Pulzar

Partyajánló

Strictly! pres. Slam Jr @ Shop Stop

Fellépők
Továbbá még: Alvin
Dátum 2013. október 5.
Helyszín Shop Stop
Stílus Electronic
Strictly! pres. Slam JrA februári sikeres Bernathy Zsigás buli után itt a folytatás,a magyar elektronikus zene egyik szülő atyja, Slam Jr alias Grandmasta Slam teszi tiszteletét a Shop Stopban.Shop Stop

Strictly! pres. Slam Jr @ Shop Stop

A februári sikeres Bernathy Zsigás buli után itt a folytatás,a magyar elektronikus zene egyik szülő atyja, Slam Jr alias Grandmasta Slam teszi tiszteletét a Shop Stopban.

 A művész úrról tudni illik,hogy az elmúlt 20 évben rengeteg mix ès szerzői albummal igazolta azt,hogy neki a zenei fejlődés és előre mutatás a vérében van,ezek közül kiemelnénk a Strictly! Trance Symphony-t, ami 1999-ben teljesen új szint vitt ebbe a szcénába, hisz ez volt országunk első trance albuma és generációk nőttek fel ezen csodás harmóniák világában. Aztán alig telt el egy év és jött az Aqvarium mixe, ami szintén akkor még egyedülálló hangzást képviselt és hatalmas sikert arat a mai napig. Siker sorozatát nem befejezvén 2001-ben elhozta nekünk a progressive house vonalat is, melyet a C.S.XXI. albumán foglalt össze, majd rá egy évre folytatta a 4 elemet összefoglaló zenei kompozíciót Tűz lemezével, ami egyúttal aranylemez lett, harmadik eleme a Terra 2004-ben látott napvilágot. Az Aero, mint utolsó elem pedig a közel jövőben várható, de ki ne ismerné 2003-ból a Szétcsúszva albumot, ami szintén évekkel megelőzte korát.
"Zsazsa" azon kevés előadók közé tartozik, akinek fontos a fiatal tehetségek támogatása és nevelése, keze alol kerültek ki olyan mára megbecsült lemezlovasok, mint SanFranciscoBeat, Andro, Lank vagy Stone. Kevesen tudják de a Sopronban megrendezett legelső Hyperspace-en is ő volt a sztárvendég.

2009-ben találtak egymásra Goyes-el és az együtt működés már az első mondatoknál kialakult, már akkor született tehetségnek tartotta, mikor még egy mixét sem hallotta, csak a zenei alázatból, a szakmai tájékozottságból nem tudott másra következtetni, neki a Strictly! csapatban a helye.
S! mennyire jól érezte, a kapuvári fiatal ember rengeteg kis és nagy klubban állt már helyt keményebb hangzását képviselve, de végül rájött, hogy lelki világához a szép és dallamos zenék jobban paszolnak, így lágyabbra vette a figurát a "vájt" fülűek legnagyobb örömére. (Ezen az estén kapunk ebből is abból is!)
3 kislemez ,számos remix és immáron szerzői albuma igazolja azt,hogy a klasszikus komoly muzsika és a modern elektronikus zene mennyire nem is kell, hogy távol álljon egymástól.

Alvin barátunk, aki producer nevén David Cobbler, bár abból a családból érkezett, mint Goyes, a hangzásuk mégis nagyban különbözik egymástól. A dallamos zenékkel ellentétben ő inkább "dögösebb" ütemeket képvisel, Slam Jr elmondása szerint jelenleg az ország egyik legtehetségesebb fiatal lemezlovas művésze, buli felvezető szettjeit nem igazán múlná felül senki a korosztályában, így 5-én is érdemes lesz korán érkezni!

Italakciónk is lesz a Jack Daniel's-t imádók legnagyobb örömére!
Start:22:00
Belépés:1000ft

https:/​/​www.facebook.com/​events/​1416686558544576

Helyszín: Shop Stop, Kapuvár, Fő tér 3.

Line up:
22:00-00:30 Alvin aka David Cobbler
00:30-01:30 Goyes. 
01:30-03:30 Slam Jr alias Grandmasta Slam
03:30-???? Goyes b2b Alvin 

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó