Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Psyplanet Productions: Fullon Reneszánsz vol.2

Fellépők
Dátum 2012. március 15.
Stílus Goa, Psychedelic Trance, psy
Psyplanet Productions: Fullon Reneszánsz vol.2Zeneileg ismét, klasszikusnak hívható fullont hallhattunk a következő Psyplanet bulin, főleg régebbi zenéké lesz a főszerep.

Psyplanet Productions: Fullon Reneszánsz vol.2

Zeneileg ismét, klasszikusnak hívható fullont hallhattunk a következő Psyplanet bulin, főleg régebbi zenéké lesz a főszerep.

Kedves Mindenki! :)

Sok szeretettel invitálunk Benneteket a következő Fullon reneszánsz partyra, ahol a nőiesség világnapját is együtt ünnepelhetjük...:) Gyertek és éljük át együtt a "sikítós fullon" által nyújtott együtt táncolás élményét!

Zeneileg ismét, klasszikusnak hívható fullont hallhattok a bulin, főleg régebbi zenéké lesz a főszerep. Remélhetőleg sikerül olyan hangulatos, "Spirites" bulit összehoznunk, mint a karácsonyi volt. Segítsetek ebben nekünk jelenlétetekkel, emeljük együtt magasra a hangulat fényét, hogy lelkileg feltöltődve, mosollyal az arcunkon emlékezhessünk erre a bulira is...:)

Akik a zenei aláfestésről gondoskodnak:

Flyer

Archív partyajánlók

  • [2013-08-18] B MY LAKE @ Club Aliga Beach
     

    Augusztus 18-19-20-án igazi hiánypótló elektronikus zenei fesztivállal jelentkezik a VOLT Produkció és a Deadcode Production. A 3 napos B MY LAKE soha nem látott LineUppal várja az zene szerelmeseit. – techno, tech house, minimal, electro, mindezt a Balaton közvetlen partján!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó