Pulzar

Belépő
Mindenkinek15 

Partyajánló

Dátum 2012. szeptember 1.
Helyszín Belgrade (Szerbia)
Stílus Progressive House, House, House

Fellépők 
Ralph Good, MC Ricardo L'Rock, Playa, Darren Emerson,
Arno Cost, Kurd Maverick, Alex Gaudino
Belgrade Foam Fest 2012Belgrád – Belgrade Foam Fest megszervezi a világ legnagyobb habpartiját több mint 20 DJ-vel 20.000 vendéggel és 200.000 hektoliter habbal.Belgrade (Szerbia)

Belgrade Foam Fest 2012

Belgrád – Belgrade Foam Fest megszervezi a világ legnagyobb habpartiját több mint 20 DJ-vel 20.000 vendéggel és 200.000 hektoliter habbal.


A fesztivál Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre szeptember 1.-én a belgrádi Beogradska Arénában.
A parti minden eddiginél komplettebb élményt fog nyújtani, a legmodernebb audiovizuális berendezéseknek és a jégkorszak témájú látványvilágnak.



Különböző fény és hang technikák, például LED-falak, fényágyúk és lézerek hivatottak tovább fokozni az élményt. Ezen eszközök először lesznek láthatók Szerbiában. Ha ehhez hozzáadjuk a habágyúkat és habvízeséseket, akkor nyílván valóvá válik, hogy a szervezők idén is egyedülálló szórakozást kínálnak.

Ebben az évben 3 színpadon, több mint 20 DJ gondoskodik a közönség szórakoztatásáról. Sokan közülük még sosem játszottak Szerbiában. Olyan világhírű house, dance és techno producerek vannak a LINE UP-ban, mint Alex Gaudino, Kurd Maverick, Arno Cost vagy Darren Emerson. A party este 8-kor kezdődik és másnap reggelig tart.
A jegy augusztus 1.-től 15€-ba kerül.
Belgrád a bulin kívül is tartogat látnivalót a turisták számára. A helyiek gyakran hívják a „fiatalok városának”, mivel az átlagéletkor rendkívül alacsony a többi európai városhoz képest. A lakosság 40%-nak életkora 15 és 40 év között van. A belgrádiak nagyon szeretik felemlegetni a város szellemiségét.

Nyitottság és vidámság.


Ez a két dolog jellemez legjobban egy belgrádi embert. Sokan hedonistáknak nevezik őket és sokan valóban azok. „Jó ételek, jó bor és jó zene. A három legfontosabb dolog az életben.” Ez az a mentalitás, ami miatt a 2011-ben a Lonely Planet az első számú „partivárossá” választotta Belgrádot.


Jegyek a következő oldalon rendelhetőek: www.tickets.rs/​


A fesztiválról:
Belgrade Foam Fest az egyik legjelentősebb zenei esemény a szerb fővárosban. 2009 óta több mint 60 ezer ember vett részt a programokon. A bulit sokan a világ legnagyobb habpartinak nevezik, ahol 18.000 ember táncol együtt 200.000 hektoliter habbal borítva.
 
Site: http:/​/​www.belgradefoamfest.com/​
Facebook Page: http:/​/​www.facebook.com/​belgrade.foamfest.official

Flyer

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó