Pulzar

Belépő
Mindenkinek600 Ft

Partyajánló

Ludmilla vs Dublic @ Budapest

Fellépők
Dátum 2013. augusztus 31.
Helyszín Budapest
Stílus Dub, Electro, Progressive House, Electronica,
Breakbeat, Dubstep
Ludmilla vs DublicLassan vége ennek az őrült nyárnak amelybe megannyi élmény és bulizás fért bele és ha lehetne, sosem vetnénk neki véget. Melegrekordok, strandszezon, fesztiválok stb.Budapest

Ludmilla vs Dublic @ Budapest

Lassan vége ennek az őrült nyárnak amelybe megannyi élmény és bulizás fért bele és ha lehetne, sosem vetnénk neki véget. Melegrekordok, strandszezon, fesztiválok stb.

Éljük át újra a legjobb pillanatokat és bulizzunk egy hatalmasat az elmúlt pár hónap legjobb zenéire, hogy méltóképpen zárjuk le ezt a felejthetetlen évszakot a nyár utolsó (!) napján az A38-on, ahol a kifogástalan hang és fénytechnika mellett rengeteg finom nyári ital vár Rátok!

Akik pedig a hangulatért felelnek ezen az estén, szintén rengeteg helyen megfordultak az utóbbi időszakban. LUDMILLA és a DUBLIC ikrek felléptek szinte az összes nagy fesztiválon és a legjelentősebb elektronikus zenei partikon az ország különböző pontjain és a határon túl. Balaton Sound, Efott, Sziget, Pafe, Hegyalja stb.

Most egy speciális szettel készülnek és magukkal hozzák a nyár legizgalmasabb zenéit és a legfrissebb szerzeményeiket az electro-tól a break-en át a drumandbass-ig.

2013. augusztus 31-én szombaton gyertek az A38-ra és zárjuk le együtt ezt az évszakot a nyár utolsó napján és bulizzuk át magunkat az őszbe, amely szintén izgalmas SIGNAL eseményeket fog hozni Számotokra! :)

---LINE UP---

✔ LUDMILLA
♫ http://www.soundcloud.com/beatmanandludmilla

✔ DUBLIC
♫ http://www.soundcloud.com/dublic



---INFO---

✖ Dátum / Date : 2013.08.31. Szombat / Saturday
✖ Kezdés / Start : 23:00
✖ Helyszín / Venue: A38
✖ Belépő / Tickets: 600Huf

https:/​/​www.facebook.com/​events/​178496105666793/​

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó