Pulzar

Partyajánló

Sonovizor Party

Fellépők
Dátum 2012. január 26.
Stílus Breakbeat, House, Minimal, Progressive House
Sonovizor PartySziasztok! Hiányzik már egy igazi underground party a héten? A Sonovizor visszatér hozzátok minden csütörtökön. Lesz újdonság kostólgatás, bakeliten tálalva, lesz dobhártya simogatás meg seggrázogatás meg tegyél rá. Housetól a breakig lesz mindenféle stílus, a közös bennük, hogy csak jó zenék. Klubestről van szó tehát várjuk, hogy újra legyen egy csapat mint mi voltunk a SaintTropez-én és a Süsibe. Várnak a rezidensek: 1000arc Seldon és vendégeik. Minden partyra jól fényfestjük és dekoráljuk a helyet. Tájékozódás: http://www.facebook.com/Lumenartillusions http://www.1000arc.atw.hu/ http://www.facebook.com/profile.php?id=100001260908660&ref=ts Be: 500 ft - leiható!!! nd party in downtown ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hi! New underground party in downtown, cool place, house techno and break music, special atmosphere, low prices. Meet each other every thursday. Damage: 500 Ft token, you can drink it in the bar.

Sonovizor Party

Sziasztok!

Hiányzik már egy igazi underground party a héten?
A Sonovizor visszatér hozzátok minden csütörtökön. Lesz újdonság kostólgatás, bakeliten tálalva, lesz dobhártya simogatás meg seggrázogatás meg tegyél rá.
Housetól a breakig lesz mindenféle stílus, a közös bennük, hogy csak jó zenék. Klubestről van szó tehát várjuk, hogy újra legyen egy csapat mint mi voltunk a SaintTropez-én és a Süsibe.

Várnak a rezidensek:
1000arc
Seldon
és vendégeik.

Minden partyra jól fényfestjük és dekoráljuk a helyet.

Tájékozódás:
http://www.facebook.com/Lumenartillusions
http://www.1000arc.atw.hu/
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001260908660&ref=ts

Be: 500 ft - leiható!!! nd party in downtown
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hi!
New underground party in downtown, cool place, house techno and break music, special atmosphere, low prices. Meet each other every thursday.

Damage: 500 Ft token, you can drink it in the bar.

Line-up

  • 1000Arc
  • Seldon

Archív partyajánlók

  • [2012-10-22] NOBODY MOVES & FRIENDS
    @ Dürer kert, Budapest

    Emlékeztek még a Düreres kezdetekre, amikor hónapról-hónapra egyre többen jártatok az electro bulikra? Most újra visszatérnek ezek az idők és érzések a Dürer falai közé, mert Andro és Pixa, azaz a Nobody Moves, ezentúl rendszeresen meghívja pár Dj barátját, hogy együtt ünnepeljenek veletek a Nobody Moves & Friends partykon.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó