Pulzar

TC pres. SINOUS NIGHT with KANO flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig700 Ft
Mindenkinek éjfél után1 000 Ft
SZTE-s diákkal / más megyéből (éjfél előtt)500 Ft

Partyajánló

TC pres. SINOUS NIGHT with KANO @ Gin Tonic, Szeged

Fellépők
Továbbá még: Percy, Kazay, Flanker, Natural
Dátum 2011. október 22.
Helyszín Gin Tonic, Szeged, Wesselényi utca 6.
Stílus Jungle, Drum and Bass
TC pres. SINOUS NIGHT with KANOKANO(UK) 2006-ban Masheen-el karöltve robban be a köztudatba, mint a technoid dnb első angol képviselője. Megalapította saját kiadóját a Sinuous-t ahol olyan nevek munkái jelentek meg, mint RAIDEN, SPL, KATHARSYS,LIMEWAX...Gin Tonic, Szeged, Wesselényi utca 6.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Đennew
összes résztvevő megtekintése

TC pres. SINOUS NIGHT with KANO @ Gin Tonic, Szeged

KANO(UK) 2006-ban Masheen-el karöltve robban be a köztudatba, mint a technoid dnb első angol képviselője. Megalapította saját kiadóját a Sinuous-t ahol olyan nevek munkái jelentek meg, mint RAIDEN, SPL, KATHARSYS,LIMEWAX...

 Technoid Community presents:

SINUOUS NIGHT w. KANO(UK)
2011.10.22. Szeged GIN TONIC, Wesselényi u. 6.


 ////////////////////////////////////////////////////////


 A Technoid vonalon túl, az angol veterán keményen letette névjegyét a Neurofunkban is. Saját Neuro kiadót alapított Cyclone néven. Az újdonsült label olyan nevek irányvonalait követi, mint PAPERCLIP, SUNCHASE, MALSUM, ALLIED. KANO(UK) 2010-ben tette először tiszteletét a napfény városában. A T.C. fivérek 2010-es születésnapja valószínűleg mindenkinek jó időre beivódott az emlékezetébe. KANO brilliáns technikával, különösen energikus zenékkel döngölte a közönséget a teljes kimerültségig. Tüdőszaggató basszusok, futurisztikus hangzás, professzionalizmus, földöntúli hangulat, egyszóval: KANO!

djs:

KANO (UK)
T.C. CREW

belépő (éjfél előtt/után) : 700 / 1000 Ft
SZTE-s diákkal / más megyéből (éjfél előtt): 500 Ft


http:/​/​www.myspace.com/​technoidcommunity
http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=256988724325317


Flyer

Szervező

  • Technoid Community

    A Technoid Community (T.C.) egy zeneorinetált promoter/dj formáció Szegeden.2005 óta aktív szervezői és meghatározó alakjai Szeged underground zenei életének. Nekik köszönhetően jutott el a Neurofunk és Technoid Drum & Bass a napfény városába, számos hazai fesztiválnak segítettek neves külföldi előadókat leigazolni, továbbá meghatározó alakjai a SZIN Fesztivál elektronikus vonalának. A T.C. nevéhez fűződik a nemzetközileg is egyre nagyobb teret hódító Neurophunked mixsorozat, aminek fő irányvonala -a megszokottal ellentétben- az új, feltörekvő tehetségek bemutatása. A T.C. szervezésében olyan nevek tették tiszteletüket Szegeden, mint: Audio, Calyx & Teebee, BSE, Dieselboy, Masheen, SPL, Kano, The Sect, Sunchase, Raiden, Cause 4 Concern és még sokan mások.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó