Pulzar

Jose Maria Ramon flyer

Partyajánló

Jose Maria Ramon @ Átrium Aula

Fellépők
Dátum 2011. április 23.
Helyszín Átrium Aula, Szeged
Stílus House, Minimal
Jose Maria RamonIbiza egyik legrégebbi motorosa, Jose Maria Ramon látogat el Szegedre április 23-án. A frenetikusnak ígérkező hangulathoz már a spanyol DJ neve is elegendő garancia lenne, ám afféle húsvéti ajándékként a szervezők megfejelték mindezt Snake Sedrick meghívásával! Átrium Aula

Jose Maria Ramon @ Átrium Aula

Ibiza egyik legrégebbi motorosa, Jose Maria Ramon látogat el Szegedre április 23-án. A frenetikusnak ígérkező hangulathoz már a spanyol DJ neve is elegendő garancia lenne, ám afféle húsvéti ajándékként a szervezők megfejelték mindezt Snake Sedrick meghívásával! 

 Jose a fehér homokjáról  és fantasztikus partiparadicsomnak számító településeiről nevezetes Ibizán született. A napfény gyermeke már kamaszként a baleári hangzás elkötelezett híveként pörgette a lemezeket. Jelenleg ő a méltán híres IBIZA GLOBAL RADIO programigazgatója, s több műsort is vezet ott, így pl. a Morning Sounds, a Melodias para tu Sofa, a Funk-A-Delia vagy a Let´s go to the Club címűt. Eddig összesen 4 válogatás CD-jét állította össze a rádiónak. Jose maga a megtestesült életöröm, éppen olyan ragyogó egyéniség, mint a híres „Fehérsziget”, ahol született. Zenéiből is ugyanez az életvidámság árad. Szettjeiben bátran és kompromisszumok nélkül válogat a legkülönfélébb stílusokból kezdve a nu-funktól a deep- és tech-house-on át szinte mindenből.  Jose nyitó és záró DJ-szettjei már messzeföldön híresek az olyan ibizai szuperklubokban, mint a SPACE vagy a PRIVILEGE, s természetesen a legendás CAFÉ DEL MARban, a Blue Marlinban, a Kuhmarasban vagy a Macao Caféban is találkozhatunk vele nyaranta. Mivel ilyen telített a főszezonban Jose naptára, az év maradék részében gyakorlatilag szétszedik a világ többi részén található klubok promóterei egy-egy fellépésért. Most a szegedieknek lesz abban a szerencsében része, hogy házhoz jön Ibiza egyik kedvenc DJ-je.

A Tilth Music boss, Snake Sedrick társaságával s a helyi erőket képviselő Milan Savic, Magyar és Alex játékával megtoldva minden okunk megvan rá, hogy biztosak legyünk benne: erre a bulira érdemes lesz elmenni. Hogy a professzionális levezetése is meglegyen az estnek, a hivatalos after party-n szintén egy régi kedvenc, a romániai DJ Kool adja majd az ívet. 


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó