Pulzar

HouseFactorya Records Presents flyer

Belépő
Mindenkinek800 Ft
23 00-ig600 Ft

Partyajánló

HouseFactorya Records Presents

Fellépők
Dátum 2012. december 14.
Stílus House
HouseFactorya Records PresentsÚjra érkezik a HouseFactorya csapata Hajdúnánásra hogy megmutassa az underground zenék jelenleg futó újdonságait !

HouseFactorya Records Presents

Újra érkezik a HouseFactorya csapata Hajdúnánásra hogy megmutassa az underground zenék jelenleg futó újdonságait !

A HouseFactorya Records szép eredményeket ért el nemzetközi szinteken is ! Több Online zeneboltban került fel a TOP 100 -as listára

például a Dj REm-C & Clear Beast által írt Politic című dal, vagy éppen Brad Lucas - kINERTIC Energie című szerzeménye TOP 10-be is bekerült.



Nos a karácsony közeledik a HouseFactorya pedig erősíti a közönséggel való kapcsolattartást !



Nekünk fontos a veletek való találkozás épp ezért gyertek el az említett péntech-i estén a Black Man Clubba hogy együtt bulizhassunk !



Sztárvendégünk a budapesti Coronitából jól ismert Miss Siva a HouseFactorya jó barátja !

Az est másik meghívott kiemelt fellépője Stamp,aki először lép fel a Black Man Clubban, és ó az a dj aki nemzetközi színvonalú felvezetést biztosít majd ezen az estén is,tehát érdemes lesz a party elejére érkezni !

Rem-C az első nánási fellépésén is úgy pörgette a nagyérdeműt hogy levegővételt csak másnapra lesz érdemes beprogramozni,igazi tech-house -al készül erre a partyra is a mosoly embere.

Rem-C szerzőtársa Clear Beats többször is játszott már a BLack Man -ben, az általa játszottak alapján a hangulat megteremtését simán várhatod CB-től.

Akit pedig Hajdúnánáson nem kell bemutatni hiszen az underground kúltúra kialakításába is rengeteg energiát fektetett az elmúlt időszakban ,nos ő Msc Admirer, aki nem csupán producerként hanem dj-ként is erősíteni fogja a Housefactorya-t!



Mi azt gondoljuk hogy a fenti sorok elolvasása után garantált egy újabb teltházas party a Black Man -ben ! Érkezz korán, mert Mi is ezt tesszük :-)

Ajándékba vihetsz a FA alá 1 MIXLEMEZT ,ha idejében érkezel :-)



MI Várunk Téged !



Belépő : 23:00-ig 600FT

utánna :800 FT !


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó