Pulzar

Mistique Party bemutatja:Summer Deluxe with Schiipman flyer

Partyajánló

Mistique Party bemutatja:Summer Deluxe with Schiipman @ Kri-San Hajó, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. május 21.
Helyszín Kri-San Hajó, Budapest, 1093 Boráros tér, 1. sz. kikötő, KRI®SAN HAJó
Stílus House, Progressive House
Mistique Party bemutatja:Summer Deluxe with SchiipmanLassan beköszönt a nyár és ezzel együtt természetesen a folyamatos buliszezon is! A Mistique Party csapata egy új rendezvénysorozatot indít a KRF Klub falai között, kihasználva előnyeit, hiszen a nyár folyamán egy hangulatos terasszal bővül ki!Kri-San Hajó, Budapest, 1093 Boráros tér, 1. sz. kikötő, KRI®SAN HAJó

Mistique Party bemutatja:Summer Deluxe with Schiipman @ Kri-San Hajó, Budapest

Lassan beköszönt a nyár és ezzel együtt természetesen a folyamatos buliszezon is! A Mistique Party csapata egy új rendezvénysorozatot indít a KRF Klub falai között, kihasználva előnyeit, hiszen a nyár folyamán egy hangulatos terasszal bővül ki!

 A SUMMER DELUXE rendezvény sorozat első partijára  SCHIIPMAN személyében egy olyan dj-t hozunk el nektek, aki már nem egyszer bizonyította, hogy közkedvelt lemezlovas mind a KRF Klubban, mind a Mistique Party rendezvényein. Az est folyamán, valamint a nyári időszakban a klub házigazdája Tomy Montana lesz. A két "öreg" mellett ezen az éjszakán lehetőséget kap a bemutatkozásra két fiatal tehetség is a környékről, Damian Newman és Saby Davis. Az éjszaka itala a Finlandia lesz, amit egész éjjel promóciós áron lehet majd fogyasztani!

A klub teljesen új hang és fény rendszert kapott, igazodva a 2011-es trendekhez. A terasz részen pedig óriás kivetítő, bárpult, és több féle ülő és fekvő alkalmatosság szolgálja ki a lazulni vágyókat!


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó