Pulzar

Partyajánló

Dátum 2012. november 15.
Stílus House

Fellépők 
Newtone, dj Fat, Bestiák, Show,
Band
OfficeBar Vol.001.Különleges ötlettel rukkolt elő a Mix Club Bar Restaurant: újraértelmezi a céges rendezvények világát, hogy csütörtökön se mondhasson senki csütörtököt! Vége a szürke, unalmas hivatalnokokról szóló téveszméknek! Az OfficeBar Party valamennyi sziporkázó egyéniséget egy fedél alá gyűjti, hogy lazuljanak a nyakkendők és oldódjanak a kedélyek. A november 15-i első partin élő koncertet ad a Bestiák Show Band, majd a hajnalig tartó hepaj zenei felelőse a lemezjátszók mögött Newtone és Fat lesz.

OfficeBar Vol.001.

Különleges ötlettel rukkolt elő a Mix Club Bar Restaurant: újraértelmezi a céges rendezvények világát, hogy csütörtökön se mondhasson senki csütörtököt! Vége a szürke, unalmas hivatalnokokról szóló téveszméknek! Az OfficeBar Party valamennyi sziporkázó egyéniséget egy fedél alá gyűjti, hogy lazuljanak a nyakkendők és oldódjanak a kedélyek. A november 15-i első partin élő koncertet ad a Bestiák Show Band, majd a hajnalig tartó hepaj zenei felelőse a lemezjátszók mögött Newtone és Fat lesz.

A MIX minden körülményt biztosít ahhoz, hogy egy sallangoktól mentes klubesten lássa vendégül a hétköznapi hajszában sem fásuló irodai hősöket és hősnőket. A jelszó: felszabadultság és ellazultság! Az OfficeBar Party-n mindenki megtalálja a számítását, aki szeretné elengedni magát néhány órára egy kemény nap végén, és örömmel ismerkedne más cégeknél dolgozó kollégákkal. Sőt cégvezetőknek is kapóra jöhetnek ezek az esték, hisz akár remek kooperációk is kisülhetnek, barátságok köttethetnek egy ilyen hivatalmentes éjszakán.
 
A fővárosban rengeteg fontos és meghatározó vállalat működik, ahol sok száz olyan rátermett hölgy és úr serénykedik, akitől a cégek sorsa függ. Az OfficeBar nekik, értük született, hogy egymásra találjanak az irodákon kívüli, semleges területen, ahol következmények nélkül ismerkedhetnek, beszélgethetnek, szórakozhatnak.
 
A MIX számtalan meglepetéssel várja az OfficeBar vendégeit: saját céges névjegykártyával érkezőknek és az online regisztrálóknak ingyenes belépés, valamennyi ital és koktél 33%-os kedvezménnyel fogyasztható, sőt vacsorázni is kedvezményes, 33% áron lehet. A bulin tombolasorsolást is tartanak rengeteg nyereménnyel.
 
Regisztrálni az alábbi e-mail címen lehetséges:
officebar@mix3.hu
 
 
Web:
https:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary
www.mix3.hu
 
 
Csatlakozzatok az eseményhez a Facebookon is!
https:/​/​www.facebook.com/​events/​220202354779149/​


Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó