Pulzar

Niki Belucci // Club Sky flyer

Partyajánló

Niki Belucci // Club Sky @ Club Sky Budapest

Fellépők
Dátum 2014. június 20. – 2014. június 20.
Helyszín Club Sky Budapest
Stílus Dance, House
Niki Belucci // Club SkyA Club Sky Budapest Summer in the City klub sorozat legújabb fellépője NIKI BELUCCI! Ki a 2013-ban megrendezett NRJ Dj AWARDS Női kategóriájában esélyes volt, hogy a világ legjobb női Dj-e címet elnyerje! Sikerének köszönhetően rengeteg külföldi fellépésnek kell eleget tennie, így ha nem akarsz lemaradni róla gyere és bulizd át vele az éjszakát!Club Sky Budapest
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Khrityo
összes résztvevő megtekintése

Niki Belucci // Club Sky @ Club Sky Budapest

A Club Sky Budapest Summer in the City klub sorozat legújabb fellépője NIKI BELUCCI! Ki a 2013-ban megrendezett NRJ Dj AWARDS Női kategóriájában esélyes volt, hogy a világ legjobb női Dj-e címet elnyerje! Sikerének köszönhetően rengeteg külföldi fellépésnek kell eleget tennie, így ha nem akarsz lemaradni róla gyere és bulizd át vele az éjszakát!

www.facebook.com/​events/​677138212339620/​


Flyer

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2014-07-04] Warm up to Sound
    @ Club Sky Budapest

    Hangolódnál Balaton, illetve Magyarország legnagyobb fesztiváljára, de nem tudod, hol tedd meg?
  • [2014-06-27] WE LOVE DISCO!
    @ Club Sky Budapest

    Bulizz velünk hajnalig, azokra a slágerekre melyeken együtt nőttünk fel és azokra melyek napjainkig a legfülbemászóbb új slágerek! Ezek azok a dalok, melyeket akárhányszor hallunk nem bírjuk ki, hogy önfeledten ne kezdjük el énekelni és dobogni a "tappancsunkkal"! Minden dal, egy emléket idéz fel bennünk! Óriási házibulit csapunk! Gyere és légy részese!
  • [2014-06-13] Club Sky: DJ - Hostess Verseny!
    @ Club Sky Budapest

    Június 13-án pénteken, és június 14-én szombaton a Club Sky Budapestben megrendezésre kerül a Summer in the City klub sorozat rezidens DJ-inek és VIP Hostesseinek megválasztása.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó