Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft
lefogyasztható500 Ft

Partyajánló

A Bomb The Jazz bemutatja: Új Kenyér Party vol. 2 @ A38 tetőterasz, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. augusztus 20.
Helyszín A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Nu Jazz, Jazzy House, Jazz, Hip-hop
A Bomb The Jazz bemutatja: Új Kenyér Party vol. 2Magyarbulikat évről évre megrendező BrakeCsokkerz DJ kollektíva tagjai rendre egy-egy nemzeti ünnepet vesznek célba, hogy annak hátán felkapaszkodva lángoló fáklyaként emeljék magasba az elmúlt hónapok során felszínre hozott ismeretlen magyar kislemez-ritkaságokat és a már emblematikussá vált Csokker-himnuszokat.A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

A Bomb The Jazz bemutatja: Új Kenyér Party vol. 2 @ A38 tetőterasz, Budapest

Magyarbulikat évről évre megrendező BrakeCsokkerz DJ kollektíva tagjai rendre egy-egy nemzeti ünnepet vesznek célba, hogy annak hátán felkapaszkodva lángoló fáklyaként emeljék magasba az elmúlt hónapok során felszínre hozott ismeretlen magyar kislemez-ritkaságokat és a már emblematikussá vált Csokker-himnuszokat.

A BombTheJazz bemutatja: Új Kenyér Party vol. 2

A Nemzeti Összekenyerezés Programja

 

2010. augusztus 20., péntek @ A38 tetőterasz, Budapest

DJk:  HazeSuhaidGandharvaVon Yodi

Látvány:  Kiégő Izzók

Extrák:  kolbász- és új kenyér-osztás, tüzijáték, táncverseny, élő gramofonhauz

Belépő: 1000 Ft, aminek a fele lefogyasztható 

Helyszín: A38, XI. Pázmány Péter sétány Tel: +36 (1) 464 39 40

Magyarbulikat évről évre megrendező BrakeCsokkerz DJ kollektíva tagjai rendre egy-egy nemzeti ünnepet vesznek célba, hogy annak hátán felkapaszkodva lángoló fáklyaként emeljék magasba az elmúlt hónapok során felszínre hozott ismeretlen magyar kislemez-ritkaságokat és a már emblematikussá vált Csokker-himnuszokat. Örömünnepet jelent ez mindazoknak, akik kiváncsiak rá, melyek az elmúlt nyolcvan év azon hazai poplemezei, amelyeket a hajdani kultúrpolitika, vagy pallérozatlan közízlés a megérdemeltnél sokkal mostohábban kezelt.

Az idei Magyarbuli kísérletet tesz a két évvel ezelőtti, felejthetetlen augusztus 20-i Új Kenyér Party nyomába érni, amelyhez minden eszköz rendelkezésre áll: új felfedezések, kötelező darabok, friss mix, újgenerációs Csokker DJk, kolbász és új kenyér.

A Csokkerek ezen szándékuk kinyilvánítására az alábbi nyilatkozatot adák ki:

“Tisztelt kenyeres hölgyeink, tisztelt kolbászos uraink!

Zavaros évtizedek hosszas felelőtlen italozása után végre megtörtént a régen várt üvegvisszaváltás! A csokker nemzet ezzel visszaszerezte önrendelkezését kenyere, kolbásza, valamint kislemezkincse fölött. Igen, kedves barátaink: alkotmányos forradalom zajlott le a sütödékben, vágóhidakon, és DJ pultokban egyaránt! Ez arra kötelezi az újonnan felállt csokker-kormányt, hogy a legzamatosabb kolbász és a legújabb kenyér mellé elszántan, megalkuvást nem ismerve és rendíthetetlenül, csakis a legpszichedelikusabb népi beateket, legvadabb dobkiállásokat, és lehetetlen szövegeivel tudatunk határait lebontó nemzeti tánczenéket játsza, kifulladásig. Így irányítva azt a történelmi munkát, amivel minden magyar csokker végérvényesen összekenyerezheti magát, egymást, és az egész Kárpát-Medencét.

Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar csokkert, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít: nem marad magyar break felfedezetlen, nem marad arra érdemes dallam kimintázatlan! Megállítjuk a barázdák fogyását! Lemezjátszót rakunk minden konyhaasztalra!

Közös jövőnk tartóoszlopai mostantól: az új kenyér, a ropogós kolbász és kislemezeink java. E három szent pillérre építjük új társadalmi szerződésünket, a Nemzeti Összekenyerezés Rendszerét!”


Ünnepi extrák: Kenyér- és debreceni-osztás a PR1MER Pék- és Húsüzem jóvoltából, éjfélkor táncverseny francia pezsgőért!

 

Facebook event

http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=116571025058646        

 

A nyilatkozat plakátformában

www.bombthejazz.tilos.hu/​BTJ_UJ_kenyerparty_back.jpg

www.bombthejazz.tilos.hu/​BTJ_UJ_kenyerparty_back.jpg

 

Fotók a 2008-as Új Kenyér Party-ról

www.bombthejazz.tilos.hu/​ujkenyer_party_08_1.JPG

www.bombthejazz.tilos.hu/​ujkenyer_party_08_2.JPG

www.bombthejazz.tilos.hu/​ujkenyer_party_08_3.JPG

www.bombthejazz.tilos.hu/​ujkenyer_party_08_4.JPG

www.bombthejazz.tilos.hu/​ujkenyer_party_08_5.JPG

 

Magyarmixek a múltból

Brakecsokkerz – Leszámolás mix (2004. Okt. 23.)

Brakecsokkerz – 1001-2005 mix (2005. Aug 20.)

Suhaid – Így mulat egy beates magyar úr (2006. Június)

Brakecsokkerz – Csak a freakre emlékezem (2008. Márc. 15.)

Suhaid - Kovács Kati mix (2009. Okt. 23.)

     

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Helikopter, csoki, csipsz és bio tea

    David Guetta, Pet Shop Boys, Jamiroquai, Chemical Brothers, Paul van Dyk, Paul Kalkbrenner, Tricky, Paul Oakenfold, Pink Martini, Sven Väth – megannyi sztár megannyi kéréssel érkezik a Heineken Balaton Soundra.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó