Pulzar

Partyajánló

Dátum 2010. november 27.
Helyszín Club 5, Pécs, Irgalmasok útja 24.
Stílus , House, Deep House
Let's House - Exclusive vol. 1Pécsről köztudott, hogy az electronikus zenei rendezvényekből igazán nincs hiány. Remek programok és rendezvények színhelye ez a város szinte minden hónapban. Ez most is így van...illetve lesz.Club 5, Pécs, Irgalmasok útja 24.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Cheerocky
összes résztvevő megtekintése

Let's House - Exclusive vol. 1 @ Club 5, Pécs

Pécsről köztudott, hogy az electronikus zenei rendezvényekből igazán nincs hiány. Remek programok és rendezvények színhelye ez a város szinte minden hónapban. Ez most is így van...illetve lesz.

Let's House - Exclusive volume 1.

2010.11.27-szomba t  lesz a dátum, ami megpróbál feltámasztani egy "új értelmezésű"  electronikus tánczenei rendezvényt Let's House  néven, ráadásul mindezt új alapokra helyezve annak érdekében, hogy a név és a szépen csengő dallamok még azoknak is talpbizsergetően hasson, akik csak hírből ismerik a valódi és minőségi house zenéket. Emellett a fiatal tehetséges lemezlovasokat is kívánja majd felvonultatni a rendezvény nem csak house, hanem fidget-electro  house , illetve, raggae-dancehall-dubstep  stílusokban is. További információk hamarosan... 
Ezeken az estéken kizárólag a kellemes deep tech-tech -és club house  stílusoké lesz a főszerep először két helyi lemezlovas prezentálásában, nevezetesen Siroki (artist: Cheerocky)  és Skey (Skeydj, Aura)  jóvoltából.
Ők prezentálják nekünk a Let's House Opening  estjét, így hát ejtsünk róluk is néhány szót:

Skey (Skáfár Tamás): 
Született 1985. március 23.-án. 
Körülbelül 10 éve figyelt fel és szerette meg az elektronikus zenét. Ezek után lázasan gyűjtögetni kezdte a jobbnál jobb felvételeket bakelit lemezen, majd körülbelül 8 éve már nem csak gyűtőként, hanem lemezlovasként is bemutatta ezeket underground körökben. Ezt a lehetőséget megragadva elindította saját zenei rendezvénysorozatát is "Aura"  néven, amely aztán egyre nagyobb és nagyobb közönségre lelt igen nagy sikerrel. 
8 nyolc év alatt pedig olyan sikerekett könyvelt el, mint, a 2007-es Global Dj Championship , ahol a szakavatott zsűri az előkelő 2. helyre  értékelte, és amelyet a következő évi, a 2008-as Global Dj Championship 1. helyezése követett. 
És hogy milyen nevekkel volt alkalma együtt játszani az évek során? Meg kell hagyni, tekintéjes a névsor:
Anthony Pappa, Chriss Ronson (Quasar), Kühl, Andro, Sterbinszky, Newl, Dandy, Naga, Beta, Duel, Andrewboy, Cartman, Yvel & Tristan, Sanfranciscobeat, Collins & Behnam, Coyote, James Cole, Pat Duff, Shabaam, Maxim Kuznyecov, Invoice, Mattan, Madox... 
A lemezlovaskodáshoz 4 éve, de inkább 2 éve komolyabban a zeneírás társult. 4 éve kezdett el saját magától kitanulni egy programot, amelyett 2 éve nyúz igazából, és ez alatt a röpke 2 éve alatt meg is volt az első megjelenése a Berlini Code2 Records -nál "Dance Club Or Sex Club"  néven, és jelenleg is dolgozik az újabb megjelenésein.

Siroki (Siroki István):
Született 1988. március 6.-án.
Ő naggyából 7-8 éve figyelt fel az elektronikusabb zenékre, de a zenei mivoltja már az elemi iskola első osztályától kezdve jelen volt. Első osztályos korától kezdve 8 éven keresztül tanult szolfézs tantárgyat, és emellett különböző hanszereken, mint fafúvós, rézfúvós, és ütős hangszereken.
A közép iskolában aztán mindez abba maradt, és körülbelül 1-2 évre rá kezdett újból a dallamok, immáron az electronikus dallamvilág felé fordulni. Ezt az okozta, hogy megvásárolta első house mix válogatását akkor még magnó szalagon, amelyet rongyosra is hallgattak a kollégiumi évek alatt: - "...nem tudom megmondani, hogy hányszor ragasztottuk meg a szalagot, de addig hallgattuk, amíg volt rajta kivehető hang..." - 
Eközben már rendszeresen figyelemmel kísérte a helyi lemezlovasok munkáját, de ekkor még csak a diszkós pult külső oldaláról. 2007 nyarán aztán jelentkezett az egyik pécsi szórakozóhely és az akkor még csak a szárnyait bontogató partyzoo.hu közös megrendezésü diszkós válogatására, ahol az akkor zsűriben helyet foglaló rezidens, Dj Mad  felfigyelve rá meghívta őt, hogy tanuljon nála a szombati partykon, mondván hogy keverni nem tud, de a hallása nem rossz, lehet kezdeni vele valamit...így már rögtön ezen nyár végére lehetőséget kapott, hogy játszon másodmagával Evil Junior  oldalán ugyanezen hely kistermében...
...az évek során több szórakozó helyen és klubban is prögetett, mindemellett ő is szintén a zene írásába kezdett, kezdetben kissebb, inkább személyes sikerekkel, aztán 2009-ben az tanulmányai befejezte után komolyra fordítva ezt, saját dallamokat kreállt, majd egy év finomítás alatt mindez meghozta gyümölcsét, így megjelent legelső EP-je "Oova Ep"  címmel, amelyet aztán sorra még három követett.
Jelen pillanatban is dolgozik úgy dallamokon a hamarosan megjelenő új zenéihez...

Külön köszönet az igényes helyszínért, ami nevezetesen Pécs városának egyik leghalngulatosabb "music lounge"-ja, a Club Five (C5)!!!
Entre Free - Face Control (21+)
Start: 20.00

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó