor egy úszó dunai hajó tetőteraszán decensen pattog a legfrissebb négynegyed, a kapitány mereven tekint észak felé, amerre a hajó tart, közben kézműves hamburgerek sülnek, plusz bármikor bele lehet fetrengeni a nyugágyakba? Na, ugye.
    Bővebben
  • [2014-06-13] Dâm-Funk
    @ Nagyvásártelep

    Komp, lovarda, kőfejtő, reptér, víztorony és társai után Budapest egyik legnagyobb épületénél rendezzük meg az év első kül’kolorját. Az egykori Lágymányosi híd pesti hídfőjénél lévő nagyvásártelepet pszichedelikus vurstlivá alakítjuk dodgemmel, rodeoval, körhintával, lézershow-val.
    Bővebben
  • [2014-06-20] DANSMUSIQ pres. DJ HELL
    @ A38, Budapest

    Az utolsó klasszikus dj ikonok egyike a Dansmusiq júniusi műsorán! Nem kell sok, hogy a bőrébe bújj: múlhatatlanul lehengerlő kisugárzás, unikális stílusérzékenység, saját hang, enciklopédikus zenei ismeretek, minimum három évtizednyi dj-zés, zenetörténeti mérfölkőnek számító kiadó összehozása (International Deejay Gigolo), olyan “piti” zeneipari figurák társasága, mint Bryan Ferry, P. Diddy, Peter Kruder, a divatvilág gyermeki rajongásának játszi könnyedséggel történő kivívása, majd annak szenvtelen konstatálása, társművészeti projektek a legmagasabb színvonalon.
    Bővebben
  • [2014-06-28] Day & Night
    @ Gozsdu Sky Terrace

    Laza, pesti, zenés szombat délután az oly népszerű Gozsdu Udvar tetején, a nemrégiben nyílt SKY TERRACE-on!
    Bővebben
  • [2014-06-28] DEATH ON THE BALCONY (UK) w/ TOM SELECT & friends
    @ NOMURI

    Mark Caramelli és Paul Hargreaves egyesített ereje, vagyis a Death on the Balcony formáció most már jó ideje kavargatja a zene eddig sem nyugodt állóvizét. A stílusukban - időtől, tértől és környezettől függően - a legkülönbözőbb zenei irányok egyesülnek, a discotól a house & deep technoig. A zenének szentelt évek és a különböző műfajok tisztelete vezetett el tökéletes zenei hangzásuk és elképesztő népszerűségük kialakulásáig.
    Bővebben
  • [2014-06-26] Decentralizált Pálmafák vol. 27.
    @ Fogas Ház

    Heti tengerpart/naplemente/vodkaszóda adag, reméljük most már színház, meccs és minden egyéb zavaró tényezők nélkül, kora estétől, Nova Gravity támogatásával.
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó