Pulzar

A SawProduction bemutatja:  Before Est flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

A SawProduction bemutatja:  Before Est @ RoomCafe, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. október 22.
Helyszín RoomCafe, Budapest, 1133 Gogol u. 22
Stílus House, Nu Disco, Indie
A SawProduction bemutatja:  Before EstÚj szellők fújnak a divatban, végre 2011-ben a megszokott dolgok mellett jönnek az egyedi megvalósítások, jelen esetben a SAWProduction által.RoomCafe, Budapest, 1133 Gogol u. 22

A SawProduction bemutatja:  Before Est @ RoomCafe, Budapest

Új szellők fújnak a divatban, végre 2011-ben a megszokott dolgok mellett jönnek az egyedi megvalósítások, jelen esetben a SAWProduction által.

 Kezdjük hamarabb a bulit, izzítsuk fel a személyes kapcsolatokat oly módon, hogy nem egyedül a szobában, hanem formálódó jókedvű társaságban töltjük el az estét, ahol megvalósulhat a „mindenki mindenkivel barát, ahol a jó kedv alap és persze zeneiségben sem vesszük félvállról a dolgot: itt is a pozitív hangulat a legfontosabb!

BEFORE: Ha Te is szereted a változatosságot, és egy családias hangulatú helyen is el tudnád képzelni a buli előtti bemelegítést, akkor várunk Téged és barátaidat, ismerőseidet a SawProduction Before Estekre, melyek kéthetente kerülnek megrendezésre.

Rendkívül kedvező italárakkal, fülbemászó finom Nu Disco, Indie, House ritmusokkal készülünk szórakoztatni titeket. A változatos elektronikus zenei felhozatalt biztosítja majd két a SawProduction égisze alól érkező művész és egy vendég Dj azzal a nemes céllal, hogy elindítsunk benneteket egy új életérzés irányába!

Első lépésünk sem véletlen, hiszen a jó hely fogalma a jó megközelítésből is fakad!

Íme :

RoomCafe

Cím  XIII.KER 1133 Gogol u. 22.

Minden 2. szombaton

Start : 2011.10.22

A művészek zenei játéka már 20:00 órától terjed

Belépő ára: egy mosoly v kacaj

www.sawproduction.com

www.facebook.com/sawproduction

http:/​/​hu-hu.facebook.com/​pages/​DjRem-C/​130028900409710?sk=wall


Flyer

Archív partyajánlók

  • [2012-05-04] Stayfly pres: Deniz Kurtel
    @ Prestige (ex Privé), Budapest

    A nyárhangulat első túlcsorduló cseppjeit adagolja a Stayfly május negyedikén. A budapesti Club Prestige-ben a török származású brooklyni DENIZ KURTEL mutatkozik be a maga nagy felbontású hangképleteivel. A művésznő érkezésének apropója a beszédes - The Way We Live - című albumának bemutatkozó turnéja.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó