Pulzar

Küss Mich w/ The KVB (UK, Downwards, Clan Destine) flyer

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Küss Mich w/ The KVB (UK, Downwards, Clan Destine) @ Roham bár, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. január 20.
Helyszín Roham bár, Budapest, VII. kerület Dohány utca 22.
Stílus Synthwave, Coldwave
Küss Mich w/ The KVB (UK, Downwards, Clan Destine)A Xeno & Oaklander nyári fellépése után a synthwave/coldwave/synthgaze közegének friss felfedezettje jön Budapestre: a londoni The KVB, avagy Klaus Von Barrel elsősorban mégis rockandroll egy személyben, azaz dobgéppel, szintivel és gitárral, jó sok torzított hanggal és feszes ritmusokkal, amelyek egyszerre gyökereznek a pszichedelikus posztpunkban és a Suicide hipnotikus és lezser monotóniájában.Roham bár, Budapest, VII. kerület Dohány utca 22.

Küss Mich w/ The KVB (UK, Downwards, Clan Destine) @ Roham bár, Budapest

A Xeno & Oaklander nyári fellépése után a synthwave/coldwave/synthgaze közegének friss felfedezettje jön Budapestre: a londoni The KVB, avagy Klaus Von Barrel elsősorban mégis rockandroll egy személyben, azaz dobgéppel, szintivel és gitárral, jó sok torzított hanggal és feszes ritmusokkal, amelyek egyszerre gyökereznek a pszichedelikus posztpunkban és a Suicide hipnotikus és lezser monotóniájában.

 A KVB a brit Soft Moon, ha tetszik, tavaly óta jelennek meg kazettái és cd-rjei, kritikai kedvenccé vált Into The Night című tízinchesét év elején a Tropic Of Cancert gondozó kultikus multú és jelenű, öntörvényű Downwards adta ki, a kazettán ősszel megjelent Subjection/Subordination című lemeze (illetve nagyrészt korábbi számainak válogatása) az év egyik legerősebb bemutatkozó anyaga volt a szintis közegben, és azon túl is. 2012 januárjában pedig, nagyjából a magyar fellépéssel egyidőben jön ki tíz teljesen új dala, ez lesz az Always Then című nagylemez, illetve várhatóan a fordulópont Klaus karrierjében.

A KVB január 20-án, a Rohamban lép fel a Küss Mich következő vendégeként. Budapestre duóként jön: szintivel, gitárral és torzítókkal, valamint saját készítésű klipjeiből ismert jellegzetesen delejes vetített mozgóképekkel, vonattal. A pénteki bulit otthonossá a Küss Mich hírhedt pszichedelikus diszkója teszi, azaz Gördön és Splatter kever szintipunktól kezdve a minimal wave-en keresztül egészen az italodiscóig és az acidig, illetve amerre a lendület viszi.

http://thekvb.bandcamp.com/

http://www.facebook.com/thekvb1
http://thekvb.tumblr.com/
www.vimeo.com/thekvb


http:/​/​kuss-mich.tumblr.com/​

http:/​/​www.facebook.com/​kussmichmich

http:/​/​www.mixcloud.com/​kuss_mich/​

Küss Mich heti podkazt

http:/​/​www.mixcloud.com/​kuss_mich/​playlists/​kuss-mich-gordonsplatter-csutortok/​

Splatter Bacia Tutti Mix

http:/​/​www.mixcloud.com/​kuss_mich/​kuss-mich-splatter-bacia-tutti/​

Gördön @ Lesson Zero

http:/​/​www.mixcloud.com/​LessonZeroRadioShow/​gordon-lesson-zero-2011-10-21/​


   

The KVB - Slow Death from klaus von barrel on Vimeo.

The KVB - Slow Death from klaus von barrel on Vimeo.

   

The KVB - Sleep Walking from klaus von barrel on Vimeo.

The KVB - Into The Night from klaus von barrel on Vimeo.

       


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó