Pulzar

ADRI – koncert a MIX Teraszon flyer

Partyajánló

ADRI – koncert a MIX Teraszon

Fellépők
Dátum 2012. május 12.
Stílus ismeretlen
ADRI – koncert a MIX TeraszonADRI koncertjével indíthatjuk a szombat estét május 12-én a MIX Teraszon. A belváros szívében, a szabad ég alatt, gyönyörű környezetben veszi kezdetét 22 órakor az éterien simulékony hangú énekesnő előadása. Amíg népszerű és jól ismert slágerek egymás után felcsendülnek, a hatalmas Teraszon bőven lesz alkalom a táncra, vagy a zene kényelmes élvezetére a fotelekben ücsörögve, miközben a finom, hűs koktélokat szürcsölgetjük.

ADRI – koncert a MIX Teraszon

ADRI koncertjével indíthatjuk a szombat estét május 12-én a MIX Teraszon. A belváros szívében, a szabad ég alatt, gyönyörű környezetben veszi kezdetét 22 órakor az éterien simulékony hangú énekesnő előadása. Amíg népszerű és jól ismert slágerek egymás után felcsendülnek, a hatalmas Teraszon bőven lesz alkalom a táncra, vagy a zene kényelmes élvezetére a fotelekben ücsörögve, miközben a finom, hűs koktélokat szürcsölgetjük.

2007-ben ADRI még tiniként kölcsönözte Dj.Wallas Electrofunk című felvételéhez briliáns hangját, de énekelt Fedde Le Grand kecskeméti fellépésén is a világsztár előtt, s volt a Jameson Whiskey, a My77 és a McDonald’s kampányarca. 2010-ben őt választották ki A Szinglik éjszakája című magyar mozifilm betétdalának eléneklésére. A felvétel több mint fél éven keresztül szerepelt a MAHASZ listán, plusz az egyik legtöbbet játszott dal volt a rádiókban. Tavaly megjelent Eltűnnék veled címmel a második nagylemeze a Warner Music-nál. A címadó dalhoz készült klip igazi kuriózum: ez az első hazai 3D-s videoklip, és az első, amit mozihálózat is műsorra tűzött. Izgalmas volt a kooperáció Chriss Ronsonnal, hazánk egyik élvonalbeli DJ/producerével is. A Don’t Look Down újabb elképesztő sikereket hozott Adrinak. Tavaly év végén ő énekelhette el a VIVA karácsonyi jótékonysági műsorának, a Teletonnak a dalát. A Legyen egy ünnep című szám hetekig uralta a zenecsatorna és a rádiók slágerlistáját.
 
A legutóbbi Megasztárban való szenzációs szereplése már csak azért is fontos szakmai mérföldkő Adri életében, mert a műsor alkalmat adott rá, hogy ország-világ előtt megmutathassa tehetségét. Adri a Megasztár 6-ban egészen a döntőig küzdötte fel magát, ami már valóban csak a legjobbaknak adatik meg.
 
Ebből is látszik, Adri zeneisége ezerarcú, színes, mint a saját egyénisége: bármilyen dallamot, hangzást tökéletesen képes a hangjával megeleveníteni. Kisgyerekként még a Kodály-módszerrel tanult énekelni, s ez a kiművelt hang lett aztán számára a művészi önkifejezés eszköze, hangszer, amin virtuózként játszik. Május 12-én este a MIX Terasz közönsége saját fülével is megtapasztalhatja ezt!
 
 
http:/​/​www.mix3.hu
http:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary                             
https:/​/​www.facebook.com/​adrilike
 


Flyer

Archív partyajánlók

  • [2013-09-12] SHAKE! Season Opening
     

    A Harlem Shake a Corvintető egyik legújabb klubestjeként 2013 februárja óta működik. Célja, hogy egyedülálló módon összefogja a HipHop közönséget Budapesten (hazait és külföldit egyaránt), ahol eddig nem látott összetételű fellépők (Dublic, DJ Gerysson, DJ Majestik) és alkalmi vendégeik hallhatóak az egész szcénából.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó