Pulzar

Dis-TRACK-tion flyer

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Dis-TRACK-tion @ White House Club & Lounge, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. február 19.
Helyszín White House Club & Lounge, Budapest, 1074, Dohány utca 88.
Stílus House, Minimal, Progressive House
Dis-TRACK-tionÜde színfolttal gazdagodik a budapesti éjszaka: kicsivel Valentin nap után, február 19-én, szombaton megnyitja kapuit a White House Club & Lounge a belváros szívében.White House Club & Lounge, Budapest, 1074, Dohány utca 88.

Dis-TRACK-tion @ White House Club & Lounge, Budapest

Üde színfolttal gazdagodik a budapesti éjszaka: kicsivel Valentin nap után, február 19-én, szombaton megnyitja kapuit a White House Club & Lounge a belváros szívében.

 A vadiúj klubocska elegánsan ötvözi az egykori underground világát a napjainkban trendy designelemekkel. Hangulatában a meleg színek dominálnak, emberbaráti közeget teremtve a kellemes kikapcsolódásnak. Különleges atmoszféráját fokozzák a tánctér felé nyitott boxok, melyek a táncoslábú, a beszédes kedvű vagy csak lazulni vágyó vendégeknek egyaránt a kényelmét szolgálják.

A Dohány utcai White House megnyitásával új klubest is debütál, mely Dis-TRACK-tion névre hallgat. A partysorozat ötlete Smoke Sykes fejéből pattant ki, célja pedig nem más, minthogy színt vigyen a fővárosi éjszakába, felvonultatva már ismert művészeket és a jövő nagy reménységeit olyan felállásban, ahogy idáig még nem szerepeltek.

Az első buli headlinere Schiipman, akit hét éven keresztül a Hajógyári sziget szórakozóhelyeiről ismerhetett a nagyérdemű. A Coronita afterek és Sunday Cooling estek rezidenseként rendszeresen találkozhatott vele hétről hétre több partygeneráció. A mosolygós, szakállas fickó sikeresen futtatta Compact Disco projectjét és Bonus Track című műsorát is a Justmusic.fm-en. Szeptembertől azonban új fejezet kezdődött életében, nevével ritkábban találkozhatunk. Fellépésének pikantériája, hogy idén most játszik először Budapesten.


A Dis-TRACK-tion házigazdái, Smoke Sykes és Reelow ugyan a feltörekvő kategóriába tartoznak, mégis évek óta ténykednek. Előbbi szimplán Smoke néven kezdte osztani a decibeleket és a feszes techno ritmusokat – többnyire a Joker’s Night keretén belül – majd rátalálva a finomabb house ütemekre egészítette ki nevét a Sykes szócskával. A változás zenei ambícióját is érintette, hamarosan producerként is debütált olyan kiadóknál, mint a Kina Music, a WhoBear és a CLS.
Reelow a szombathelyi régió üdvöskéje, nem csoda, hogy a nagy öreg, Slam Jr. egykoron szárnyai alá vette. A Strictly! kötelékében megfordult számos klubban szerte az országban, bizonyított a Justmusic Championship 2008-on, egy ideje pedig zeneírói babérokra is tör.

Az új generációt képviseli Feeder is, habár ő sem ma kezdte a szakmát. Nevét a szemfülesek láthatták a Resonance esteken, a Justmusic.fm-en, a Club Cool-ban és a Dokkolón is feltűnni, tavaly pedig az elegáns Royal klubban rendezett New Frequencies Night-ok házigazdája volt.

E négy név, egy eddig együtt még nem látott és hallott line up, egy exkluzív kis belvárosi klubocska, alacsony italárak és -akciók, ajándék mix cd-k és új energiák várják a kíváncsi szemeket és füleket február 19-én, szombaton a White House Club & Lounge-ba.
Jöjj és éld át a Dis-TRACK-tion legénységével hogyan frissül az éjszaka!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó