Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Newcitybass proudly pres.: BTK (Virus , Renegade Hardware , Dutty Audio) BRA

Fellépők
Dátum 2012. december 14.
Helyszín Dunaújváros
Stílus Drum and Bass
Newcitybass proudly pres.: BTK (Virus , Renegade Hardware , Dutty Audio) BRAA brazil BTK munkásságát olyan címkék jellemzik mint a Renegade Hardware , Viurs vagy a Teebee által igazgatott Subtitles kiadó. 2010-ben indult útjára BTK saját kiadója a Dutty Audio ezzel még nagyobb teret engedve saját illetve más neves producerek zenéinek. Első "Straight Up" című saját EP-je hatalmas sikert aratott és rengeteg elismerést kapott, ezzel is kemény és szilárd alapot biztosítva saját kiadójának! Ezek után nem volt megállás a világhírnév felé.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: dancsiletti
összes résztvevő megtekintése

Newcitybass proudly pres.: BTK (Virus , Renegade Hardware , Dutty Audio) BRA

A brazil BTK munkásságát olyan címkék jellemzik mint a Renegade Hardware , Viurs vagy a Teebee által igazgatott Subtitles kiadó.

2010-ben indult útjára BTK saját kiadója a Dutty Audio ezzel még nagyobb teret engedve saját illetve más neves producerek zenéinek.

Első "Straight Up" című saját EP-je hatalmas sikert aratott és rengeteg elismerést kapott, ezzel is kemény és szilárd alapot biztosítva saját kiadójának! Ezek után nem volt megállás a világhírnév felé.

A dunaújváros Newcitybass crew , kisebb kihagyás után újra külföldi névvel jeletkezik decemberben!
A brazil BTK munkásságát olyan cimkék jellemzik  mint a Renegade Hardware , Viurs vagy a Teebee által igazgatott Subtitles kiadó. 
2010-ben indult útjára BTK saját kiadója a Dutty Audio ezzel még nagyobb teret engedve saját illetve más neves producerek zenéinek.
Első "Straight Up" című saját EP-je hatalmas sikert aratott és rengeteg elismerést kapott, ezzel is kemény és szilárd alapot biztosítva saját kiadójának!  Ezek után nem volt megállás a világhírnév felé. 
2012.12.14.Péntek
Dunaújváros - Dunafitt
Belépő : 
Elővételben (korlátozott számban) 1200 Huf  , helyszínen 1500 Huf
több infó : http://www.facebook.com/NewcitybassEvents

Flyer

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó